3D prototipai yra trimačiai modeliai arba produktų kopijos, kurios dažnai naudojamos norint ištirti, testuoti arba demonstruoti naujus produktus ar dizaino sprendimus

3D prototipai

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
MB Pufdekoras Žema rinkos kaina
Suteikiame galimybę materializuoti jūsų kūrybinius projektus naudojant pažangią 3D spaudos technologiją. Taip pat mūsų komanda atlieka detalaus modeliavimo paslaugas, padedant jums sukurti išskirtinius dizainus ir...
Visoje Lietuvoje
€ 5.00 - 20.00
Ernestas Vidutinė rinkos kaina
3D detaliu spausdinimas, projektavimas, detalių atkūrimas pagal pvz. Plastikas-PLA, PETG, ABS. Dydis 220x220x250mm Detales galite atsiimti siauliuose, arba siunčiu.
Šiauliuose
€ 20.00/100 gramų
VPRINT Vidutinė rinkos kaina
3D spausdinimas: spausdinu iš PLA ir PETG plastikų. Maksimalūs išmatavimai: 210x250x200 mm. Esant didesniems išmatavimams yra galimybė detales suklijuoti. Spausdinimo tikslumas yra +- 0,1mm. Sluoksnio...
Vilniuje (Naujamiestis)
€ 15.00/100 gramų
Renatas Vidutinė rinkos kaina
3D spaudos gamyba ir apdirbimas. 3D modelių projektavimas. 3D spaudos gamybai, naudojame FFF/FDM ir DLP/SLA technologijų spausdintuvus. Maksimalus vientisas spausdinamo 3D objekto dydis (FFF/FDM technologija)...
Visuose miestuose
€ 30.00/100 gramų
UAB „Idėja 3D“ Vidutinė rinkos kaina
Naudojama: Prototipų gamyboje; Maketų gamyboje; Išskirtinių dovanų gamyboje; Ar tiesiog atkuriant sulūžusį daiktą.
Vilniuje
€ 1.00/100 gramų
Benas Vidutinė rinkos kaina
Galima spausdinti: Prototipus,maketus, raides ir skaičius, įvairias formas nuo skulptūrėlių iki vazelių juvelyrikos dirbinius, papuošimus baldams, įvairias dekoracijas, bareljefus ant sienų ir t.t. Riboja tik...
Palangoje
€ 1.00/100 gramų
MB „Dukubu“ Vidutinė rinkos kaina
Siūlome dar vieną naują paslaugą – 3D spausdinimą. Jei gaminate prototipus, maketus ar detales surinkimui, kurios negali būti paprastai frezuojamos, esame pasiruošę Jums padėti.
Vilniuje
€ 0.25/100 gramų
UAB „IN RE“ Vidutinė rinkos kaina
Profesionalus 3D spausdinimas: Naudojamos sertifikuotos, autentiškos medžiagos; Didelis tikslumas, paklaida nesiekia 0.05%; Spausdinimo sluoksnio storiai tik 180 mikronų FDM ir 16 mikronų PolyJet technologijoms; Kontroliuojama...
Vilniuje
€ 1.00/100 gramų
Aivaras Vidutinė rinkos kaina
3D spausdinimo būdu gaminame įvairias plastikines dalis. * Gamybai naudojame FDM technologiją. * Vientisų detalių dydis gali siekti 460x445x570 mm, didesnes klijuojame. * Parenkame tinkamą...
Kaune
€ 1.00/100 gramų
Evaldas Vidutinė rinkos kaina
Max objekto dydis ( ilgis x plotis x aukštis ): 225 x 145 x 150
Klaipėdoje
€ 0.24/100 gramų

Kokios yra 3D prototipų naudojimo galimybės ir privalumai?


3D prototipai turi įvairių panaudojimo galimybių ir suteikia daugybę privalumų įvairiose srityse:

Produktų kūrimas ir dizainas: Leidžia greitai kurti ir išbandyti skirtingus dizaino variantus, palengvindamas produkto tobulinimą ir adaptavimą pagal poreikius.

Platus taikymas: Naudojamas kurti mašinų detales, prototipus ir modelius, palengvindamas inžinerinius sprendimus.

Medicinos technologijų plėtra: Suteikia galimybę kurti medicininius įrenginius, implantus arba kitas sprendimus, siekiant pagerinti sveikatos priežiūrą.

Švietimas: Naudojamas švietimo srityje, leidžia mokytis ir suprasti kompleksiškus objektus arba procesus.

Šios prototipų galimybės suteikia daugybę privalumų,  padedant įmonėms ar kūrėjams gerinti savo produktus ar projektus.


Kaip pasirinkti tinkamą 3D prototipų paslaugų teikėją?


Norint pasirinkti tinkamą 3D prototipų paslaugų teikėją, verta atkreipti dėmesį į šiuos veiksnius:

Patirtis: Rinkitės teikėją, kuris turi patirties ir įgūdžių šioje srityje. Patyręs specialistas galės kokybiškai ir kūrybiškai realizuoti jūsų idėjas.

Technologijos ir įrangos naudojimas: Svarbu, kad teikėjas naudotų pažangią įrangą ir technologijas. Tai užtikrins kokybišką projektų įgyvendinimą.

Pristatymo laikas ir efektyvumas: Svarbu, kad jis laikytųsi susitarimų dėl projekto pristatymo laiko ir pateiktų aukštos kokybės rezultatus.

Kainos ir paslaugų apimtis: Vertinkite paslaugų kainų ir jų kokybės santykį. Rinkitės teikėją, kuris siūlo tinkamą paslaugų kainodarą ir atitinkamą kokybę.

Atsiliepimai ir rekomendacijos: Klientų atsiliepimai ir rekomendacijos gali suteikti aiškumo dėl teikėjo paslaugų kokybės ir patikimumo.

Šie veiksniai padės rasti tinkamą specialistą, tenkinantį  jūsų poreikius.


Inovacijos pramonėje: kaip 3D prototipai keičia produktų kūrimą?


3D prototipai keičia produktų kūrimą šiais būdais:

Spartus kūrimas ir testavimas: 3D prototipai leidžia greitai sukurti ir išbandyti įvairius dizaino variantus, taip sutaupant laiką ir resursus projektų plėtrai.

Daugybė iteracijų: Leidžia atlikti daugybę dizaino iteracijų ir tobulinimų, padedant s Klientų atsiliepimai: Galimybė parodyti prototipą klientams, gauti jų atsiliepimus ir pageidavimus, leidžia tobulinti produktą atsižvelgiant į rinkos poreikius.

Didelis prototipų tikslumas: 3D modeliai yra labai tikslūs ir detaliai sudaryti, todėl galima būti tikresniems dėl galutinio produkto išvaizdos ir funkcionalumo.

Kainų optimizavimas: Leidžia identifikuoti galimas problemų sritis ir optimizuoti projektą dar prieš masinę gamybą, taip sumažinant išlaidas ir laiką.

Šie privalumai leidžia inžinieriams, dizaineriams ir įmonėms kur kas lengviau, efektyviau ir taupiau kurti, testuoti ir tobulinti produktus, kuriant daug kokybiškesnius ir tinkamesnius sprendimus rinkai.


5 nepakeičiami 3D prototipų privalumai verslui


5 pagrindiniai naudingi 3D prototipų privalumai verslui yra:

Greitesnis produkto vystymas: 3D prototipai leidžia greitai kurti ir testuoti produktus, sumažindami laiko, kuris reikalingas naujų idėjų realizavimui ir įvedimui į rinką.

Mažesnės išlaidos: Įgalina mažinti išlaidas, nes prototipų kūrimas gali padėti išvengti brangių klaidų arba problemų rinkoje.

Daugiau kūrybiškumo ir inovacijų: Suteikia galimybę eksperimentuoti su naujomis idėjomis ir dizaino sprendimais, skatinant inovacijas ir unikalumą rinkoje.

Didelis tikslumas ir kokybė: Prototipų tikslumas ir kokybė leidžia gauti aiškią nuomonę apie galutinį produktą ir suteikia didesnį pasitikėjimą jo savybėmis.

Šie privalumai skatina verslo augimą, produktyvumą ir produkto sėkmę rinkoje, leisdami efektyviai ir racionaliai kurti ir tobulinti įvairius verslo sprendimus.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.