Vidaus sienų dekoras yra vienas iš geriausių būdų, kaip pakeisti bet kurio kambario atmosferą. Galite pasirinkti įvairius sienų dekoro stilius, spalvas ir medžiagas, kad sukurtumėte savo namų interjerą, atitinkantį jūsų asmeninę estetiką. Be to, tinkamai pasirinktas sienų dekoras gali vizualiai padidinti kambario plotą arba suteikti jaukių namų jausmą.


Vidaus sienų dekoras

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Sienų dekoravimas" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Sienų dekoras: idėjos, kaip papuošti savo namus kūrybingai


Aptarkime idėjas, kaip papuošti savo namus kūrybingai naudojant vidaus sienų dekorą.

Sienų dekoro medžiagos ir stiliai. Pirma, reikia pasirinkti, kokias medžiagas ir stilius norite naudoti. Galite pasirinkti nuo minimalistinio iki bohemiško stiliaus ir naudoti skirtingas medžiagas, tokias kaip tapetai, dažai, plytelės ar net tekstilė. Svarbu atkreipti dėmesį į savo kambario stilistiką ir jį atitinkamai apipavidalinti.

Tapetai. Tapetai yra vienas iš populiariausių vidaus sienų dekoro pasirinkimų. Jie siūlo begalę skirtingų spalvų, dizainų ir medžiagų, taip pat yra labai lengvai klijuojami ir keičiami. Galite pasirinkti nuo paprastų, neutralių tapetų iki drąsių spalvų ir gražių raštų.

Dažai. Dažai yra dar vienas populiarus vidaus sienų dekoro pasirinkimas. Galite pasirinkti nuo įprastų spalvų iki metalinių, tekstūrinių dažų, kurie suteikia sienoms trimatį efektą. Be to, dažai yra pigesni ir jais lengviau dengti sienas nei tapetais.

Plytelės. Plytelės yra puikus pasirinkimas vonios kambariui, virtuvei arba kitam aukšto drėgnumo kambariui. Jos atrodo moderniai ir lengvai išsilaiko. Galite pasirinkti nuo mažų ir neutralių plytelių iki drąsių spalvų ir unikalių raštų.


Minimalistinio stiliaus interjero papuošimas: kaip naudoti sienų dekorą


Minimalistinio stiliaus interjeras yra vienas populiariausių interjero stilių. Jis atsirado siekiant paprastumo, funkcionalumo ir švarumo. Tačiau, nors šis stilius gali atrodyti paprastas, tačiau jis gali būti papuoštas ir su sienų dekoru, o tai gali sukurti  jaukesnį interjerą.

Minimalistinis stiliaus interjeras yra stilius, kuris reikalauja švarios ir aiškios erdvės, kuri yra atvira ir neperkrauta nereikalingais daiktais ar baldais. Šis stilius remiasi funkcionalumu ir paprastumu. Minimalistinis interjeras naudoja neutralias spalvas ir tiesias linijas, kad sukurtų ramybę ir harmoniją erdvėje.

Yra keletas idėjų, kaip naudoti sienų dekorą minimalistiniame interjere:

1. Minimalistinės nuotraukos - nuotraukos yra puikus pasirinkimas minimalistiniam interjerui. Jos gali būti įvairių dydžių ir formų, tačiau jos turėtų būti paprastos ir neutralios spalvos, kad atitiktų minimalistinio interjero estetiką.

2. Geometriniai piešiniai. Jie gali suteikti minimalistiniam interjerui modernumo ir šiuolaikiškumo. Juos galima naudoti atskirai arba kartu su kitais dekoro elementais, kad sukurtumėte subtilų ir šiuolaikišką interjerą.

3. Augalai - puikus pasirinkimas, norint suteikti erdvei daugiau gyvybingumo ir šilumos. Jie gali būti auginami vazonuose ir pastatyti ant lentynų arba pakabinti ant sienų. Augalai turi būti paprasti ir neutralios spalvos, kad atitiktų minimalistinio interjero estetiką.


Gudrybės, kaip vizualiai padidinti kambario plotą su sienų dekoru


Kiekvienas žmogus nori, kad jo namai būtų erdvūs ir patogūs, bet ne visada mums yra duota gyventi erdviuose kambariuose. Tačiau yra keletas triukų, kurie gali vizualiai padidinti kambario plotą. Vienas iš jų - tinkamai parinktas sienų dekorą. 

1. Pasirinkite ryškius spalvų kontrastus, tai gali padidinti kambario plotą, nes padidina vizualinį gylį. Tokia spalvų dermė suteikia kambariui šviesumo ir erdvės pojūtį. 

2. Pasirinkite tinkamą sienų spalvą. Vien sienų spalva gali padaryti didelę įtaką kambario dydžio pojūčiui. Tam tikros spalvos vizualiai padidina kambario plotą, kitos - sumažina. Pavyzdžiui, šviesios spalvos ir šviesūs atspalviai padidina kambario plotą, tuo tarpu tamsios spalvos kambariui suteikia jaukumo. 

3. Naudojant sienų dekorą, rinkitės minimalistines arba smulkias detales. Kad kambarys atrodytų erdvus, pasirinkite sienų dekorą su nedidelėmis detalėmis. Dideli ir perkrauti paveikslai ar fotografijos gali sumenkinti kambario plotą, o minimalistiniai paveikslai ar raštai gali suteikti papildomos erdvės jausmą. 

4. Pasirinkite tinkamą sienų dekoro dydį. Sienų dekoro dydis turėtų būti proporcingas kambario dydžiui. Jei kambarys yra nedidelis, tai reiškia, kad jums reikia mažesnio dekoro, o didesniame kambaryje reikia daugiau dekoro. 


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.