3D skenavimas yra procesas, kuris leidžia sukurti trimačius objektus pagal realaus pasaulio objektų formą, naudojant specialų skenerį. Tai svarbus įrankis, suteikiantis daugybę naudingų taikymo galimybių įvairiose srityse.

3D skenavimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Triwia Vidutinė rinkos kaina
Skenuojame didelės raiškos 3D skaitytuvu, pagrįstu mėlynos šviesos technologija. Sukuriame itin tikslius objektų 3D modelius 0.05mm tikslumu, 0.1mm rezoliucija.
Vilniuje
€ 10.00/val
Benas Vidutinė rinkos kaina
Galima spausdinti: Prototipus,maketus, raides ir skaičius, įvairias formas nuo skulptūrėlių iki vazelių juvelyrikos dirbinius, papuošimus baldams, įvairias dekoracijas, bareljefus ant sienų ir t.t. Riboja tik...
Palangoje
€ 1.00/100 gramų
Pranas Vidutinė rinkos kaina
3D modelį mes galime sukurti iš nuotraukų, eskizų, brėžinių ar tiesiog improvizuoti, jei užsakovas negali apsispręsti. Paruoštus 3D modelius galima naudoti tolesniam tobulinimui, BEM (Baigtinių...
Vilniuje
€ 0.09/100 gramų
Tomas Vidutinė rinkos kaina
Teikiamos paslaugos: 3D spausdinimas ir modeliavimas; 3D spausdintuvų gamyba; 3D Spausdinimas; Kita.
Kaune
€ 0.10/100 gramų
UAB "Ronika" Vidutinė rinkos kaina
Gaminio prototipas – pirmasis objekto egzempliorius, pagal kurį daromi vėlesni objektai. Iš kompiuteryje sumodeliuoto objekto padaromas realaus dydžio prototipas, padedantis išsiaiškinti esamus objekto konstrukcijos trūkumus...
Kaune
€ 1.00/100 gramų
UAB "3D Maketai" Vidutinė rinkos kaina
Pagal nuotraukas, brėžinius arba eskizus maketuojame ir gaminame: 3d objektus, suvenyrus, išorės reklamą, namų interjero elementus. Paslaugos: 3D vizualizacijos spaudai, pristatymams, reklaminiams klipams. 3D spausdinimas...
Kaune
€ 1.00/100 gramų

Kaip 3D skenavimas pakeis pramonę: naujausi sprendimai ir tendencijos


3D skenavimas ir tolesnė technologija daro didelį poveikį pramonei ir turi keletą svarbių naujausių sprendimų bei tendencijų:

Spartesnis ir efektyvesnis procesas: Naujausios 3D skenavimo technologijos leidžia greitai ir tiksliai skenuoti objektus, sutaupant laiko ir resursų pramoniniuose procesuose.

Didesnis skenerių mobilumas: Mobilūs arba rankiniai skeneriai tampa populiaresni ir patogesni naudoti įvairiose pramonės srityse, leisdami skenuoti objektus net ir sudėtingose aplinkose.

Didesnis skenuojamų objektų dydis: Naujos 3D skenavimo sistemos gali efektyviai skenuoti ir didelio dydžio objektus, tokius kaip pastatai arba mašinos, suteikdamos galimybę efektyviau įtraukti šiuos elementus į pramonės projektus.

Medžiagų ir struktūrų analizė: Įdiegus 3D skenavimo technologiją, įmonės gali atlikti tikslų medžiagų ir struktūrų tyrimą, kuris leidžia geriau suprasti produktų charakteristikas ir galimybes.

Virtualus Realus Pasaulis (VRP) ir Pramonė 4.0: 3D skenavimo duomenys gali būti integruoti į VRP, sukuriant virtualią aplinką, kuri leidžia interaktyviai tyrinėti ir eksperimentuoti su skenuotais objektais.

Šie naujausi 3D skenavimo sprendimai ir tendencijos pakeis pramonę, suteikdami naujų galimybių, kaip greičiau ir efektyviau kurti, analizuoti bei įtraukti objektus į pramoninius procesus. 


Kaip 3D skenavimas gali padėti jūsų verslui?


3D skenavimas gali suteikti daugybę privalumų jūsų verslui:

Produktų kūrimas ir prototipavimas: Leidžia kurti detaliais trimačiais modeliais pagrįstus prototipus, kurie padeda greičiau ir efektyviau vystyti ir tobulinti jūsų produktus.

Individualizuoti sprendimai: Su 3D skenavimu galite sukurti individualizuotus arba pritaikytus produktus, atitinkančius specifinius klientų poreikius arba verslo užduotis.

Reklaminiai ir marketingo tikslai: Trimačiai modeliai gali būti panaudoti reklamoje arba marketinge, leisdami vizualiai pavaizduoti jūsų produktus iš įvairių kampų arba kontekstų.

Gamybos procesų gerinimas: 3D skenavimas gali padėti optimizuoti gamybą, leisdamas analizuoti produktų struktūras ir medžiagų charakteristikas, taip optimizuojant gamybos procesus.

Pardavimai ir paslaugos: Trimačiai modeliai padeda klientams geriau suprasti jūsų produktus ar paslaugas, tai gali padidinti pardavimus ir pagerinti klientų aptarnavimą.

Taigi, 3D skenavimas atveria daugybę galimybių verslui, padedant geriau suprasti, kurti ir pateikti produktus arba paslaugas. 


Kodėl verta pasirinkti 3D skenavimo paslaugas?


 3D skenavimo paslaugas verta pasirinkti dėl šių priežasčių:

Aukštos kokybės trimačių modelių kūrimas: Paslaugos teikėjai turės įrangą ir žinias, reikalingas sukurti aukštos kokybės trimačius modelius, kurie atitinka jūsų poreikius.

Efektyvumas ir greitis: Profesionalūs 3D skenavimo paslaugų teikėjai dirba efektyviai ir greitai, suteikdami jums galimybę greitai gauti reikalingus trimačius modelius.

Specialistų patirtis: Jie turi patirties ir žinių apie skirtingas pramonės sritis, tai leidžia sukurti trimačius modelius, atitinkančius konkrečias jūsų verslo ar projektų reikmes.

Įvairūs skenavimo variantai: Paslaugų teikėjai gali siūlyti skirtingas skenavimo galimybes, nuo mobilios iki stacionarios įrangos, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai ir objekto savybės.

Profesionalus palaikymas ir konsultacijos: Jie suteikia profesionalų palaikymą ir konsultacijas, padedant jums geriau suprasti, kaip naudotis trimačiais modeliais jūsų versle ar projektuose.

Pasirinkus 3D skenavimo paslaugas, galite gauti profesionalią pagalbą kuriant trimačius modelius, kurie atitiks jūsų poreikius ir padės jums siekti įvairių tikslų jūsų versle ar projektuose. Tai gali sutaupyti laiko ir užtikrinti aukštą rezultatyvumą.


5 būdai, kaip panaudoti 3D skenavimą produkto platinimui


 3D skenavimą galima panaudoti ir produkto platinimui, būtent :

Interaktyvus produktų katalogas: Sukurkite interaktyvų internetinį katalogą, kuriame klientai galėtų peržiūrėti trimačius savo produkto modelius. Tai suteiks jiems galimybę iš visų kampų pamatyti jūsų produktą ir geriau suprasti jo savybes.

Virtuali parduotuvės paroda: Organizuokite virtualią parduotuvės parodą, kur klientai gali virtualiai susipažinti su jūsų produkciją, tarsi būtų realioje parodoje. Tai gali būti pasiekiama naudojantis virtualios realybės (VR) technologija.

Sukurkite produktų animacijas: Kūrybiškai įjunkite trimačius modelius į animacijas arba trumpus vaizdo įrašus, pristatančius jūsų produktą. Tai gali būti efektyvus būdas pritraukti dėmesį ir pristatyti produktą.

Gamybos proceso demonstracija: Naudojant trimačius modelius, galite parodyti gamybos procesą ir medžiagų naudojimą, suteikiant klientams aiškesnę idėją apie jūsų produkto kokybę ir sudėtingumą.

Klientams pritaikytų produktų demonstracija: Leiskite klientams kurti savo unikalias jūsų produktų versijas , naudojant 3D modelius. Tai gali padidinti įsitraukimą ir suteikti klientams jų norimą asmeninį prisilietimą prie produktų.

Šie būdai leidžia kūrybiškai panaudoti 3D skenavimą, siekiant geriau pateikti ir plėtoti produktus, tuo pat metu pritraukiant klientus.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.