Šilumos siurblių montavimas yra būtinas, norint pasinaudoti šio modernaus šildymo būdo privalumais. Šilumos siurblių sistema pasižymi daugeliu privalumų, palyginti su tradiciniais šildymo būdais, todėl verta apsvarstyti galimybę įrengti šilumos siurblius savo namuose ar verslo patalpose.

Šilumos siurblių montavimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
MB Gervėnita Vidutinė rinkos kaina
Šilumos siurblių montavimas
Visoje Lietuvoje
€ 150.00 - 600.00

Šilumos siurblių montavimas - kaip atliekamas?


Šilumos siurblių montavimas yra sudėtingas procesas, kuris turi būti atliekamas profesionalių ir patyrusių specialistų. Procesas prasideda namų būsto energinio efektyvumo analize, kuri padeda nustatyti jūsų namų šildymo poreikius ir reikalavimus.

Po to specialistai atlieka geologinę studiją, kuri padeda nustatyti, koks yra geriausias šilumos šaltinis jūsų namams. 

Toliau, specialistai atlieka šilumos siurblio montavimą, kuri apima lauko ir vidaus dalių montavimą bei jų sujungimą. Jie taip pat atlieka elektros ir šilumos linijų pajungimą ir nustato šilumos siurblio valdymo sistemą.


 Šilumos siurblių montavimas pigiau


Jei norite sumontuoti šilumos siurblius pigiau, galite pasinaudoti keliais pasiūlymais, kurių dėka galite sutaupyti dalį savo biudžeto.

Ieškokite akcijų ir pasiūlymų. Dažnai kompanijos, kurios siūlo oro šilumos siurblių montavimo paslaugas, skelbia akcijas ir pasiūlymus, kurie gali padėti sutaupyti dalį montavimo kainos. 

Stebėkite savo vietinę spaudą ir internetines svetaines, kad būtumėte informuoti apie naujas akcijas ir pasiūlymus.

Sekite šilumos siurblių montavimo kompanijas socialiniuose tinkluose, kuriose jos gali pranešti apie pasiūlymus ir akcijas.

Apklauskite įmones, ar jos turi akcijų ir pasiūlymų šilumos siurblių kondicionierių montavimui.

Atlikite montavimo darbus (ar dalį jų) patys.


Dar vienas iš būdų sumontuoti šilumos siurblius pigiau yra kreiptis į patyrusius specialistus, kurie gali jums pasiūlyti  mažesnę kainą, nes jie turi reikiamus įrankius ir patirtį, kad atliktų darbą greičiau.

Be to, verta pasirinkti kokybišką ir patikimą įrangą, kad sistema tarnautų ilgą laiką ir nereikalautų daug remonto ar priežiūros.


Šilumos siurblių montavimo kaina


Šilumos siurblių  montavimo kaina gali skirtis priklausomai nuo daugelio veiksnių, tokių kaip: oro siurblio galingumas, montavimo vieta, siurblio tipas, reikalingos papildomos medžiagos ir įranga.

Montuojant šilumos siurblius svarbu ne tik pasirinkti tinkamą įrangą, bet ir atsižvelgti į kainą ir kokybę. Pigiausia kaina nereiškia, kad tai geriausias pasirinkimas. Išleidus šiek tiek daugiau pinigų galite įsigyti geresnės kokybės įrangą, kuri  tarnaus jums ilgą laiką ir nereikalaus dažnų remontų.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.