Šunų kirpimas ir nukailinimas yra veiksmai, kurie skirti prižiūrėti šunų kailį. 

Šie veiksmai yra svarbūs šuns kailio priežiūrai ir grožiui bei padeda išlaikyti švarumą ir sveikatą. 


Šunų kirpimas, nukailinimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Ida Šetkuvienė Žema rinkos kaina
Kviečiu į grožio procedūras savo augintiniui. Labai lauksiu įvairių veislių ir be veislių. Dėl procedūrų teirautis asmeniškai. Iki susimatymo!❤️ Mano puslapis, kur galite pamatyti daugiau...
Kaune
€ 25.00
Inga Vidutinė rinkos kaina
Augintiniai kerpami pagal Jūsų pageidavimus, jeigu neapsisprendę kokio kirpimo norite, šunų kirpimo specialistė patars ir padės apsispręsti. Kerpama žirklėmis, kirpimo mašinėle. Trimingavimas (pešimas)atliekamas šiurkščiaplaukiams šunims...
Tauragėje
Nenurodyta Vidutinė rinkos kaina
REZERVACIJA ŠIAM SAVAITGALIUI Kerpu, maudau, triminguoju ir išplaukinu didelius ir mažus šunis. Ausu valymas ir nagu kirpimas. Šunu ir kačiu kirpimas, maudymas. Dirbu su piktais...
Kaune (Centras)
€ 10.00
Eglė Vidutinė rinkos kaina
Palepinkite savo augintinį mūsų kirpykloje. Suteikite jam gaivumo ir atsinaujinimo džiaugsmą, tuo pačiu patys patirsite malonių įspūdžių žavėdamiesi savo mažojo draugo išvaizda, maloniai kvepiančiu kailiuku...
Vilniuje (Antakalnis)
€ 20.00
Toma Vidutinė rinkos kaina
Kviečiame apsilankyti naujoje šunų kirpykloje Panevėžyje, prekybos centre "City Bumas" (Ukmergės g. 26), pirmame aukšte šalia "AkvaZoo" parduotuvės.
Panevėžyje (Centras)
€ 15.00
WOOF Šunų kirpykla Vidutinė rinkos kaina
WOOF! šunų kirpyklos teikiamos paslaugos: maudymas, džiovinimas, sąvėlų šukavimas, kirpimas, trimingavimas, ausų valymas, pešiojimas, nagų kirpimas, papuošimas laikinomis tatuiruotėmis bei svarovskiais.
Kaune (Eiguliai)
€ 10.00
Šarūnė Vidutinė rinkos kaina
Įvairių veislinių ir neveislinių šunų kirpimas Vilniuje, Čiobiškio g. 45. Teikiamos paslaugos: kirpimas, maudymas, šukavimas, trimingavimas, ausų valymas, nagų kirpimas. Išankstinė registracija tel.: +370 686...
Vilniuje (Šeškinė)
€ 17.00
Šunų kirpykla Vidutinė rinkos kaina
Kerpu mažų veislių šuniukus ir kačiukus Panevėžio raj. Dembavoje. Asmeninės hendliariavimo pamokos.
Panevėžyje
€ 18.00
StiliAUs gAUru Vidutinė rinkos kaina
Šunų kirpykla Lazdynuose. Kirpykloje dirba profesionali šunų kirpėja, kirpimo įgūdžius įgijusi ir tobulinusi Lietuvoje bei užsienyje. Dirbame nuo pirmadienio iki sekmadienio. Jūsų patogumui apsilankymo laiką...
Vilniuje (Lazdynai)
€ 17.00
Agnė Vidutinė rinkos kaina
Šuniukų kirpimas Vilniuje. Agnės šunų kirpykla. Jorkšyro terjerų kirpimas 16-18€ Maltos bišonas 16-18€ Pomeranijos špicas 16-18€ Samojedas 25-30€ Visos kainos ir kirpimų nuotraukų galerija facebook...
Vilniuje (Pašilaičiai)
€ 16.00

Šunų kirpimas - kada verta kreiptis į specialistus?


Šunų kirpimas yra svarbus, kai norite išlaikyti šuns kailio švarą, sveikatą ir estetinę išvaizdą. Verta kreiptis į šunų kirpėjus ar specialistus, kai:

Plaukai yra per ilgi: Jei šuns plaukai perauga ir pradeda trukdyti jo judėjimui ar sukelia nepatogumų.

Plaukai susivėlę ar susipainioję: Jei plaukai yra susivėlę į kuokštą susipainioję ir yra sunku juos iššukuoti.

Kailis tampa nevalomas: Kai kurie šunys turi plaukų, kurie greitai susivelia arba tampa sunkiai valomi, tokiais atvejais kirpimas gali padėti išlaikyti tvarkingą kailį.

Veislės standartai: Tam tikrų veislių šunims reikia reguliariai kirpti kailį, kad jie atitiktų veislės standartus. Tokiu atveju reikėtų kreiptis į specialistą, kad būtų išlaikyta šuns išvaizda pagal reikalavimus.

Sveikatos priežiūra: Kai šuo susiduria su specifinėmis sveikatos problemomis ar odos ligomis, tai gali reikėti specialios priežiūros, dėl kurios geriau kreiptis į specialistus.

Šie yra pagrindiniai atvejai, kai reikėtų kreiptis į šunų kirpimo specialistus. Verta įvertinti šuns individualius poreikius ir laiku pasirūpinti, kad būtų išlaikytas jų kailio švarumas ir sveikata.


Kaip dažnai vertėtų atlikti šunų kirpimą - nukailinimą?


Šunų kirpimas ir nukailinimas priklauso nuo šuns kailio tipo, augimo greičio ir individualių poreikių. Vidutiniškai ši procedūra atliekama:

Nuolat ar reguliariai: Kai kuriems šunims, ypač ilgaplaukiams, reikia reguliariai kirpti plaukus, kad išlaikyti tvarkingą išvaizdą. Tai gali būti atliekama kas 4-6 savaites arba 8-12 savaičių intervalais.

Sezoniniai kirpimai: Kai kurie šunys kailius keičias sezonais – pavasarį ir rudenį. Tada nukailinimas gali būti atliekamas kartą per šiuos sezoninius laikotarpius.

Individualūs poreikiai: Jei pastebite, kad šuns kailį sunku tvarkyti arba plaukai auga labai greitai, tai gali reikšti, kad jums reikės dažnesnio kirpimo.

Veislės specifika: Tam tikros šunų veislės reikalauja dažnesnio kirpimo, nes jų plaukai greitai auga arba yra linkę susivelti.

Svarbu stebėti šuns kailio būklę ir individualius poreikius bei laiku pasirūpinti, kad išlaikytumėte švarų, sveiką ir tvarkingą kailį. 


Šunų nukailinimas - kas tai?


Šunų nukailinimas yra kailio priežiūros procedūra, kuri skirta šalinti nevalomus, nesušukuojamus ar susivėlusiusšuns plaukus. Ši procedūra padeda išlaikyti šuns kailį tvarkingą bei 

Nukailinimas yra efektyvus būdas išlaikyti šuns kailio tvarką tarp reguliarių kirpimų arba nepamiršti.  Ši procedūra apima nevalomų plaukų pašalinimą , kad būtų išvengta vėlimosi, o tai padeda išlaikyti tvarkingą ir sveiką kailį. Tai svarbi kailio priežiūros dalis, siekiant išlaikyti šuns išvaizdą ir gerovę.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.