Sveiki atvykę į medinių lovų pasaulį! Medinės lovos yra populiarus interjero elementas, kuris suteikia šilumos ir natūralumo jūsų miegamajam.

Medinių lovų gamyba

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Natūralios medienos baldai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Medinės lovos – natūralumas ir komfortas miegamajame


Medinių lovų privalumų yra daugybė, bet pirmiausia verta paminėti natūralumą ir komfortą, kuriuos jos suteikia. Medinis interjeras ne tik suteikia šilumos ir jaukumo jūsų kambariui, bet ir yra ekologiškas ir ilgaamžis. Medinės lovų rėmų stiprumas yra nepalyginamai geresnis nei metalinių ar plastikinių rėmų, o medienos kvapas ir tekstūra suteikia malonumo jūsų pojūčiams.

Medinės dvigulės lovos – patogus sprendimas poroms. Medinių dvigulių lovų privalumas yra tas, kad jos suteikia erdvės ir patogumo poroms miegoti. Šios lovos dažnai būna pagamintos iš kokybiškos medienos, kuri suteikia stabilumą ir patvarumą. Be to, dauguma medinių dvigulių lovų turi stilingą dizainą, kuris gali puošti bet kurio kambario interjerą.

Medinės viengulės lovos – idealus sprendimas vaikų kambariams. Medinės viengulės lovos yra idealus sprendimas vaikų kambariams dėl jų mažesnio dydžio ir patvarumo. 

 Medinės klasikinės lovos – laiko patikrintas dizainas. Medinės klasikinės lovos yra laiko patikrintas dizainas, kuris niekada nepraras savo elegancijos ir šarmo. Šios lovos dažnai būna paprastos formos ir minimalistinio stiliaus, tačiau jų medinės detalės ir detalesnės apdailos suteikia puikų kontrastą. Medinės klasikinės lovos taip pat yra gana universalios ir gali puikiai atrodyti tiek moderniuose, tiek tradiciniuose interjeruose.

Medinės lovos pagal užsakymą – tiksli sprendimo realizacija.  Medinės lovos pagal užsakymą yra puikus sprendimas tiems, kurie nori tikslių išmatavimų os ir individualizuotos lovos. Tokios lovos leidžia pasirinkti norimą medienos rūšį, dydį, spalvą ir apdailą, kad atitiktų jūsų interjero reikalavimus. Medinės lovos pagal užsakymą gali kainuoti brangiau nei standartinės lovos, tačiau jų unikalumas ir tinkamumas jūsų poreikiams yra vertas kainos.

Medinės lovos su patalynės dėže – funkcionalus sprendimas. Medinės lovos su patalynės dėže yra funkcionalus sprendimas tiems, kurie nori patalynės saugojimo erdvės. Šios lovos yra integruotos su patalynės dėže ir dažnai būna pagamintos iš kokybiškos medienos. Medinės lovos su patalynės dėže suteikia papildomą erdvę jūsų kambariui ir yra patogus sprendimas, kad jūsų patalynė visada būtų laikoma tvarkingai.


Vaikiškos medinės lovos - į ką atsižvelgti renkantis?


Kas yra vaikiškos medinės lovos ir kuo jos skiriasi nuo kitų medinių lovų?

Vaikiškos medinės lovos yra skirtos vaikams ir paaugliams, o tai reiškia, kad jos turi būti ne tik estetiškai patrauklios, bet ir saugios bei patogios. Dažniausiai vaikiškos medinės lovos būna viengulės arba dvigulės, tačiau jų dizainas ir spalvos gali skirtis, priklausomai nuo gamintojo.

Vienas iš pagrindinių skirtumų tarp vaikiškų medinių lovų ir kitų medinių lovų yra tai, kad vaikiškos lovos dažniausiai turi tvirtesnį remą. Taip pat, dauguma vaikiškų medinių lovų turi patogią patalynės dėžę, kurioje galima laikyti lovos patalynės reikmenis.


Medinių lovų kaina

 

Medinių lovų kainos gali skirtis priklausomai nuo medžio rūšies, lovos dydžio, kokybės, dizaino ir gamintojo. Dažniausiai medinės lovos yra brangesnės nei jų metaliniai ar plastikiniai analogai, tačiau ilgaamžiškumas ir estetika yra verta investicija.

Jei norite sutaupyti, galite ieškoti pigesnių medinių lovų internetu arba laukti akcijų. Tačiau, perkant internetu, svarbu atkreipti dėmesį į gamintojo patikimumą ir lovos kokybę, kad už pirkinį mokėtumėte ne tik mažiau, bet ir gautumėte kokybišką produktą.

Gali būti naudinga pirkti medines lovų iš gamintojų, esančių arti jūsų; ir tai ne tik dėl greitesnio pristatymo, bet ir dėl galimybės susisiekti su gamintoju, susitarti dėl individualių užsakymų ir pasitikrinti lovos kokybę prieš ją įsigyjant.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.