Kriauklės pajungimas yra svarbus procesas, kuris reikalauja tinkamo įrankių ir žinių panaudojimo. Teisingai pajungta kriauklė užtikrina vandens nutekėjimo efektyvumą ir užkerta kelią neigiamoms pasekmėms, tokioms kaip nuotekų nutekėjimas ar netinkamas vandens tiekimas.

Kriauklės pajungimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Metalo idėjos Vidutinė rinkos kaina
Teikiu nuotekų, vandentiekio ir šildymo sistemų montavimo paslaugas Vilniuje ir rajone.
Elektrėnuose, Kiti miestai
€ 50.00/val
SIGITAS Vidutinė rinkos kaina
Smulkūs remonto darbai : santechnikos(klozeto pastatymas .maišytuvų keitimas , kriaukles skalbimo mašinos pajungimas, vonios montavimas ir kt.) rozečių keitimas šviestuvų montavimas , karnyzų, roletų montavimas...
Šiauliuose
€ 10.00 - 100.00

Žingsnis po žingsnio: kriauklės pajungimo instrukcija


Norint tinkamai prijungti kriauklę, reikia laikytis tam tikrų taisyklių ir reikia atlikti šiuos žingsnius:

Parengiamieji darbai - prieš pradedant pajungimo procesą, įsitikinkite, kad turite visus reikiamus įrankius, kurie reikalingi kriauklės pajungimui prie vandentiekio sistemos. Taip pat užtikrinkite, kad turite tinkamą vietą kriauklei, atitinkančią jos dydį ir formą.

Montavimo proceso pradžia - montavimą pradėkite nuimant seną kriauklę arba pasiruošiant naujos montavimui. Išjunkite vandens tiekimą ir nuimkite seną kriauklę. 

Kriauklės prijungimas prie vandentiekio sistemos - Prijunkite tinkamą vamzdžių jungtį prie vandentiekio vamzdžio ir užtikrinkite, kad visos jungtys būtų sandarios. 

Vandens nutekėjimo prijungimas - užtikrinkite, kad kriauklės vandens nutekėjimo sistema būtų tinkamai prijungta. Prijunkite vandens nutekėjimo vamzdį prie kanalizacijos vamzdžio  ir įsitikinkite, kad visos jungtys yra sandarios.

Patikrinkite vandens srautą - įjunkite vandens tiekimą ir patikrinkite, ar iš kriauklės normaliai teka vanduo.


Kaip patikrinti, ar kriauklė yra tinkamai prijungta?


Norint užtikrinti, kad kriauklė yra tinkamai prijungta, galite atlikti kelis patikrinimus. Šie žingsniai padės jums patikrinti, ar visi komponentai yra tinkamai pritvirtinti ir ar nėra vandens nutekėjimų:

Tikrinkite vamzdžių jungtis - patikrinkite visas vamzdžių jungtis, ar jos yra tinkamai pritvirtintos ir ar nėra vandens nutekėjimų. Galite naudoti rankšluostį ar servetėlę, kad nustatytumėte bet kokį vandens nutekėjimą.

Patikrinkite vandens iš kriauklės nutekėjimą - užtikrinkite, kad vandens nutekėjimo sistema veikia tinkamai. Uždenkite kriauklės valymo angą ir pripilkite į kriauklę vandens. Po kelių minučių patikrinkite, ar nėra vandens nutekėjimų.

Tikrinkite sifoną - patikrinkite sifoną, ar jis yra tinkamai prijungtas ir veikia. Patikrinkite, ar nėra nemalonaus kvapo ar nuotekų pasirodymo.

Patikrinkite vandens srautą - įjunkite vandens tiekimą ir patikrinkite, ar iš kriauklės teka normalus vandens srautas. Jei pastebite bet kokias problemas su vandens tekėjimu, patikrinkite jungtis ir pakeiskite vamzdžius ar kitus komponentus, jei reikia.


Kriauklės pajungimo klaidos, kurių galima išvengti


Kriauklės pajungimo metu yra keletas dažnai pasitaikančių klaidų, kurių galima išvengti, jei laikomasi tinkamų instrukcijų. Štai keletas klaidų, kurių verta išvengti:

Nesandarios vamzdžių jungtys - neatsižvelgiant į tai, ar tai vandentiekio ar vandens nutekėjimo jungtys, svarbu užtikrinti, kad visos jungtys būtų tvirtos ir sandarios. 

Netinkamas sifono montavimas - sifonas yra svarbi dalis kriauklės pajungimo procese. Būkite atidūs, kai montuojate sifoną ir įsitikinkite, kad jis yra tinkamai prijungtas ir veikia.

Netinkama vandens nutekėjimo sistema - vandens nutekėjimo sistema turi būti tinkamai prijungta prie kanalizacijos sistemos. 

Netinkamas kriauklės tvirtinimas - būtina tinkamai pritvirtinti kriauklę prie sienos ar kito paviršiaus. Jei kriauklė nėra tvirtai pritvirtinta, ji gali judėti ar net sulūžti naudojimo metu.

Nepakankamas vamzdžių sandarumas - prieš pradedant naudoti kriauklę, būtina įsitikinti, kad visi vamzdžiai yra tinkamai sandarūs ir nėra jokių nutekėjimų. 


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.