Interjero vizualizacijos

Vidutinė rinkos kaina
Visuose miestuose
Interjero vizualizacijos.
Užsisakę paslaugą, gausite:
- erdvės 2D planą (pavyzdys nuotraukų galerijoje);
- 3D vizualizacijas (iliustracijų kiekis priklauso nuo projekto ploto ir sudėtingumo. Paprastai pasidalinu dviem vizualizacijų versijomis - su dienos ir nakties apšvietimu) - keletą pavyzdžių galite matyti nuotraukų galerijoje.
- PDF prezentaciją su atliktų pokyčių apibendrinimu bei rekomendacijomis.

Jei norėtumėte artimiau susipažinti su mano kuriamu interjero stiliumi ir pamatyti daugiau pavyzdžių, lauksiu Jūsų užklausos el. paštu.

Vizualizacijas kuriu už simbolinę kainą, nes interjero dizaino subtilybių mokausi savarankiškai. Esu pradedančioji, todėl savo paslaugas rekomenduoju norintiems pasisemti idėjų būsimam interjerui ar atnaujinti esamas erdves. Stengiuosi, kad mano sukurti darbai atlieptų kliento lūkesčius, tačiau taip pat primenu, jog šiuo metu negaliu pasiūlyti profesionalaus dizainerio standartų atitinkančių vizualizacijų.

Paslaugos vykdymo procesas:
- Užpildote gautą klausimyną, leidžiantį išsigryninti Jūsų lūkesčius norimoms vizualizacijoms. Kartu su klausimynu pateikiate erdvės brėžinį su svarbiausiais matmenimis, pagal poreikį - ir nuotraukas.
- Vykdomas vizualizacijų kūrimas pagal kliento nurodytus kriterijus. Užsakymo įvykdymo laikas numatomas atsižvelgiant į individualų atvejį - projekto sudėtingumą ir objekto plotą.
- Sukurtos vizualizacijos atsiunčiamos užsakovui. Klientui pateikus pastabas, galima viena korekcija.
Fiksuota kaina: € 3.00/m2
Galerija:
Paslaugos darbai:
Darbai
Patalpų vizualizacija, 3D modeliavimas
Stilius
Minimalistinis interjeras
Specializuojuosi minimalistinio/modernaus interjero srityje, tačiau, esant poreikiui, galime aptarti ir kitokio stiliaus vizualizacijų galimybę.
Paslaugas teikia:
Nuotoliniu būdu
Visi miestai
Darbo laikas:
Pr.:
08:00 - 17:00
An.:
08:00 - 17:00
Tr.:
08:00 - 17:00
Kt.:
08:00 - 17:00
Pn.:
08:00 - 17:00
Št.:
08:00 - 17:00
Sk.:
08:00 - 17:00
Kalbos:
Lietuvių k.
Anglų k.
Patirtis: 1 metai
Statusas: Fizinis asmuo
Kaina: Vidutinė rinkos kaina Šioje srityje esu pradedančioji. Siekdama tobulėti ir susikurti gausesnį darbų portfolio, paslaugas siūlau už simbolinę kainą.
Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.