Rotbandas yra specialus dekoratyvinis tinkas, kuris dažniausiai naudojamas kaip sienų dekoro elementas. Rotbandas yra ekonomiškas ir praktiškas pasirinkimas sienų apdailai, nes jis yra tinkamas naudoti ant visų pagrindų. Ši sienų apdaila gali būti pritaikyta įvairiems stiliams, pradedant nuo modernių iki klasikinių interjerų. Be to, rotbandas yra pakankamai tvirtas ir atsparus, kad galėtų būti panaudotas visose įprastos oro drėgmės vidaus patalpose.


Sienų dekoras su rotbandu

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Sienų dekoravimas" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Nauji būdai, kaip panaudoti rotbandą sienų dekoro kūrimui


Rotbandas yra universali medžiaga, kurią galima pritaikyti pagal jūsų interjero stilių. Jis gali būti naudojamas sukurti  ornamentines juostas,  naudojamas sienų bei lubų pagražinimui. Jas naudojant skirstome erdves, atskiriame skirtingas apdailos medžiagas bei paviršius. Pritaikius kampines detales formuojame įvairių dydžių sieninius bei lubinius rėmus.

Kitas būdas, kaip galite panaudoti rotbandą, yra sukurti sienų formas. Galite sukurti įdomias ir originalias sienų formas, naudodami rotbandą, kad suteiktumėte savo kambariui unikalumo. Galite sukurti geometrines formas arba įdomius modelius, kurie suteiks kambariui daugiau tekstūros.

Rotband taip pat yra puikus pasirinkimas išorinių ir vidinių kampų montavimui, angokraščių sutvarkymui bei elektros instaliacijos ertmių ar kitų išdaužų išlyginimui - visiems šiems darbams atlikti nereikia jokio papildomo mišinio.


Rotbandas - ekonomiškas ir praktiškas pasirinkimas sienų apdailai


Rotbandas plačiai naudojamas vidaus sienų ir lubų tinkavimui. Tinko paviršius glotninamas, jam gali būti suteikiama laisva struktūra arba tik nulyginamas.  Kaip pagrindas vienasluoksniam tinkavimui tinka visų tipų mūras bei kiti apkrovas laikantys tinkavimo pagrindai.

Rotbandas ypač tinkamas remonto darbams.

■ Nuo rūsio iki stogo, visoms įprastos oro drėgmės patalpoms, įskaitant ir namų ūkio virtuves bei vonios kambarius (pvz., mokyklų tualetai, viešbučių vonios kambariai, ligoninės, senelių namai ir t.t.);

■ Tinkas yra tinkamas pagrindas dažymui ar tapetų klijavimui;

■ Tinkamas pagrindas plytelių klijavimui;

■ Tinkamas pagrindas dekoratyviniams tinkams.


Rotbandas - puikus pasirinkimas sienų dekorui tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams


Rotbandas yra ekonomiškas ir praktiškas pasirinkimas, kai norite atnaujinti savo interjerą ir padaryti jį modernesnį. Rotbandas yra lengvai montuojamas ir gali būti naudojamas kaip sienų apdaila. Be to, rotbandas yra gana atsparus drėgmei, todėl jis yra puikus pasirinkimas vonios kambariams, virtuvėms ar kitoms drėgnesnėms patalpoms. Rotbandas taip pat gali būti naudojamas kaip gipso plokštės pakaitalas, nes jis yra lengvesnis ir tvirtesnis už gipso plokštes. Be to, rotbandas gali būti dažomas bet kokiu norimu spalvų deriniu ir yra patvarus.

Viena iš didžiausių rotbando privalumų yra jo ekonominis aspektas. Rotbandas yra pigesnis už daugelį kitų sienų dekoro variantų, todėl jis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori atnaujinti savo interjerą mažesnėmis sąnaudomis. Be to, rotbandas yra labai lengvai prieinamas internetu, todėl galite lengvai ir greitai jį įsigyti iš bet kurio savo pasirinkto pardavėjo.

Rotbandas yra universalus ir gali būti naudojamas tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams. Jis gali būti panaudotas kaip minimalistinis sienų dekoras, kuris padės jūsų patalpoms išlaikyti švarią ir modernę išvaizdą. Taip pat rotbandas gali būti naudojamas kaip klasikinis dekoras, kuris sukurs jūsų patalpose išskirtinę ir rafinuotą atmosferą.

Galite rasti daugybę rotbando panaudojimo būdų, ir tik jūsų kūrybiškumas gali nustatyti jo panaudojimo galimybių ribas.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.