Sienų dekoravimas yra vienas iš geriausių būdų pagyvinti ir suasmeninti savo patalpų interjerą. Dažymas  yra ne tik paprastas ir pigus būdas atnaujinti bet kokį kambarį, jis gali padaryti didelę įtaką kambario atmosferai ir padaryti jį vizualiai patrauklesniu. 


Sienų dekoravimas dažais

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Demuro Vidutinė rinkos kaina
Itališkas sienų dekoras. Ypatingai praktiškos sienos. Atsparumas trinčiai Atsparumas vandeniui Nelieka pirštų antspaudų Galima sutvarkyti tik pažeistą vietą. Itališkas sienų dekoras tiesiog būtinas koridoriuje ir...
Visuose miestuose
€ 25.00 - 40.00/m2

Naujos tendencijos sienų dekoravime: kaip su dažais sukurti įspūdingą interjerą


Šiandien interjero dizaino srityje yra labai populiarus sienų dekoravimas dažais. Šis dekoravimo būdas suteikia galimybę sukurti įspūdingą ir originalų interjerą, pritaikant spalvas ir tekstūras pagal individualias pageidavimus


Dažų pasirinkimas sienų dekoravimui: kaip išsirinkti tinkamą spalvą ir tekstūrą


Sienų spalvos pasirinkimas yra pats svarbiausias veiksnys norint sukurti reikiamą atmosferą. Todėl spalvų pasirinkimas gali būti labai sunkus, ypač jei jūsų vizija yra labai specifiška. Pateikiame keletą patarimų, kurie  palengvins spalvų pasirinkimą.

Pasirinkite dominuojančią spalvą, kuri bus pagrindinė kambario spalva.

Įtraukite mažiausiai dvi pagalbines spalvas, kad kambario dizainas būtų dinamiškesnis.

Nenaudokite daugiau kaip trijų skirtingų spalvų, kad kambario interjeras nebūtų perkrautas.

Atkreipkite dėmesį į tai, kad šviesesnės spalvos vizualiai padidina kambario erdvę, o tamsesnės spalvos gali ją sumažinti.

Pasirinkite tinkamą tekstūrą. Tekstūros pasirinkimas gali padėti sukurti unikalų kambario stilių. Taigi, pasirinkus tinkamą tekstūrą, galite pasiekti norimą efektą. Štai keletas patarimų:

Lygios sienos su švelnia tekstūra dažnai naudojamos moderniame dizaine.

Grubios ir natūralios tekstūros sienos puikiai tinka rustikaliame ir ekologiniame dizaine.

Gražiai apdirbtos sienos, sukurtos su specialiomis dažymo technologijomis, gali sukurti trimatį efekto.

Rekomenduojame pasirinkti sienų dažų tekstūrą ir spalvą atsižvelgiant į jūsų kambario interjero stilių ir planuojamą atmosferą.


Sienų dekoravimo paslaptys: kaip su dažais vizualiai padidinti erdvę


Sienų spalvos pasirinkimas gali turėti didelę įtaką erdvės pojūčiui. Tam, kad erdvė atrodytų didesnė, būtina tinkamai parinkti sienų dažų spalvas ir tekstūras. Kaip su dažais vizualiai padidinti erdvę ir  į kurias sienų dekoravimo paslaptis verta atsižvelgti?

Pasirinkite šviesias spalvas. Šviesios spalvos yra geriausias pasirinkimas, jei norite vizualiai padidinti erdvę. Balta, šviesiai pilka, kreminė ir kitos pastelinės spalvos atrodo šviesiai ir skaidriai, suteikia erdvės pojūtį.

Kombinuokite skirtingas spalvas. Jei norite sienoms suteikti įdomumo, galite naudoti kelias spalvas. Tačiau svarbu pasirinkti tinkamas spalvas, kad erdvė neišsiskirtų per daug. Geriausias pasirinkimas yra kombinuoti šviesias ir tamsesnes spalvas.

Naudokite vertikalias juostas. Vertikalios juostos suteikia sienoms aukščio pojūtį. Galite naudoti tapetus arba nudažyti sienas vertikaliomis juostomis, kad vizualiai padidintumėte erdvę.

Pasirinkite tinkamą apšvietimą. Geras apšvietimas gali dar labiau paryškinti sienų spalvas ir padaryti erdvę dar patrauklesne. Tamsios ir nedidelės patalpos ypač reikalauja gero apšvietimo. Jei patalpoje yra natūrali šviesa, sienų dekoravimas bus lengvesnis.

Kombinuokite skirtingas tekstūras. Sienos su skirtingomis tekstūromis gali vizualiai padidinti erdvę. Pavyzdžiui, griežtesnės tekstūros sienos atrodo patrauklesnės nei lygios sienos. Tačiau svarbu atsižvelgti į bendrą interjero dizainą ir pasirinkti tekstūras, kurios yra suderinamos su kitais kambario elementais.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.