Operacinių sistemų diegimas yra svarbus žingsnis naujos operacinės sistemos naudojime. Tai procesas, kuris leidžia įdiegti ir sukonfigūruoti operacinę sistemą kompiuteryje ar kitame prietaise.

Operacinių sistemų diegimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
MB "IT112" Vidutinė rinkos kaina
DABAR TAIKOMA 30% NUOLAIDA DARBAMS! IT112.LT - SKUBI PAGALBA JŪSŲ KOMPIUTERIUI! Greitai nustatysime gedimą bei rasime sprendimą. Taisome, tobuliname bei surenkame kompiuterius. Kreipkitės jau šiandien,...
Vilniuje
€ 10.00 - 30.00

Operacinių sistemų diegimas - kaip vyksta?


Prieš pradedant operacinės sistemos diegimą, būtina atlikti tam tikrus paruošiamuosius veiksmus. Pirmiausia, rekomenduojama padaryti  visų svarbių failų ir duomenų atsarginę kopiją. Tai užtikrins, kad netekus informacijos diegimo metu, galėsite atkurti savo duomenis.

Norėdami pradėti operacinės sistemos diegimą, turite turėti tinkamą diegimo laikmeną. Tai gali būti operacinės sistemos diegimo diskas arba USB įrenginys su diegimo failais. 

Po to, kai pasiruošėte atsarginę kopiją ir turite tinkamą diegimo laikmeną, turite paleisti diegimo programą. Tai gali reikšti paleidimo iš diegimo disko arba įjungiant kompiuterį su diegimo USB įrenginiu. Sekite instrukcijas, kad paleistumėte operacinės sistemos diegimą.

Diegimo metu bus pateikiamos tam tikros parinktys ir nustatymai, kuriuos turėsite pasirinkti. Tai gali apimti kalbos parinktį, laiko zonos nustatymus, duomenų laikmenų formatavimą ir kitas konfigūracijas. Pasirinkite tinkamus nustatymus ir tęskite diegimą.

Diegimo procesas gali užtrukti kelias minutes arba net valandas, priklausomai nuo operacinės sistemos sudėtingumo ir jūsų kompiuterio greičio. Laukite, kol diegimas bus baigtas. Po to, kompiuteris turėtų būti paleistas su nauja operacine sistema.


Operacinių sistemų diegimas - kas atlieka ir kada kreiptis?


Operacinių sistemų diegimas yra techniškai sudėtingas procesas, kurį dažniausiai atlieka IT specialistai arba kompiuterių technikai. Jie turi žinių ir patirties, kad sėkmingai įdiegtų operacinę sistemą ir sukonfigūruotų ją pagal jūsų poreikius.

Kada kreiptis į specialistą? Galite kreiptis į operacinių sistemų diegimo specialistą, jei:

Įsigijote naują kompiuterį ir norite įdiegti naują operacinę sistemą.

Turite seną kompiuterį, kurio operacinė sistema nebeveikia arba yra pažeista.

Norite atnaujinti esamą operacinę sistemą į naująją versiją.

Susidūrėte su sudėtingomis operacinės sistemos klaidomis ar konfigūracijos problemomis.


Operacinių sistemų diegimas pigiau


Operacinių sistemų diegimas gali būti brangus, ypač jei naudojate oficialius gamintojo diegimo rinkinius. Tačiau yra keletas būdų, kaip sumažinti operacinės sistemos diegimo išlaidas.

Naudokite atviro kodo operacines sistemas. Atviro kodo operacinės sistemos, tokios kaip Linux, gali būti nemokamos ir lengvai prieinamos internete. Jūs galite parsisiųsti ir įdiegti šias operacines sistemas nemokamai.

Skirkite laiko savarankiškam diegimui. Jei turite tam tikrą techninį supratimą ir patirtį, galite išbandyti savarankišką operacinės sistemos diegimą. Internete galite rasti daugybę instrukcijų ir vadovų, kaip tai padaryti žingsnis po žingsnio. 

Ieškokite akcijų ir nuolaidų. Gamintojai periodiškai gali siūlyti akcijas ir nuolaidas operacinių sistemų diegimui. Sekite naujienas ir paieškokite galimų pasiūlymų. Taip pat galite apsilankyti vietinėse kompiuterių parduotuvėse ar internetinėse rinkodaros platformose, kad rastumėte geriausią kainą.


Operacinių sistemų diegimo paslaugos internetu


Šiuolaikinio pasaulio technologijos siūlo patogią galimybę įsigyti operacinių sistemų diegimo paslaugas internetu. Tai reiškia, kad galite susisiekti su patyrusiais specialistais ir gauti jų pagalbą nuotoliniu būdu, be jokio fizinio kontakto.

Privalumai naudojant operacinių sistemų diegimo paslaugas internetu.

Patogumas: Jums nereikės keliauti ar laukti specialisto atvykimo. Galėsite gauti reikalingą pagalbą iš savo namų ar biuro.

Efektyvumas: Nuotolinis operacinių sistemų diegimas leidžia specialistui greitai ir efektyviai įgyvendinti reikalingus veiksmus.

Pasiekiamumas: Nepriklausomai nuo to, kur gyvenate, galite susisiekti su specialistais iš viso pasaulio ir gauti jų pagalbą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.