Renginių įrangos nuoma

Vidutinė rinkos kaina
Visoje Lietuvoje
Mūsų siūlomos paslaugos apima įvairių renginių įrangos nuomą, užtikrinant aukščiausią kokybę ir patikimumą. Mes teikiame:

Lempučių nuoma: Įvairių tipų lemputės, įskaitant LED, šventines girliandas ir dekoratyvines lemputes, kurios sukurs įspūdingą apšvietimą bet kokiam renginiui.
Lauko baldų nuoma: Aukštos kokybės mediniai stalai ir suolai, kurie suteiks jūsų renginiui komfortą ir stilių. Visi baldai yra tvirti ir ilgaamžiai, puikiai tinkantys tiek mažiems, tiek dideliems renginiams.
Pakilų nuoma: Tvirtos ir stabilios aliuminio konstrukcijos pakilos, pagamintos iš vandeniui atsparių ir neslystančių medžiagų, užtikrinančios saugumą ir patikimumą įvairiose sąlygose.
Palapinių ir paviljonų nuoma: Erdvios ir patvarios palapinės bei paviljonai, puikiai tinkantys apsaugoti jūsų renginį nuo nepalankių oro sąlygų. Siūlome įvairių dydžių ir stilių pasirinkimą, kad atitiktų jūsų renginio poreikius.
Esame pirmaujantys renginių įrangos nuomotojai Lietuvoje, todėl galime pasiūlyti įvairius sprendimus, atitinkančius jūsų skirtingus poreikius. Nesvarbu, ar tai mažas privatus renginys, ar didžiulis festivalis, mes esame pasirengę aptarnauti jus profesionaliai.

Kreipkitės į mus ir mes rasime sprendimą, kuris atitiks jūsų lūkesčius ir poreikius!
Kaina: € 1.50 - 1000.00
Paslaugos darbai:
Papildomi darbai
Atvežimas, išsivežimas
Paslaugas teikia:
Pas klientą
Lietuva
Darbo laikas:
Pr.:
07:00 - 20:00
An.:
07:00 - 20:00
Tr.:
07:00 - 20:00
Kt.:
07:00 - 20:00
Pn.:
07:00 - 20:00
Št.:
07:00 - 20:00
Sk.:
08:00 - 17:00
Kalbos:
Lietuvių k.
Anglų k.
Rusų k.
Patirtis: 14 metų
Statusas: Juridinis asmuo
Kokybė: Mūsų nuomojami produktai pasižymi išskirtine kokybe, užtikrinančia patikimumą ir ilgaamžiškumą. Kiekvienas produktas yra kruopščiai prižiūrimas ir reguliariai tikrinamas, siekiant užtikrinti aukščiausius standartus. Nesvarbu, ar tai renginio baldai, apšvietimas, ar kita įranga, galite būti tikri, kad gausite puikios kokybės produktus, kurie padės sukurti nepriekaištingą renginį. Pasirinkę mus, jūs pasirenkate kokybę ir patikimumą. Kreipkitės į mus ir mes padėsime rasti sprendimus, kurie atitiks jūsų lūkesčius ir poreikius!
Garantijos: Pasitikėkite mūsų aukštos kokybės nuomojamais produktais, kuriems teikiame garantiją. Mes užtikriname, kad visi mūsų produktai yra patikimi, ilgaamžiai ir kruopščiai prižiūrimi. Jei kiltų kokių nors nesklandumų, mūsų komanda greitai ir efektyviai išspręs bet kokias problemas, kad jūsų renginys vyktų sklandžiai. Rinkdamiesi mus, jūs gaunate ne tik kokybiškus produktus, bet ir patikimą garantiją bei profesionalų aptarnavimą. Kreipkitės į mus ir mes padėsime rasti sprendimus, kurie atitiks jūsų lūkesčius ir poreikius!
Kaina: Vidutinė rinkos kaina Mūsų nuomojamų produktų kainų lygis yra konkurencingas ir prieinamas, atitinkantis aukštą kokybės standartą. Mes siūlome lankstų kainodaros modelį, pritaikytą įvairiems biudžetams ir renginių poreikiams. Pasirinkę mus, jūs gaunate puikų kainos ir kokybės santykį, užtikrinantį, kad jūsų renginys bus nepriekaištingas be didelių išlaidų. Rinkdamiesi mūsų paslaugas, galite būti tikri, kad gausite kokybiškus produktus už prieinamą kainą. Kreipkitės į mus ir mes padėsime rasti sprendimus, kurie atitiks jūsų lūkesčius ir poreikius!
Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.