Renginių Techninis Aptarnavimas

Vidutinė rinkos kaina
Visoje Lietuvoje
Mūsų įmonė teikia profesionalias paslaugas renginių techniniam aptarnavimui. Mes užtikriname garso, apšvietimo, vaizdo technikos, scenos konstrukcijos ir techninio personalo kokybę, užtikrinant, kad jūsų renginys būtų puikiai vykdomas. Mes rūpinamės visais techniniais aspektais, kad jūs galėtumėte sutelkti dėmesį į renginio turinį, o mes užtikrinsime, kad techninė dalis būtų nepriekaištinga. Pasitikėkite mūsų profesionalumu ir patirtimi!
Kaina: € 100.00 - 2000.00
Galerija:
Paslaugos darbai:
Darbai
Įmonių renginių organizavimas, rengimas
Mūsų firma specializuojasi teikdama aukštos kokybės paslaugas renginių techniniam aptarnavimui. Mes garantuojame, kad garso, apšvietimo, vaizdo technikos, scenos konstrukcijos ir techninio personalo paslaugos bus suteiktos su aukščiausiu profesionalumu, užtikrinant puikų jūsų renginio vykdymą. Mes atsižvelgiame į visus techninius niuansus, leisdami jums susikoncentruoti ties renginio turiniu, tuo metu užtikrindami, kad viskas techniškai veiktų be priekaištų.
Kiti švenčių darbai
Danelton Grupė, turinti ilgametę patirtį renginių techninio aptarnavimo bei aprūpinimo srityje, siūlo aukštos kokybės ir inovatyvius techninius sprendimus kiekvienam renginiui. Mūsų įgūdžiai apima inovatyvių bei sudėtingų integracinių projektų techninį rengimą ir sėkmingą įgyvendinimą. Esame pasirengę užtikrinti, kad Jūsų renginys būtų techniškai tobulas ir nepakartojamas.
Paslaugas teikia:
Pas klientą
Lietuva
Darbo laikas:
Pr.:
08:00 - 17:00
An.:
08:00 - 17:00
Tr.:
08:00 - 17:00
Kt.:
08:00 - 17:00
Pn.:
08:00 - 17:00
Št.:
08:00 - 17:00
Sk.:
08:00 - 17:00
Kalbos:
Lietuvių k.
Anglų k.
Patirtis: 10 metų
Statusas: Juridinis asmuo
Kaina: Vidutinė rinkos kaina Danelton Grupė turi ilgametę patirtį renginių techninio aptarnavimo ir aprūpinimo srityje, todėl galime Jums pasiūlyti optimalius bei inovatyvius techninius sprendimus kiekvienam renginiui. Inovatyvių ir kompleksinių integracinių projektų techninis rengimas ir įgyvendinimas.
Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.