Avių auginimas, jų produktai

Jeigu Jus domina avių auginimas, aviena, ėriena jų produktai - nemokamai pateikite savo skelbimą paslaugos24.lt portale,gaukite avių augintojų pasiūlymus ir išsirinkite geriausią. Jūs taip pat galite naršyti po avių auginimas, aviena, ėriena jų produktai paslaugų teikėjų sąrašą ir pasirinkti tinkamą teikėją.
Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
mesos gaminai Vidutinė rinkos kaina
viskas yra kokybiska kaime uzauginta
Šakiuose (Sintautai)
€ 7.00/kg
Linas Vidutinė rinkos kaina
Aviena neabejotinai vertinga mėsa. Teigiama, kad joje itin mažai cholesterolio, užkemšančio kraujagysles. Avieną puikiai įsisavina mūsų organizmas, joje gausu kalio, magnio, jodo, geležies, taip pat...
Kalvarijoje (Kalvarija)
€ 2.00/kg
Činskių ūkis Vidutinė rinkos kaina
Činskių ūkis nuolat prekiauja šviežia, ekologiška, lietuviška, tik savame ūkyje užauginta ėrienos bei avienos mėsa, supjaustytą pagal klientų poreikį. Klientų patogumui produkciją pristatome tiesiai į...
Visuose miestuose
€ 5.50/kg
„Avys.lt“ Vidutinė rinkos kaina
Šviežia, atvėsinta vakuume, šaldyta aviena ir ėriena; karšto ir šalto rūkymo, bei vytinti avienos ir ėrienos gaminiai, pieniniai ėriukai.
Visuose miestuose
€ 1.00/kg
IV, Avys.lt Vidutinė rinkos kaina
Parduodame mėsines „Merinosų“ veislės avis ir veislinius avinus - reproduktorius. Avinai užauga iki 150 kg, avys iki 100 kg, ėriukai pasiekia 50 - 60 kg...
Utenoje
€ 10.00/kg
vitas Vidutinė rinkos kaina
aviu laikymas ju skerdienos relizavimas
Alytaus raj. (Miroslavas)
€ 4.50/kg
Ekologinis avininkystės ūkis Vidutinė rinkos kaina
Nuolat prekiaujame šviežia, tik savame ūkyje užauginta ėrienos bei avienos skerdiena, supjaustyta pagal klientų poreikį. Klientų patogumui produkciją pristatome tiesiai į namus ar darbovietę, Vilniaus...
Ignalinoje (Kazitiškis)
€ 0.29/kg
UAB "Biotelus" Vidutinė rinkos kaina
Siūlome pirkti Sufolk veislės, Lietuvoje užaugintos, ėrienos mėsos, kurią pristatysime Jums į namus Vilniaus mieste. Užsakymai prasideda nuo pusės išilgai perpjauto ėriuko , svoris svyruoja...
Vilniaus raj. (Sužionys)
€ 0.29/kg
Ėriukas Vidutinė rinkos kaina
Avis veisiame, auginame ir pardavimui. Siūlome aukštos kokybės ėrienos, avienos gaminių, taip pat avių produktų: pieno, kailių, odų, vilnos.
Visuose miestuose
€ 0.29/kg
Šeduvos avininkystė Vidutinė rinkos kaina
Bendrovės tikslas saugoti ir plėtoti genofondines Lietuvos juodgalves avis. Dalis išauginto sveiko prieauglio parduodama ūkininkams, bei kitiems avių augintojams.
Radviliškyje (Šeduva)
€ 0.29/kg

 

Avių auginimas, veilės, produktai

 Avis augina ūkininkai, gyvulių augintojai, avių augintojai. Rezervai plėstis avininkystei – nederlingos, kalvotos žemės. Škudžių avių veislė – viena seniausių pasaulyje, kilusi iš Rytų Prūsijos, Lietuvos, kitų Baltijos šalių. Nykstančią veislę pavyko išsaugoti Vokietijos augintojams, o prieš kelerius metus škudės vėl atkeliavo į Lietuvą. Pirmiausiai jos gerai nugano pievą, nugano tokias vietas, kur modernios avių veislės galima sakyti neišgyventų. Škudžių veislės avių augintojai džiaugiasi ne tik jų vilna, kuri esą geriausiai tinka veltiniams bei kitiems šiltiems apdarams velti. Vertinama ir šių nereiklių avelių mėsa, neturinti lajaus skonio ir kvapo. Be šių avių mėsai auginama ir vilnai bei pienui. Pieninė avių veislė Lacaune yra išvesta to paties pavadinimo Prancūzijos regione ir dėl produktyvumo ir labai kokybiško pieno yra labiausiai vertinama gilias avininkystės tradicijas turinčioje šalyje. Vien iš Lacaune avių pieno gaminamas ir Prancūzijos kulinarinis pasididžiavimas – Rokforo sūris. Kita pieninių avių veislė - Ostfryzai. Į mūsų šalį ostfryzai buvo įvežti iš Vokietijos 1992 m. Ostfryzai duoda ne tik pieno, bet ir 4–6 kg 20–25 cm ilgio pusiau plonos baltos vilnos. Be to, pavasarį atvesti jaunikliai iki rudens (per 6–8 mėn.) užauga 50–60 kg, todėl avytes galima kergti jau tais pačiais metais, o avinukus paskersti. Taigi nauda visapusiška. Avių pienas geriamas šviežias arba perdirbamas į varškę, įvairių rūšių sūrius ir jogurtą. Iš avių pieno pagamintas jogurtas yra riebus, ne toks rūgštus ir labai tinka vaikų bei pagyvenusių žmonių mitybai. Skirtingose šalyse pagal savitas technologijas iš avių pieno gaminami įvairiausių pavadinimų sūriai: feta, rokforo, jogurtinis, varškės, brinza, čanach, tušino, osetų, Jerevano, kačkavalo, pikonero, pekarino, rikota, urda ir t. t. Pagal riebumą avių pieno sūriai skirstomi į 4 grupės, t. y. turintys daugiau kaip 55 proc. riebalų, 45–55 proc. riebumo, 14–45 proc. ir mažiau kaip 15 proc. riebumo sūriai.
Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.