Jei jūs norite atnaujinti savo interjerą ekonomišku ir greitu būdu, plytelių dažymas gali būti puiki galimybė. Šis procesas leidžia jums suteikti naują išvaizdą jau esančioms plytelėms, taip sutaupant laiką ir pinigus palyginti su jų keitimu.

Plytelių dažymas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Plytelės" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Plytelių dažymas: ekonomiškas ir greitas būdas atnaujinti interjerą


Plytelių dažymas yra puikus būdas suteikti jūsų interjerui naują išvaizdą ir atnaujinti patalpas. Tai ekonomiškas ir greitas būdas pakeisti senas, nuobodžias arba netinkamas spalvas turinčias plyteles. Plytelių dažymas suteikia jums galimybę išreikšti savo kūrybiškumą, prisitaikyti prie naujų dizaino tendencijų ir suteikti jūsų patalpoms naują gyvenimą. Kodėl pasirenkame plytelių dažymą?

Ekonomiškumas: Plytelių dažymas yra kur kas pigesnis variantas, lyginant su pilnu plytelių keitimu.

Greitis: Plytelių dažymas yra greitas procesas. Dažant plyteles, jums nereikia laukti ilgą laiką, kol išdžiūs klijai suklijavus plyteles, kaip tai vyktų keičiant visą dangą.

Dizaino pasirinkimų įvairovė: Plytelių dažymas suteikia didelę spalvų ir dizaino pasirinkimo laisvę. Jūs galite eksperimentuoti su skirtingomis spalvomis, šablonais arba net tapyti savo originalius dizainus ant plytelių paviršiaus. 

Atsparumas: Jei tinkamai nudažysite plyteles ir jas tinkamai prižiūrėsite, dažytos plytelės išlaikys ilgą laiką. 

Atskirų patalpų ir skirtingų plytelių dažymo ypatumai.

Vonios plytelių dažymas - svarbiausia reikia pasirinkti tinkamus dažus, kurie yra atsparūs drėgmei ir atitinka jūsų interjero stilių. 

Grindų plytelių dažymas - puikus būdas suteikti jūsų patalpoms naują išvaizdą; galite pasirinkti spalvą, kuri atitinka jūsų norus ir interjero stilistiką.

Akmeninės masės plytelių dažymas - svarbu pasirinkti tinkamus dažus, kurie yra atsparūs šilumai ir mechaniniams pažeidimams. Akmeninės masės plytelių dažymas (tęsinys)

Senų plytelių dažymas - norint sėkmingai nudažyti senas plyteles, svarbu pasirinkti tinkamus dažus ir tinkamai paruošti paviršių. Taip pat svarbu užtikrinti, kad plytelės būtų sausos ir nesubraižytos.


Plytelių dažymas: kokie dažai ir technologijos geriausiai tinka šiam darbui?


Plytelėms dažyti galima naudoti skirtingus dažų tipus, kuriuos svarbu pasirinkti atsižvelgiant į plytelių medžiagą ir jų paskirtį. Štai keletas dažų tipų, kurie yra tinkami plytelių dažymui:

Emaliniai dažai - užtikrina tvirtą ir atsparų paviršiaus sluoksnį, kuris atlaiko drėgmę, dėl ko yra puikus variantas vonios kambariams arba virtuvėms. 

Akriliniai dažai - jie yra vandens pagrindu ir greitai džiūsta, todėl yra patogus pasirinkimas, jei norite greitai atnaujinti savo interjerą. Akriliniai dažai yra plačiai prieinami ir gali būti naudojami įvairioms plytelių rūšims.

 Alkidiniai dažai - labai atsparūs ir ilgaamžiai. Jie tinka dažyti plyteles, kurios yra dažnai naudojamos arba patiria didelį apkrovą. 

Plytelių dažymas reikalauja tinkamų technikų ir įrankių. Štai kelios pagrindinės dažymo technikos, kurias galite naudoti:

Teptukų naudojimas - vienas iš populiariausių technikų plytelių dažymui. 

Purkštuvų naudojimas - purškiant dažus, galima gaunamas lygus ir vienodas paviršių padengimas dažais.

Šablonų naudojimas. Norint suteikti plytelėms įdomų dizainą, galite naudoti šablonus. Šie šablonai padės jums sukurti geometrinius ar kito tipo raštus ant plytelių paviršiaus. 


Plytelių dažymas: patarimai ir klaidos, kurių galima išvengti


Plytelių dažymas gali būti ne tik ekonomiškas ir greitas būdas atnaujinti interjerą, bet ir kūrybiškas procesas. Norint pasiekti geriausius rezultatus, atkreipkite dėmesį į šiuos patarimus:

Pasirinkite tinkamą dažų tipą: Plytelėms dažyti reikia naudoti specialius dažus, kurie yra atsparūs drėgmei ir užtikrina gerą sukibimą su paviršiumi. 

Paruoškite paviršių: Prieš pradedant dažymą, būtina atidžiai paruošti plytelių paviršių. 

Laikykitės džiovinimo laiko: Po dažymo reikia palaukti, kol dažai visiškai išdžius. 

Rinkitės tinkamą dažymo metodą: Plytelių dažymui galite naudoti teptuką, purškimo pistoletą ar specialius volelius.

Atkreipkite dėmesį į detalės: Dažykite tiksliai ir atidžiai, kad rezultatas būtų vientisas ir estetiškas.

Plytelių dažymo klaidos, kurių reikia vengti: netinkamas paviršiaus paruošimas, nepakankamas dažų kiekis, netinkamas dažų pasirinkimas, per ankstyva naudojimo pradžia, nepakankama apsauga ir priežiūra.  


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.