MOT.LT – automobilių priežiūros priemonės, kurias naudoja profesionalai.

Vidutinė rinkos kaina
Visuose miestuose
Mūsų tikslas – pasidalyti savo patirtimi, todėl be reikalingiausių automobilių valymo ir priežiūros priemonių, čia rasite naudingų patarimų, kaip pasirūpinti automobilio švara.
Fiksuota kaina: € 20.00/val
Galerija:
Paslaugos darbai:
Darbai
Automobilio salono paviršių valymas
Naudokite Radioactive® interjero valiklį ir švarią mikropluošto šluostę. Sudrėkinkite šluostę valikliu ir pašalinkite nešvarumus nuo detalių. Sunkiai pasiekiamoms vietoms valyti naudokite valymo arba dantų šepetėlį. Valiklis yra švelnus, tačiau veiksmingas. Jį galite naudoti tiesiai ant nešvarių paviršių.
Odinių paviršių atnaujinimas
Prieš impregnuodami įsitikinkite, kad odiniai apmušalai yra švarūs ir sausi. Sudrėkinkite kempinėlę ar šluostę Radioactive® Odos atnaujintoju ir tolygiai paskirstykite ant odinių detalių. Nepamirškite visų kampučių ir įtrūkimų. Užtepę, palaukite kol Odos atnaujintojas susigers, ir visiškai išdžius. Produkto perteklių surinkite mikropluošto šluoste. Priemonę galite tepti keliais sluoksniais.
Plastikinių, guminių detalių atnaujinimas
Išvalykite saloną su Radioactive® interjero valikliu. Paruoškite švarią mikropluošto šluostę ar medvilnine kempinėle Negausiai užpurkškite nedidelį kiekį Radioactive® Interjero Atnaujintojo ir kruopščiai paskirstykite sukamaisiais judesiais. Po kurio laiko priemonė visiškai susigers į paviršių.
Sausas dulkių, nešvarumų valymas
Radioactive® Antistatinis valiklis netinka audiniams ir kiliminėms dangoms. Nedidelį valiklio kiekį išbandykite mažai matomoje vietoje. Užpurkškite ant valomo paviršiaus ir švelniai valykite šluoste kol paviršius taps švarus ir sausas Naudokite apdailos detalėms, ekranams, stiklui, medžiui ir medžio imitacijai valyti.
Paslaugas teikia:
Nuotoliniu būdu
Visi miestai
Darbo laikas:
Pr.:
08:00 - 08:00
An.:
08:00 - 08:00
Tr.:
08:00 - 08:00
Kt.:
08:00 - 08:00
Pn.:
08:00 - 08:00
Št.:
08:00 - 08:00
Sk.:
08:00 - 08:00
Kalbos:
Lietuvių k.
Anglų k.
Rusų k.
Patirtis: 12 metų
Statusas: Fizinis asmuo
Kokybė: Aktyviai ieškome geriausių produktų automobilių priežiūrai ir importuojame aukščiausios kokybės gaminius.
Kaina: Vidutinė rinkos kaina Mes nesiūlome produktų kurių jums nereikia
Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.