Kapiliarų šalinimas lazeriu yra procedūra, skirta mažiems kraujagyslių (kapiliarų) išsiplėtimams, šalinti.

Kapiliarų šalinimas lazeriu

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Lazerinės procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Išsiplėtusių kapiliarų šalinimo lazeriu privalumai


Išsiplėtusių kapiliarų šalinimas lazeriu turi keletą privalumų:

Efektyvumas: Lazerio procedūra leidžia tiksliai nukreipti energiją į išsiplėtusias kraujagysles, o tai leidžia tiksliai ir veiksmingai pašalinti kapiliarus be didelio poveikio aplinkiniams audiniams.

Neinvaziškumas: Procedūra yra neinvazinė, tai reiškia, kad nėra poreikio atlikti chirurginės intervencijos. Nėra pjūvių ar injekcijų, todėl reabilitacijos laikotarpis yra minimalus.

Minimalus diskomfortas: Dauguma pacientų nesijaučia didelio skausmo procedūros metu. Galimas švelnus degimo ar šilumos pojūtis, kuris praeina po procedūros.

Greitas poveikis: Po kelionės pas gydytoją, rezultatai tampa pastebimi gana greitai, o procedūros metu pašalintos kapiliarai tampa mažiau matomi arba išnyksta visai.

 Lazeris gali būti naudojamas pašalinti kapiliarus iš skirtingų kūno vietų, įskaitant veidą, kojas ar krūtinę. Prieš pasirenkant šią procedūrą, svarbu pasikonsultuoti su specialistu, kad būtų patvirtinta jos tinkamumas jūsų konkrečiu  atveju.


Kaip atliekamas kapiliarų šalinimas lazeriu ir kiek laiko trunka?


Kapiliarų šalinimas lazeriu vyksta etapais:

Paruošimas: Specialistas valo ir nuskausmina odą aplink kapiliarus, kad sumažėtų diskomfortas ir padidėtų procedūros efektyvumas.

Procedūra: Lazerio šviesa nukreipiama tiesiai į išsiplėtusias kraujagysles. Lazerio energija absorbuojama į kraujagyslių sieneles, kuriomis skverbiasi šiluma, sutraukdama arba sunaikindama kapiliarus.

Procedūros trukmė: Kapiliarų šalinimas lazeriu gali užtrukti nuo keliasdešimt minučių iki valandos, priklausomai nuo apdorojimo ploto ir kapiliarų skaičiaus. Paprastai viena sesija trunka ne ilgiau kaip 30–45 minučių.

Po procedūros gali būti nedidelis paraudimas ar patinimas, tačiau tai dažniausiai praeina per kelias dienas. Svarbu atsižvelgti į tai, kad rezultatai gali skirtis priklausomai nuo kapiliarų būklės ir individualių organizmo ypatybių. Gydytojas gali rekomenduoti pakartotines sesijas, jei reikalinga, norint pasiekti geriausius galimus rezultatus. 


Veido kapiliarų šalinimas lazeriu kaina


Atsižvelgiant į skirtingus veido kapiliarų šalinimo lazeriu veikiančių klinikų ar centų pasiūlymus, procedūros kainos gali skirtis. Kaina gali priklausyti nuo seansų skaičiaus, kapiliarų ploto, taip pat nuo procedūrą atliekančio specialisto patirties ir klinikos prestižo.

Vidutinė veido kapiliarų šalinimo lazeriu kaina Lietuvoje gali svyruoti nuo 30 iki 100 eurų už sesiją. Tačiau ši kaina yra tik orientacinė. Norint gauti tikslią informaciją apie procedūros kainą, rekomenduojama tiesiogiai susisiekti su klinikomis ar gydytojais, kad būtų pateikta tiksli informacija apie kainodarą ir galimus papildomus pasiūlymus.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.