Mobillus baras

Žema rinkos kaina
Visoje Lietuvoje
Mobilusbaras.lt – tai puiki galimybė paversti bet kokį renginį išskirtiniu ir nepamirštamu įvykiu, užtikrinant svečių komfortą ir gerą nuotaiką.
Profesionalūs barmenai su visa reikalinga įranga atvyksta į Jūsų renginį ir pasirūpina kokteilių ir kitų gėrimų tiekimu bei jų gamyba vietoje. Tai puikus sprendimas įvairioms šventėms – vestuvėms, gimtadieniams, verslo renginiams, vakarėliams, išleistuvėms ir kt.
Paslaugos privalumai:
Patogumas: visi gėrimai ir reikalinga įranga atvežami į Jūsų pasirinką vietą, todėl Jums nereikia rūpintis papildomais organizaciniais klausimais.
Profesionalumas: patyrę barmenai ne tik pagamins kokteilius, bet ir pasirūpins nepriekaištingu aptarnavimu, užtikrindami Jūsų svečių pasitenkinimą.
Individualumas: Galimybė pritaikyti gėrimų meniu pagal Jūsų pageidavimus ir šventės temą, taip sukuriant unikalią patirtį.
Įvairovė: platus kokteilių, alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų pasirinkimas, kuris patenkins net išrankiausius skonius.

Paslaugos elementai:
Gėrimų meniu sudarymas: Pasikonsultavus su užsakovu, sudaromas individualus gėrimų meniu, atsižvelgiant į renginio pobūdį, svečių skaičių ir pageidavimus.
Įranga ir dekoracijos: Baro įranga, stiklinės, ledo kubeliai, gėrimų papuošimai ir dekoracijos yra įtraukti į paslaugos kainą.
Gėrimų tiekimas: Gėrimai ir jų ingredientai atvežami į renginio vietą, todėl klientui nereikia rūpintis jų pirkimu ar transportavimu.
Profesionalūs barmenai: Patyrę barmenai ne tik ruošia gėrimus, bet ir bendrauja su svečiais, suteikdami šventei papildomo žavesio.
Interaktyvios programos: Kai kurie mobilūs barai siūlo ir interaktyvias programas, pvz., kokteilių gaminimo pamokas, degustacijas ar baro šou.
Paslaugos procesas:
Konsultacija: Pradinis susitikimas arba pokalbis, kuriame aptariami kliento lūkesčiai, renginio pobūdis ir specifiniai reikalavimai.
Meniu planavimas: Kartu su klientu sudaromas gėrimų meniu, atsižvelgiant į pageidavimus ir biudžetą.
Organizacija ir paruošimas: Sudaromas detalus planas, numatomos reikalingos priemonės ir jų transportavimas į renginio vietą.
Renginio aptarnavimas: Barmenai atvyksta į renginio vietą, įsirengia mobilų barą ir pradeda aptarnauti svečius.
Paslaugos užbaigimas: Po renginio barmenai sutvarko darbo vietą, surenka įrangą ir išvyksta.
Kaina: € 450.00 - 10000.00/1 įrenginys
Galerija:
Paslaugos darbai:
Bendravimas
Lietuvių
Darbai
Maitinimo organizavimas
Paslaugas teikia:
Pas klientą
Lietuva
Darbo laikas:
Pr.:
08:00 - 03:00
An.:
08:00 - 03:00
Tr.:
08:00 - 03:00
Kt.:
08:00 - 03:00
Pn.:
08:00 - 03:00
Št.:
10:00 - 03:00
Sk.:
11:00 - 03:00
Dokumentai:
Įkelti dokumentai (1) Daugiau ›
Statusas: Juridinis asmuo
Kokybė: Nepaisant žemų kainų, teikiame kokybiškas paslaugas.
Garantijos: 100 % garantija dėl užsakytų paslaugų įvykdymo. Pasirašomi atitinkami susitarimai dėl sutartų paslaugų teikimo salygų.
Kaina: Žema rinkos kaina Mūsų kainos politikos pasirinkimą nulėmė situaciją rinkoje ir besidominčių mobilaus baro paslaugomis klientų galimybės, poreikiai bei lūkesčiai, didelė konkurenciją ir pan.
Nuolaidos:
Nuo užsakymų kiekio:
iki 20 %
Nuolaida pritaikoma priklausomai nuo užsakymo apimties
Lojaliam klientui:
iki 15 %
Lojaliems ir nuolatiniams klientams suteikiama nuolaida mobilaus baro paslaugoms
Sezoninės:
iki 20 %
Atsižvelgiant į sezoną, nuolaidos koreguojamos
Vienkartinės:
iki 15 %
Nuolaidos suteikiamos atsižvelgiant į konkrečias rekomendacijas
Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.