El. parduotuvės kūrimas yra sudėtingas procesas, kuris reikalauja specialistų žinių ir patirties. Kreipdamiesi į profesionalius el. parduotuvės kūrimo specialistus, galite užtikrinti efektyvaus ir patrauklaus internetinio pardavimo kanalo sukūrimą. Profesionalūs kūrėjai padės jums visame kūrimo procese, nuo planavimo ir dizaino iki techninės integracijos ir palaikymo.

El. parduotuvės kūrimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Nanoteqa Vidutinė rinkos kaina
Logotipo kūrimas PUIKUS DIZAINAS - Daugiaspalvis logotipas su keliais grafiniais elementais arba vienu labai detaliu elementu, pavyzdžiui, visoje srityje.Visų reikalingų formatų paruošimas (Logotipo skaidrumas, Spausdinimo...
Visuose miestuose
€ 5000.00 - 15000.00
MB IT SITECARE Vidutinė rinkos kaina
Internetinės svetainės ir elektroninės parduotuvės: • Kliento poreikių identifikavimas, konkurentų analizė; • Internetinės svetainės dizaino kūrimas/parinkimas, funkcionalumo parinkimas (UX/UI pritaikymas); • Svetainės talpinimas ir domeno...
Visoje Lietuvoje
€ 20.00/val

Kaip vyksta El. parduotuvės kūrimas?


El. parduotuvės kūrimo procesas yra sudėtingas ir reikalauja žinių bei patirties. Štai kaip vyksta el. parduotuvės kūrimas:

Analizė ir planavimas: Pirmas žingsnis kuriant elektroninę parduotuvę yra išsami analizė ir planavimas. Tai apima verslo tikslų nustatymą, tikslinės auditorijos identifikavimą, konkurencijos analizę, produkto katalogo ir dizaino planavimą.

Dizainas ir vartotojo sąsaja: Svarbu turėti patrauklų ir naudotojui draugišką svetainės dizainą. Tai apima maketavimą, spalvų ir šriftų parinkimą, navigacijos struktūros kūrimą ir tinkamo vartotojo sąsajos kūrimą.

Programavimas ir techninė integracija: Šiame etape bus sukurtas internetinės parduotuvės techninis pagrindas. Tai apima programavimą, duomenų bazės kūrimą, saugumo sertifikatų įdiegimą ir įvairių modulių integraciją, pvz., apmokėjimo sistemų, prekių atsargų valdymo, siuntimo ir pristatymo sistemų.

Produktų valdymas: Norint efektyviai valdyti elektroninę parduotuvę, būtina turėti efektyvų produktų valdymo mechanizmą. Tai apima produkto valdymo skyrių, katalogo valdymo sistemą, atnaujinimų ir kainų valdymą.

Testavimas ir paleidimas: Prieš oficialų elektroninės parduotuvės paleidimą, svarbu atlikti išsamų testavimą ir patikrinti, ar visi funkcionalumai veikia teisingai. 

Palaikymas ir tobulinimas: Po elektroninės parduotuvės paleidimo svarbu užtikrinti, kad ji būtų nuolat palaikoma ir tobulinama.


El. parduotuvės kūrimas - kodėl verta kreiptis į profesionalus


El. parduotuvės kūrimas yra sudėtingas procesas, kuris reikalauja specialių žinių ir patirties. Štai keletas priežasčių, kodėl verta kreiptis į profesionalus šioje srityje:

Ekspertų žinios: Profesionalai, specializuojantys elektroninės parduotuvės kūrime, turi išsamias žinias ir supratimą apie šios srities geriausias praktikas. Jie gali padėti išvengti klaidų ir užtikrinti efektyvaus projekto įgyvendinimą.

Dizaino ir naudotojo patirties ekspertai: Kvalifikuoti dizaineriai ir naudotojo patirties specialistai gali sukurti patrauklų dizainą ir optimizuoti vartotojo patirtį, padidinant pardavimus ir konversiją.

Techninės technologijų žinios: Profesionalūs kūrėjai turi gilias žinias apie naujausias technologijas, būtinas elektroninės parduotuvės veikimui ir integracijai su kitomis sistemomis.

Laiko ir resursų taupymas: Pasitelkus profesionalias paslaugas, galite taupyti laiką ir resursus, kurie būtų reikalingi, norint išmokti visus būtinus dalykus ir įgyvendinti projektą savarankiškai.

Palaikymas ir tobulinimas: Profesionalai suteikia nuolatinį palaikymą ir tobulinimą, kad jūsų elektroninė parduotuvė veiktų sklandžiai ir būtų atnaujinama pagal naujausias rinkos tendencijas.


El. parduotuvės kūrimo paslaugos


Profesionalios el. parduotuvės kūrimo paslaugos apima plačią veiklų sritį, kuriai priklauso šios paslaugos:

Konsultacijos ir planavimas: Profesionali komanda padės jums nustatyti verslo tikslus, tikslinę auditoriją, konkurencijos analizę ir parengs išsamų elektroninės parduotuvės koncepcijos planą.

Dizaino kūrimas: Patyrę dizaineriai sukurs jums patrauklų ir unikalų elektroninės parduotuvės dizainą, atitinkantį jūsų verslo poreikius ir vartotojų lūkesčius.

Programavimas ir techninė integracija: Komanda sukuria techninį pagrindą, įdiegia duomenų bazę, integruoja apmokėjimo ir pristatymo sistemas bei kitus funkcionalumus, užtikrindama elektroninės parduotuvės sklandų veikimą.

Turinio valdymo sistema: Galėsite lengvai valdyti ir atnaujinti savo prekių katalogą, kainas, nuolaidas ir kitą turinį naudodami paprastą ir patogią turinio valdymo sistemą.

SEO ir rinkodaros paslaugos: Profesionalai užtikrins, kad jūsų elektroninė parduotuvė būtų gerai optimizuota paieškos sistemoms ir galėtų pasiekti didesnį matomumą bei didesnį eismo srautą.

Testavimas ir palaikymas: Bus atliktas išsamus elektroninės parduotuvės testavimas, kad būtų užtikrintas stabilus veikimas. Tiekėjai taip pat teiks palaikymo paslaugas, kad būtų išspręstos bet kokios techninės problemas arba klausimai, kilę vartotojams.


El. parduotuvės kūrimo kaina


El. parduotuvės kūrimo kaina gali labai skirtis priklausomai nuo jūsų verslo poreikių, elektroninės parduotuvės apimties ir sudėtingumo bei paslaugų teikėjo. Štai keletas veiksnių, kurie gali įtakoti elektroninės parduotuvės kūrimo kainą:

Dizaino sudėtingumas: Unikalus ir kompleksiškas dizainas gali padidinti kūrimo kainą.

Funkcionalumas: Papildomi funkcionalumai, tokie kaip produkto filtravimas, klientų sąrašų valdymas arba asmeninė paskyra, gali padidinti kainą.

Produktų kiekis: Didelio produkto katalogo integracija gali reikalauti papildomo darbo ir padidinti kainą.

Integracijos su išorinėmis sistemomis: Jei reikalinga integruoti apmokėjimo sistemas, siuntimo ir pristatymo paslaugas arba prekių atsargų valdymo sistemas, tai gali padidinti kūrimo kainą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.