Kraujagyslių šalinimas lazeriu, taip pat vadinamas raudonio šalinimu lazeriu, yra procedūra, kur naudojama lazerinė technologija norint mažinti varikozinių ar kitokių kraujagyslių matomumą ant odos.

Kraujagyslių šalinimas lazeriu

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Lazerinės procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Veido kraujagyslių šalinimo lazeriu privalumai


Veido kraujagyslių šalinimas lazeriu turi daug privalumų, ypač siekiant pagerinti odos išvaizdą ir sumažinti kraujagyslių matomumą. Ši procedūra gali būti patraukli dėl šių privalumų:

Efektyvumas: Lazerio procedūros naudojamos veido kraujagyslių problemoms mažinti yra veiksmingos. Jos gali sumažinti matomus kraujagysles ir pagerinti odos būklę.

Minimalus invazinis pobūdis: Ši procedūra dažniausiai yra minimaliai invazinė, tai reiškia, kad nereikia atlikti didelių chirurginių įsikišimų. Tai sumažina diskomfortą ir reabilitacijos laiką.

Greitas atsigavimas: Daugelis pacientų gali grįžti į įprastą veiklą be didelių apribojimų. Po procedūros paprastai nereikia ilgai laukti, kol galėsite matyti rezultatus.

Estetinis poveikis: Procedūra ne tik šalina kraujagysles, bet ir pagerina odos išvaizdą bei tekstūrą, padeda atgauti sveiką ir jaunatvišką odą.

Maži šalutiniai poveikiai: Po procedūros dauguma pacientų patiria tik minimalų paraudimą ar patinimą, kuris greitai praeina.

Vis dėlto prieš imantis bet kokios procedūros, rekomenduojama pasikonsultuoti su dermatologu ar kosmetologu, kad jie galėtų individualiai įvertinti jūsų odos būklę ir pasiūlyti tinkamiausią gydymo planą. Tai padės gauti geriausius rezultatus ir saugiai atlikti procedūrą.


Kaip atliekamas išsiplėtusių kraujagyslių šalinimas lazeriu ir kiek laiko trunka?


Išsiplėtusių kraujagyslių šalinimas lazeriu yra procedūra, kuria metu naudojamas lazeris, skirtas sumažinti matomas kraujagysles. Procedūra vyksta šiomis stadijomis:

Konsultacija ir vertinimas: Specialistas įvertina odos būklę ir kraujagyslių problemų mastą. Čia aptariami procedūros niuansai ir atsakoma į paciento klausimus.

Procedūra: Pacientas yra patogioje padėtyje, o specialistas naudoja specialų lazerio prietaisą, kad būtų sutelkta šviesos impulsus į išsiplėtusias kraujagysles. Šviesos impulsai padeda kraujagyslėms susitraukti ir palaipsniui išnykti.

Trukmė: Procedūros trukmė gali skirtis nuo individualių poreikių ir gydomos vietos. Paprastai viena sesija trunka nuo kelių minučių iki valandos.

Po procedūros pacientams gali būti patarta vengti fizinio krūvio ir tiesioginio saulės poveikio.  Bet dauguma pacientų gali grįžti į savo įprastą veiklą be didelių apribojimų.

Procedūros laikas ir rezultatai gali labai skirtis priklausomai nuo individualios odos būklės, kraujagyslių būklės ir problemos masto. 


Kraujagyslių šalinimo lazeriu kaina


Kraujagyslių šalinimo lazeriu kaina gali labai skirtis ir priklauso nuo kelių veiksnių, tokių kaip:

Gydymo sritis: Kaina gali skirtingai svyruoti priklausomai nuo to, kokio dydžio ir kiek kraujagyslių bus gydoma.

Specialistų kvalifikacija: Specialistų kainos gali skirtis priklausomai nuo jų kvalifikacijos, patirties ir gydytojo reitingo.

Sesijų skaičius: Kartais viena sesija negali suteikti pageidaujamų rezultatų, todėl gali reikėti daugiau nei vienos sesijos, kas padidina bendrą išlaidų sumą.

Gydytojo praktika: Įvairios klinikos ir specialistai taiko skirtingas kainodaras, todėl svarbu gauti kainos įvertinimą iš skirtingų šaltinių.

Bendrai, kraujagyslių šalinimo lazeriu kainos gali prasidėti nuo keliasdešimties iki kelių šimtų eurų už sesiją. Rekomenduojama pasikonsultuoti su specialistais ar klinikomis, kad būtų gauta tikslesnė informacija apie kainą ir sesijų skaičių, įskaitant specialius pasiūlymus ar nuolaidas. Tai padės gauti tikslią ir individualiai pritaikytą informaciją apie procedūros kainą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.