Produkto brendo sukūrimas ir įvedimas i pasaulinę rinką (world marketplaces)

Vidutinė rinkos kaina
Visuose miestuose
Logotipo kūrimas
PUIKUS DIZAINAS - Daugiaspalvis logotipas su keliais grafiniais elementais arba vienu labai detaliu elementu, pavyzdžiui, visoje srityje.Visų reikalingų formatų paruošimas (Logotipo skaidrumas, Spausdinimo failas, 3D maketas, šaltinio failas)


Svetainės (internetinės parduotuvės) sukūrimas Anglijos rinkai
Unikalių dizainų – paveikslėlių kūrimas ir piešimas. Pilnas visų sistemų integravimas ir skaidrių optimizavimas. Produkto įkėlimas ir jo turinio kūrimas. Likusio teksto kūrimas – turinys (anglų k.) su SEO paieškos žodžiais. Mokėjimo sistemų pajungimas, Optimaliausių programėlių Apps paleidimas, mokėjimo sistemų pajungimas, domeno registravimas ir jo prijungimas, vaizdo ir nuotraukų turinio integravimas...
Pilnas SEO optimizavimas Anglijos rinkai: Pagrindinis SEO, Pagrindinis meta aprašymas, pavadinimai: H1, H2 antraštės, SEO ataskaita, Svetainės schemos ir Robot.txt nustatymas, ALT tekstas vaizdams, BLOGŲ nuorodų pašalinimas, G.Analytics 4 nustatymas, Google „Search Console“ sąranka ir optimizavimas, žiniatinklio tikrinimas ir ištraukimas, prisijungimas prie „Google“ žymų tvarkyklės, GA-4 optimizavimas, duomenų struktūros ir svetainės greičio optimizavimas, schemos žymėjimas, nutrūkusių nuorodų pašalinimas, socialinės medijos ryšys, „Dofollow“ SEO atgalinių nuorodų kūrimas su aukšta DA ir daug daugiau.


20 etikečių, brošiūrų, pakuočių, katalogų sukūrimas (piešimas).
Visų reikalingų formatų paruošimas (Logo permatomas failas, Failas spausdinimui, 3D maketas, vektorinis failas). Tekstų išdėstymas, logotipų integravimas, visos kolekcijos koncepcijos kūrimas, profesionalus spalvų paskirstymas.


20x5 infografinių paveikslėlių (3D elementų) kūrimas (piešimas)
Unikalus patrauklus dizainas, bet kokios raiškos ir dydžio failų dizainas, aukštos kokybės failai (JPG/PNG/pdf), redaguojamas (PSD) šaltinio failas, iki 3–4 leidimų, optimizuotas pagal koncepcijos spalvų schemą.


20x2 3D vaizdų kūrimas (rending).
Išsamus 3D modeliavimas, tekstūravimas ir atvaizdavimas, 2k-4k raiška, aukštos kokybės failai (JPG/PNG/pdf), optimizuoti koncepcijos spalvų schemai.


Video ir vaizdo nuotraukos, turinio kūrimas 20 produktų
Pilnas vaizdo ir nuotraukų turinio redagavimas ir optimizavimas, garso takelio, animacinių pavadinimų redagavimas, spalvų korekcija, apšvietimo korekcija, scenarijaus paruošimas ir kūrimas, profesionali gaminio vaizdo ir foto sesija, dalyvaujant unikaliems modeliams Portugalijoje, Anglijoje. , Norvegija. Profesionalios foto video aparatūros ir drono naudojimas, specialiųjų efektų įgyvendinimas.
3D vaizdo klipo kūrimas (rending) - 30 sek
Aukštos kokybės animacija, kruopščiai apgalvota ir ištobulinta.
Dėmesys detalėms, atidus apšvietimas, šešėliai ir kiti vizualiniai elementai, garso dizainas, aukščiausios kokybės ir šiek tiek sudėtinga vaizdo koncepcija, kvapą gniaužianti ir gausiai detali animacija...

Teksto (aprašymo) kūrimas Amazon, Etsy, Ebay Marketplaces
Pavadinimo sukūrimas, kuris patrauks dėmesį ir kuriame yra tinkami raktiniai žodžiai šiandieninėms išplėstinėms paieškoms. 5 geriausių taškų (papildymų), kurie pradžiugins klientus, užrašymas. Išsamus, gerai parašytas pagrindinis aprašymas, užtikrinantis pardavimą. HTML formatavimas apatiniam aprašymui. SEO optimizavimas visam tekstui.

Produktų integravimas Amazon, Etsy, Ebay Marketplaces
Paskyrų prijungimas ir registravimas, produkto įtraukimas į pardavimo sistemą, FBA paslaugos prijungimas, prekės ženklo registravimas ir patvirtinimas, techninė pagalba ir pagalba paleidžiant.


Logistika ir pakavimas - Anglija (Amerika) - 3 mėn
Siuntimo ir pristatymo sistemų optimizavimas ir prijungimas, pagalba pakuojant ir rūšiuojant prekes, pilnas prekės paruošimas išsiuntimui klientui, registracija pašto paslaugų duomenų bazėse, pašto etikečių ir brūkšninių kodų klijavimas prie prekės, pašto taisyklių sukūrimas ir patvirtinimas. visos įmonės platformos, grąžinimo ir pristatymo kontrolė...


Įmonės, prekės ženklo, brūkšninių kodų sistemos registracija Anglijoje
Paruoštos prekybai akcinės bendrovės registracija, internetinis formavimas nuo 3 iki 6 valandų (priklausomai nuo Companies House darbo krūvio), įskaičiuotas 12,00 GBP registracijos mokestis (Companies House),
Steigimo liudijimo kopija el. paštu, Memorandumo ir įstatų kopija el. paštu, Akcijų liudijimo (-ų) kopija (-ų) el. paštu, Įmonės registro (-ų) kopija (-ų) el. paštu su pirmaisiais įrašais, spausdintas steigimo liudijimas
Atspausdintas ir įrištas steigimo memorandumas ir įstatai, Spausdinti akcijų sertifikatai
Registruotas adresas: Londonas, WC2, aptarnavimo adresas (1 asmeniui), Londonas, WC2
Verslo adresų tarnyba, Londono WC2, visos įmonės sekretoriaus tarnyba
PVM registracija (naudoti bet kada), PAYE registracija (naudoti bet kada), pirmosios patvirtinimo paraiškos pateikimas, atsiliepimas + verslo telefono numeris – 1 mėnuo nemokamai, GDPR atitikties paketas, 12 mėnesių apsauga nuo atšaukimo
Pagalba atidarant banko sąskaitą verslui, gyvenamosios vietos adreso patvirtinimas , prekės ženklo (pavadinimo ir logotipo) registravimas. Prekės ženklo UK identifikavimas, įmonės veiklos duomenų pildymas, bendravimas su inspektorium Trademark registravimo rūmuose. Barkodų registravimas ir gavimas pasaulinėje GS1 sistemoje UK ir USA (su duomenų pildymu visoms prekėms pagal brūkšninių kodų sistemą).
Kaina: € 5000.00 - 15000.00
Paslaugos darbai:
Darbai
El. parduotuvės administravimas
Įvairių atsiskaitymo būdų taikymas
El. parduotuvės dizaino kūrimas
Įrankių duomenims suvesti kūrimas
El. parduotuvės kūrimas
El. parduotuvių optimizacija paieškos sistemoms
Elektroninės parduotuvės pardavimų analizė
Parduotuvės pritaikymas mobiliems įrenginiams
Specializuotų sprendimų parduotuvėms kūrimas
Internetinei parduotuvei tekstų kūrimas
Elektroninio verslo konsultavimas
Priemonės
3 D grafikos taikymas
Flash priemonių taikymas
Įgarsinimo paslaugos
Kitų media priemonių naudojimas
Tapybos, piešimo technikų naudojimas
Video, foto medžiagos paruošimas
Virtualių aplinkų kūrimas
Paslaugas teikia:
Nuotoliniu būdu
Visi miestai
Darbo laikas:
Pr.:
08:00 - 19:00
An.:
08:00 - 19:00
Tr.:
08:00 - 19:00
Kt.:
08:00 - 19:00
Pn.:
08:00 - 19:00
Št.:
09:00 - 16:00
Sk.:
Nedirbame
Kalbos:
Lietuvių k.
Anglų k.
Rusų k.
Statusas: Juridinis asmuo
Kokybė: Viskas yra atliekama UK ir USA rinkai. Todėl kūryboje ir organizavime dalyvauja anglų kalbos specialistai su ilgamete patirtimi.
Kaina: Vidutinė rinkos kaina
Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.