Apgamų šalinimas lazeriu yra procedūra, skirta mažesnių dydžių odos apgamų (taip pat vadinamų pintimis ar spuogeliais) šalinimui.

Apgamų šalinimas lazeriu

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Lazerinės procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Apgamų šalinimo lazeriu privalumai


Apgamų šalinimas lazeriu turi šiuos privalumus:

Mažesnis invazijos lygis: Procedūra yra neinvazinė, nereikalaujanti pjūvių ar chirurginio įsikišimo. Tai gali sumažinti reabilitacijos laikotarpį.

Tiksli veikla: Lazerio technologija leidžia preciziškai veikti tikslinėse odos srityse, sumažinant traumų riziką.

Minimalus atsigavimo laikas: Po procedūros daugeliui žmonių nereikia ilgo laiko atsigauti, todėl galima greičiau grįžti prie įprastų veiklų.

Mažesni randai: Apgamų šalinimas lazeriu gali sumažinti randų susidarymo riziką, lyginant su kitais metodais, tokiais kaip chirurginis pašalinimas.

Veiksmingumas: Procedūra pagerina odos išvaizdą, sumažina apgamus ir pagerina odos tekstūrą.

Prieš pradedant šią procedūrą, svarbu pasikonsultuoti su specialistu, kad būtų gauta išsamesnė informacija apie procedūros tinkamumą ir galimus rezultatus. Taip pat svarbu atidžiai įvertinti individualias odos savybes ir galimas procedūros komplikacijas.


Kaip atliekamas apgamų šalinimas lazeriu ir kiek laiko trunka?


Apgamų šalinimas lazeriu yra procedūra, kurią dažniausiai atlieka dermatologas arba kosmetologas. Ši procedūra vyksta taip:

Paruošimas: Prieš pradedant procedūrą, specialistas išvalo ir nusausina apgamo vietą.

Lazerio veikimas: Lazeris nukreipiamas į apgamą. Lazerio šviesa veikia apgamo audinį, tirpindama arba pašalindama apgamą.

Procedūros trukmė: Dažniausiai viena apgamo šalinimo lazeriu sesija trunka nuo kelių minučių iki pusvalandžio, priklausomai nuo apgamo dydžio ir gilumo.

Po procedūros gali pasireikšti lengvas paraudimas ar patinimas, tačiau tai dažniausiai praeina per kelias dienas. Gydymo laikotarpis ir rekomendacijos po procedūros gali skirtis priklausomai nuo gydytojo instrukcijų ir individualių odos savybių.


Apgamų šalinimo lazeriu kaina


Apgamų šalinimo lazeriu kainos gali labai skirtis priklausomai nuo kelių veiksnių, tokių kaip:

Apgamų dydis: Kuo didesnis apgamas arba kuo daugiau apgamų reikia pašalinti, tuo didesnės gali būti kainos.

Procedūrų skaičius: Jei reikia atlikti kelias sesijas, kainos taip pat gali padidėti.

Klinika ir specialistas: Skirtingos klinikos ir gydytojai gali taikyti skirtingas kainodaras.

Vidutinė apgamų šalinimo lazeriu kaina gali svyruoti nuo kelių dešimčių iki kelių šimtų eurų už vieną sesiją. Svarbu pasikonsultuoti su specialistais ar klinikomis ir gauti išsamesnę informaciją apie kainas, procedūros eigą ir galimus papildomus mokesčius prieš pradedant gydymą. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį, kad kainos gali skirtis priklausomai nuo klinikos, miesto ar regiono, kur  teikiamos paslaugos.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.