Teisinių paslaugų teikimas ir ne tik

Vidutinė rinkos kaina
Vilniuje, Kiti miestai
Nebrangiai teikiame teisinę pagalbą - atstovavimas teismuose ir institucijose, ieškinių, atsiliepimų, skundų, prašymų, dublikų, triplikų ir kt. rengimas.
Fiksuota kaina: € 40.00
Paslaugos darbai:
Teisiniai darbai
Kiti teisiniai darbai
Esame sukaupę teisinės patirties ypatingojoje teisenoje (antstolių veiksmų apskundimas ir pan.), todėl savo klientams esame pasirengę pagelbėti skolų išieškojimo procese.
Kliento atstovavimas tyrimuose, ginčuose
Galime jus atstovauti valstybinėse institucijose nuo dokumentų parengimo, pateikimo iki fizinio atstovavimo.
Prašymų, skundų dėl neteisėtų institucijų veiksmų rengimas
Beveik dešimtmetį specializuojamės prašymų, skundų, pretenzijų, taikos sutarčių ir kt. institucijoms rašymu, klientų atstovavimu.
Procesinių dokumentų rengimas byloms, ieškiniams ir pan.
Sėkmingai rengiame dokumentus teismui ieškovams ir atsakovams. Didelį dėmesį teikiame kliento poreikiams, todėl mūsų kainos yra itin palankios visų socialinių sluoksnių gyventojams.
Sutarčių projektų rengimas, keitimas, nutraukimas
Rengiame sutarčių projektus pritaikytus pagal klientų poreikius. Savo darbe taikome atidumo, klientų poreikių ir interesų analizių prioritetus.
Teisės aktų projektų rengimas ir teisinis vertinimas
Juridiniams asmenims teikiame dokumentų analizės ir teisinio vertinimo paslaugą. Įvardijame silpnas vietas, teikiame pasiūlymus dėl galimų tobulinimo variantų.
Teisinė gynyba įtariamiesiems, kaltinamiesiems administracinėse bylose, institucijose
Gerai išmanome administracinio nusižengimų kodekso nuostatas, dirbame nuo 2016 metų. Mūsų klientai yra tiek fiziniai, tiek juridiniai asmenys.
Paslaugas teikia:
Adresai
Vilniuje Saltoniškių g. 12-2
Nuotoliniu būdu
Lietuva
Darbo laikas:
Pr.:
09:00 - 18:00
An.:
09:00 - 18:00
Tr.:
09:00 - 18:00
Kt.:
09:00 - 18:00
Pn.:
09:00 - 18:00
Št.:
09:00 - 14:00
Sk.:
Nedirbame
Kalbos:
Lietuvių k.
Anglų k.
Rusų k.
Patirtis: 8 metų
Statusas: Juridinis asmuo
Kokybė: Nepaisant to, kad siūlome itin konkurencingas savo teikiamų paslaugų kainas, nuo to mūsų darbų kokybė tikrai nenukenčia. Su mūsų klientais dirba aukščiausios klasės savo srities profesionalai. Dirbame tiek su fiziniais, tiek su juridiniais asmenimis.
Garantijos: Mūsų rengtą ieškinį, skundą, pretenziją, kt. teismas ar institucija paprastai priima (daugiametė patirtis). Tačiau esant tam tikriems trūkumams, niekuomet neatsisakome pataisyti savo darbo. Jeigu užsakovas prašo, dokumentuose padarome atitinkamus pataisymus pagal kliento norus.
Kaina: Vidutinė rinkos kaina Suprantame, jog aukštų paslaugų kainos prieinamos ne kiekvienam klientui, todėl mūsų darbas visuomet orientuotas į kliento poreikius.
Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.