Radiatorių remontas yra procesas, kuris yra būtinas, kai jūsų radiatoriai nustoja veikti tinkamai arba jų veikimo efektyvumas blogėja. Tai gali atsitikti dėl įvairių priežasčių, įskaitant amžių, defektus arba netinkamą priežiūrą. Remontas yra geriausias būdas išsaugoti jūsų radiatorius ir sutaupyti laiko ir pinigų, nes remontas yra daug pigesnis nei naujų radiatorių įsigijimas.

Radiatorių remontas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Šildymas" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Radiatorių remontas - kada reikalingas?


Radiatorių remontas yra būtinas, kai pastebite, kad jūsų radiatorius neveikia kaip anksčiau arba kad jo veikimo efektyvumas blogėja. Taigi, jei pastebite šiuos simptomus, tuomet jums reikia atlikti radiatorių remontą:

Radiatorius per daug ar per mažai šildo;

Radiatorius skleidžia blogą kvapą arba girdisi neįprasti garsai;

Radiatoriuje necirkuliuoja vanduo;

Pastebima radiatoriaus korozija;

Radiatorius neteikia tiek šilumos, kokia yra nustatyta;

Radiatorius įtrūkęs ir prabėga vanduo.


Radiatorių remontas - į ką kreiptis?


Radiatorių remontą geriausia patikėti specialistams, kurie yra patyrę ir moka savo darbą. Svarbu rinktis patikimą ir profesionalias paslaugas teikiančią įmonę, kadangi šis darbas reikalauja tam tikrų žinių ir įgūdžių. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad remontas turi būti atliekamas tik su kokybiškomis dalimis, kadangi nekokybiškos dalys gali pabloginti situaciją ar net sukelti naujas problemas.


Radiatorių remontas pigiau


Jei turite seną radiatoriaus modelį arba neturite daug pinigų, galite pasirinkti radiatorių remontą kaip pigesnį variantą  nei pakeitimą nauju. Remontas paprastai yra pigesnis už naujo radiatoriaus pirkimą ir gali suteikti geras kokybės rezultatus. Be to, jei radiatorių gamintojas nustojo gaminti jūsų modelį, tada remontas gali būti vienintelis variantas .


Radiatorių remonto kaina


Radiatorių remonto kaina priklauso nuo kelių veiksnių, tokių kaip radiatoriaus dydis, amžius, būklė ir remonto pobūdis. Mažiems radiatoriams paprastai reikia mažiau medžiagų ir laiko, todėl jie yra pigesni remontuoti nei dideli radiatoriai. Taip pat seniems ir sugedusiems radiatoriams gali prireikti papildomų dalių ir daugiau laiko, kad būtų galima atlikti remontą. 

Jeigu radiatorių remontas yra susijęs su nedideliu gedimu, tokio kaip tarpinių keitimas ar ventilių valymas,  kaina paprastai yra nedidelė. Tačiau jei reikia išmontuoti seną radiatorių ir jį pakeisti nauju, tai kaina gali būti reikšmingai didesnė. Todėl rekomenduojama kreiptis į specialistus, kad jie galėtų tiksliai įvertinti radiatoriaus būklę ir pateikti tikslų kainos įvertinimą.

Paprastai radiatorių remonto kainos yra nustatomos pagal darbo valandas arba iš anksto sutariama remonto kaina.

Be to, reikia atsižvelgti į tai, kad radiatorių remonto kaina gali skirtis priklausomai nuo remonto meistrų kvalifikacijos ir patirties. Patyrę meistrai gali prašyti didesnės sumos už savo paslaugas, tačiau tai gali būti verta, jei norite, kad radiatorių remontas būtų atliktas kokybiškai ir būtų ilgalaikis.

Prieš pasirinkdami remonto paslaugų teikėją, būtinai rekomenduojame išsiaiškinti visus kainų ir paslaugų subtilybes, kad g


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.