Dujinis katilas yra efektyvus ir patikimas būdas šildyti savo namus, tačiau kaip ir bet koks kitas prietaisas, jis taip pat sugesti ar veikti netinkamai. Tokiu atveju, svarbu žinoti, kaip atlikti dujinio katilo remontą, kad jis veiktų kaip naujas. Šiame straipsnyje mes apžvelgsime svarbiausius dalykus, kuriuos reikia žinoti apie dujinio katilo remontą.

Dujinio katilo remontas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Dujų tinklai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Dujinio katilo remontas ir jo atlikimo svarba


Dujinio katilo remontas yra labai svarbus, jei norite, kad jūsų katilas veiktų kaip naujas. Negalima ignoruoti jokių gedimų, nes jie gali sukelti dideles problemas pvz.,  gali sumažėti katilo našumas, o tai savo ruožtu gali padidinti jūsų sąskaitas už energiją. Be to, jei dujinio katilas veikia neefektyviai, jis gali ne tik padidinti jūsų mokesčius už dujas, bet ir teršti aplinką.

 Dujinio katilo gedimai gali turėti rimtų pasekmių, pavyzdžiui, gali kelti grėsmę žmonių gyvybei ir sveikatai, taip pat gali būti padaryti žalos kitoms patalpų šildymo sistemos dalims, kaip antai radiatoriams ar vamzdžiams. Todėl svarbu reguliariai tikrinti dujinio katilo būklę ir laiku atlikti reikiamus remonto darbus.


Dujinio katilo remontas - į ką kreiptis?


Jei pastebite, kad jūsų dujinis katilas veikia netinkamai arba turi kažkokių gedimų, galite kreiptis į patyrusius specialistus, kurie yra gerai supranta dujinių katilų veikimo principus ir yra pasiruošę suteikti profesionalią pagalbą. Dujinio katilo remonto paslaugos apima tokius darbus kaip: dujinio katilo diagnostika; remonto darbai; dalių pakeitimas; periodinė priežiūra ir t.t.

Geriausias būdas rasti tinkamą specialistą yra ieškoti internete arba kreiptis į savo gyvenamosios vietos techniką. Remonto paslaugos turėtų būti atliekamos tik profesionalių specialistų, kurie turi pakankamai patirties, kad atliktų visus būtinus darbus ir garantuotų, kad jūsų dujinis katilas veiks teisingai.


Dujinio katilo remontas pigiau


Jei dėl dujinio katilo remonto paslaugos nuspręsite kreiptis į profesionalus, yra keletas būdų, kaip galite sutaupyti pinigų.

Pirma, galite ieškoti akcijų ar specialių pasiūlymų. Kai kurie dujinių katilų remonto specialistai siūlo nuolaidas naujiems klientams arba taiso katilus už mažesnę kainą tam tikru laikotarpiu.

Antra, galite kreiptis į kelis specialistus ir palyginti jų kainas. Svarbu pažymėti, kad ne visada geriausia pasirinkti pigiausią specialistą, nes tai gali reikšti blogesnę kokybę arba ilgesnį laukimo laiką.

Galiausiai, galite stengtis išvengti remonto visiškai, atliekant reguliarią dujinio katilo priežiūrą. Tai apima periodišką katilo valymą, reguliarų katilo būsenos tikrinimą ir reikiamų dalių keitimą. Atliekant šią prevencinę priežiūrą, galite išvengti brangių remonto darbų ateityje.


Dujinio katilo remonto kaina


Kaip jau minėta, vidutinė dujinio katilo remonto kaina gali žymiai skirtis. Kaina priklauso nuo daugelio faktorių, tokiais kaip: gedimo pobūdis; reikiamų dalių kaina; katilo amžius; specialistų darbo įkainiai; remonto laikas.

Jei dujinio katilo problema nėra rimta, gali būti atliekamas atrankinis remontas, kuris yra pigesnis nei viso dujinio katilo keitimas. Tai apima tik tų dalių keitimą, kurios sukėlė problemą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.