Kokybiški glaistymo ir dažymo darbai

Vidutinė rinkos kaina
Visuose miestuose
Kokybiški glaistymo ir dažymo darbai.
Siūlome ekonominės, vidutinės ir aukštos kokybės glaistymo dažymo paslaugas.
Visuomet deriname patys visus klausimus su užsakovu, nėra tarpininkų, todėl greičiau gaunamas teigiamas rezultatas.

Orientuojamės į greitai ir kokybiškai atliktą darbą.
Ieškome lengvo tarpusavio bendravimo.
Naudojamos tik kokybiškos medžiagos.
Kaina: € 10.00 - 16.00/m2
Galerija:
Paslaugos darbai:
Darbai
Buto remontas
Ko gero vienas iš brangiausių remontas būna senos statybos butuose. Dėl senų paviršių nuvalymo iki tinko ar betono, naujai tinkavimo ir tik tuomet glaistymo- dažymo kaina gali išaugti net du kartus nei naujos statybos objekto. Visais atvejais kaina skaičiuojama individualiai.
€ 10.00 - 16.00/m2
Apdailos darbai naujai pastatytame name, bute
Ko gero vienas iš pigiausių darbų būna naujos statybos objektuose. Nuo individualių poreikių priklauso ir darbų kaina. Ne retai darbai atliekami ir mažesne nei rinkos kaina. Visais atvejais kaina skaičiuojama individualiai.
€ 10.00 - 16.00/m2
Paslaugas teikia:
Pas klientą
Visi miestai
Darbo laikas:
Pr.:
08:00 - 17:00
An.:
08:00 - 17:00
Tr.:
08:00 - 17:00
Kt.:
08:00 - 17:00
Pn.:
08:00 - 16:00
Št.:
Nedirbame
Sk.:
Nedirbame
Patirtis: 25 metų
Statusas: Juridinis asmuo
Kokybė: Siūlome ekonominę, vidutinę ir aukštą glaistymo-dažymo darbų kokybę. Glaistymo ir dažymo darbai yra svarbi interjero apdailos dalis. Paaiškinsiu kuo skiriasi šie trys lygiai: Ekonominės kokybės glaistymo ir dažymo darbai: Paprastai naudojami pigiausi glaistai ir dažai. Šie darbai gali būti atliekami greičiau, tačiau gali trūkti kokybės ir išbaigtumo. Dažniausiai darbai atliekami visuomeninės paskirties statybose arba tais atvejais, kai reikia greito rezultato. Vidutinės kokybės glaistymo ir dažymo darbai: Naudojami kokybiškesni glaistai ir dažai. Darbai atliekami kruopščiau, siekiant išlyginti paviršius ir pasiekti geresnį estetinį efektą. Šie darbai yra tinkami dažymui gyvenamųjų patalpų, kur reikalingas geras rezultatas, bet nėra poreikio aukščiausios kokybės darbams. Aukštos kokybės glaistymo ir dažymo darbai: Naudojami aukščiausios kokybės glaistai ir dažai ir pagalbinės medžiagos. Darbai atliekami labai kruopščiai, siekiant tobulumo ir ilgaamžiškumo. Šis lygis yra tinkamas prabangiems namams, viešosioms patalpoms arba tiems, kurie nori puikaus rezultato. Svarbu suprasti, kad kiekvienas lygis turi savo privalumų ir trūkumų. Pasirinkimas priklauso nuo jūsų poreikių, biudžeto ir pageidaujamo rezultato.
Garantijos: Garantuojame ko gero geriausią kainos ir kokybės santykį. Technologinių procesų eiliškumą ir greitą darbų atlikimą laiko atžvilgiu.
Kaina: Vidutinė rinkos kaina Visais atvejais kaina skaičiuojama individualiai. Svarbu suprasti, kad kiekvienas objektas turi savo privalumų ir trūkumų. Ir kaina priklauso nuo jūsų poreikių, biudžeto ir pageidaujamo rezultato.
Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.