Plaukų šalinimas lazeriu yra procedūra, kuri naudoja intensyvų šviesos lazerį, skirtą plaukų šaknims sunaikinti. Procedūros metu lazerio šviesa sugeria pigmentą plauko folikule, dėl ko plaukas mažiau auga arba nustoja augti visiškai.

Plaukų šalinimas lazeriu

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Lazerinės procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Plaukelių šalinimas lazeriu - privalumai ir trūkumai


Plaukelių šalinimas lazeriu turi savo privalumų ir trūkumų. Privalumai:

Efektyvumas: Lazerio šviesa gali ilgam sumažinti ar net visiškai pašalinti plaukelius.

Greitis: Procedūra gali būti greita, ypač mažesnių sričių atveju. Vienu metu gali būti apdorota didelė odos dalis.

Neinvazinis metodas: Lazerio procedūra yra neinvazinė, tai reiškia, kad nėra pjūvių ar įpjovimų, todėl nereikia ilgalaikio reabilitacijos laikotarpio.

Pilnas komfortas: Procedūra yra gana komfortiška, daugeliui pacientų nepatiriant skausmo ar tik patiriant šiek tiek diskomforto.

Trūkumai:

Kelios sesijos: Dažniausiai reikia kelių sesijų, kad būtų pasiekti geriausi rezultatai, o tai gali reikalauti laiko ir papildomų išlaidų.

Kaina: Procedūros kaina gali būti aukštesnė lyginant su kitomis plaukelių pašalinimo metodikomis.

Skirtingi rezultatai: Rezultatai gali skirtis priklausomai nuo paciento plaukų spalvos, storio ir odos tipo.

Prieš pasirenkant šią procedūrą, svarbu pasikonsultuoti su specialistu, kad būtų gauta išsamesnė informacija ir įvertintos procedūros tinkamumo jūsų atveju galimybės.


Kiek procedūrų reikia užbaigti lazerinį depiliacijos kursą?


Lazerinės depiliacijos kursas dažniausiai apima kelias sesijas, kad būtų pasiekti geriausi ir ilgalaikiai rezultatai. Procedūrų skaičius gali skirtis priklausomai nuo individualių veiksnių, tokių kaip odos tipas, plaukų storis ir spalva, taip pat gydytojo rekomendacijų.

Vidutiniškai žmonėms gali reikėti nuo 6 iki 8 sesijų, atliekant procedūras kas kelias savaites ar mėnesius. Tačiau reikia paminėti, kad tai yra tik orientacinis skaičius, nes kiekvienas individas gali reikalauti skirtingo sesijų skaičiaus, norint pasiekti norimą rezultatą.

Specialistas, kuris atlieka procedūras, gali sukurti asmeninį gydymo planą, atsižvelgdamas į jūsų konkretų atvejį. Svarbu atkreipti dėmesį, kad norint išlaikyti ilgalaikius rezultatus, gali būti reikalingos papildomos palaikomosios sesijos po pagrindinio kurso. Prieš pradedant bet kokį gydymo planą, patariame pasikonsultuoti su specialistu, kad būtų gautas asmeninis ir tikslus gydymo planas.


Ar procedūra skausminga?


Lazerinė depiliacija gali sukelti šiek tiek diskomforto ar lengvo dilgčiojimo pojūtį, tačiau daugeliui žmonių ji yra pakeliamas ir nesukelia didelių skausmų. Dauguma žmonių apibūdina tai kaip nedidelį šilumos ar plonos adatos dūrio pojūtį, kuris trumpai pasireiškia, kai lazerio šviesa veikia plauko folikulą.

Svarbu atsižvelgti, kad skausmo jausmas gali skirtis priklausomai nuo individualių jutimo ribų, odos jautrumo, taip pat gydytojo naudojamos lazerio technologijos. Specialistai gali taikyti vietinius anestezijos arba vėsinimo metodus, kurie padeda sumažinti skausmą procedūros metu.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.