Fasado roletai yra išoriniai roletai, kurie yra sumontuoti ant pastato išorės, dažniausiai ant langų arba terasų durų. Šie roletai yra skirti ne tik uždengti langus arba duris, bet ir apsaugoti nuo saulės spindulių, šalčio, vėjo, lietaus ar netgi užtikrinti papildomą saugumą.


Fasado roletai

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Roletai, žaliuzės" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Kokybiški fasado roletai: svarbiausi pasirinkimo kriterijai


Pasirenkant kokybiškus fasado roletus, svarbu atsižvelgti į kelis svarbius kriterijus:

Medžiaga: Pasirinkite aukštos kokybės medžiagą, tokia kaip aliuminis arba kokybiškas plastikas, kuris yra atsparus korozijai, temperatūros pokyčiams ir saulės spinduliams. 

Mechanizmas: Patikrinkite, ar roletų valdymo mechanizmas yra patikimas ir ilgaamžis. Elektrinis mechanizmas turėtų būti patogus ir lengvai valdomas, o rankinis - tvirtas ir patikimas.

Izoliacija: Kokybiški fasado roletai turi geras izoliacines savybes. Jie turėtų užtikrinti šilumos izoliaciją žiemą ir šilumos blokavimą vasarą.

Atsparumas oro sąlygoms: Svarbu, kad fasado roletai būtų atsparūs lietui, vėjui ir intensyviam saulės spindulių poveikiui. Tokios savybės užtikrins jų ilgaamžiškumą ir efektyvumą.

Garantija ir aptarnavimas: Rinkitės gamintoją arba tiekėją, kuris siūlo patikimas garantijas ir turės galimybę teikti aptarnavimą bei remontą, jei tai prireiks.


Kaip fasado roletai gali pagerinti jūsų namo energijos efektyvumą?


Fasado roletai gali ženkliai pagerinti namo energijos efektyvumą dėl kelių priežasčių:

Šilumos izoliacija: Kokybiški fasado roletai gali būti efektyvūs žiemą, užtikrindami papildomą šilumos izoliaciją. Jie padeda išsaugoti šilumą viduje ir sumažina šilumos praradimus per langus arba duris, taip mažindami šildymo sąnaudas.

Šiluminis ir šviesos reguliavimas: Vasarą fasado roletai gali sumažinti perteklinės saulės šviesos ir šilumos poveikį. Jie leidžia reguliuoti šviesos srautą, neleidžiant kambariui perkaisti, ir tuo pačiu užtikrinant geresnę vėdinimo galimybę.

Apsauga nuo oro sąlygų: Fasado roletai taip pat apsaugo nuo ekstremalių oro sąlygų. Jie gali veikti kaip barjeras nuo stipraus vėjo, lietaus ar netgi didelio saulės spinduliavimo, kas padeda apsaugoti namą nuo oro sąlygų poveikio ir išlaikyti vidinį komfortą.

Privatumas ir saugumas: Uždarius fasado roletu, jūs užtikrinate papildomą privatumą, o tai gali būti svarbu gyvenamųjų patalpų saugumui. Jie gali būti naudingi ir kaip apsauga nuo įsilaužimų.


Kaip efektyviai prižiūrėti fasado roletus ir išvengti gedimų?


Efektyvi fasado roletų priežiūra gali padėti išvengti gedimų ir užtikrinti jų ilgalaikį naudojimą. Štai keletas patarimų:

Reguliarus valymas: Roletai turi būti reguliariai valomi, ypač jei jie yra eksploatuojami dulkių, vandens ar kitų nešvarumų sąlygomis. Naudokite švelnius valiklius arba tiesiog vandenį ir švelnią medžiagą. 

Sauso valymo metodai: Prieš naudojant drėgną valymą, pirmiausia naudokite sausą metodą – dulkių siurblys arba šepetys gali padėti pašalinti dulkes ir nešvarumus.

Techninė priežiūra: Reguliariai tikrinkite mechanizmus, įsitikinkite, kad jie veikia sklandžiai. Neatidėliotinas gedimų pašalinimas gali padėti  išvengti didesnių remontų.

Laikykitės gamintojo nurodymų: Laikykitės roletų priežiūros ir naudojimo nurodymų, kuriuos nurodo gamintojas. Taip pat atidžiai perskaitykite instrukcijas dėl valymo ir priežiūros.

Profesionali priežiūra: Jei pastebite rimtus gedimus arba norite atlikti išsamų techninį patikrinimą, geriau pasitarti su profesionaliu techniniu specialistu.


Kiek kainuoja fasado roletų montavimas?


Fasado roletų montavimo kaina gali labai skirtis priklausomai nuo kelių veiksnių, įskaitant:

Roletų tipą ir dydį: Didelio arba sudėtingo dizaino roletų montavimas tai gali kainuoti daugiau nei standartiniai variantai.

Montavimo sudėtingumas: Jei pastato fasado struktūra yra sudėtinga ar reikia specialių pritaikymų, montavimo kaina gali padidėti.

Montavimo specialistų įmonės tarifai: Kainos gali skirtis priklausomai nuo montavimo specialistų įmonės ir jų paslaugų kainų politikos.

Vidutinė fasado roletų montavimo kaina gali svyruoti nuo keliasdešimties iki kelių šimtų eurų už vieną roletą. Norint gauti tikslią kainą, rekomenduojama gauti kelis kainos pasiūlymus iš skirtingų specialistų įmonių, kad būtų galima palyginti pasiūlymus ir pasirinkti tinkamiausią variantą jūsų poreikiams ir biudžetui.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.