Komunikacijos konsultacijos

Vidutinė rinkos kaina
Visuose miestuose
Pasitikėjimą kelia tos organizacijos ir žmonės, kurių mintys, žodžiai ir veiksmai dera tarpusavyje. Kurie geba kalbėti užtikrintai, nes yra atviri – gali nuoširdžiai džiaugtis pergalėmis ir, prireikus, parodyti stiprybę pripažįstant klaidas. Darnios komunikacijos misija – subalansuota ir tvari Jūsų komunikacija. Kartu kuriame pasitikėjimu grįstą ryšį tarp Jūsų ir klientų, darbuotojų, verslo partnerių bei kitos svarbios auditorijos.

Vidinės komunikacijos konsultacija

Konsultacijos metu pasirinktinai galime aptarti tokias temas: kokia yra vidinės komunikacijos reikšmė Jūsų organizacijoje, pirminis esamos situacijos vertinimas; kokia vidinės komunikacijos specifika aktuali, jeigu organizacija dirba nuotoliu arba mišriai; kokia galėtų būti Jums tinkamiausia vidinės komunikacijos samprata, apibrėžianti jos funkcijas; kaip parengti vidinės komunikacijos planą / strategiją – etapai, reiklalinga komanda, plano / strategijos sandara; rizikos faktorių numatymas.

Išorinės komunikacijos konsultacija

Konsultacijos metu pasirinktinai galime aptarti tokias temas: pirminis esamos situacijos vertinimas – kaip šiuo metu vykdoma išorinė Jūsų organizacijos komunikacija, kas padaryta ir kokie rezultatai pasiekti iki šiol; kokie tikslai ir lūkesčiai keliami komunikacijai, koks komunikacijos stilius, kanalai būtų priimtiniausi, koks preliminarus galimas biudžetas; kaip parengti išorinės komunikacijos planą / strategiją – etapai, reiklalinga komanda, plano / strategijos sandara; rizikos faktorių numatymas.

Komunikacijos strategijos rengimas

Po pirminės vidinės arba išorinės komunikacijos konsultacijos pačią strategiją / planą galite rengti pasitelkdami savo organizacijos specialistus arba, esant poreikiui, jo rengimą patikėti man. Pastaruoju atveju numatysime komandą Jūsų organizacijos žmonių, su kuriais galėsiu bendradarbiauti rengdama strategiją / planą.

Ryšių su žiniasklaida konsultacija

Pagal Jūsų poreikius, konsultacijos metu galiu atsakyti į visus kylančius klausimus, kaip efektyviai bendra(darbia)uti su žiniasklaida, kokios dažniausiai daromos klaidos šioje srityje bei ką galime padaryti geriau. Galime aptarti realius Jūsų bendravimo su žiniasklaida, rašytų tekstų atvejus, išanalizuoti galimas sėkmės ar nusivylimo priežastis bei kaip galima būtų šią sritį patobulinti. Konsultacijos metu taip pat galite sužinoti, kaip rašyti pranešimus spaudai ir kitus tekstus, kurie turėtų daugiau galimybių būti publikuoti ir kitus svarbius dalykus.

Norite sužinoti daugiau? Susisiekime! darnikomunikacija.lt/kontaktai/
Fiksuota kaina: € 80.00/val
Paslaugos darbai:
Darbai
Konsultavimas komunikacijos klausimais
Komunikacijos strategijos
Paslaugas teikia:
Nuotoliniu būdu
Visi miestai
Darbo laikas:
Pr.:
08:00 - 17:00
An.:
08:00 - 17:00
Tr.:
08:00 - 17:00
Kt.:
08:00 - 17:00
Pn.:
08:00 - 17:00
Št.:
Nedirbame
Sk.:
Nedirbame
Kalbos:
Lietuvių k.
Patirtis: 20 metų
Statusas: Fizinis asmuo
Kokybė: Esu komunikacijos konsultantė, Darni komunikacija® įkūrėja, Lietuvos komunikacijos ir Lietuvos marketingo asociacijų narė. Įsiklausymas, strateginis požiūris, patirtis – svarbiausios mano profesinės vertybės.
Kaina: Vidutinė rinkos kaina
Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.