Tai revoliucija blakstienų priauginimo srityje, kai klijams sukietėti reikalinga LED matoma šviesa. Rezultatas yra patvarus ir lengvas.

LED blakstienų priauginimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Makiažas" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

LED blakstienų priauginimo procesas: nuostabūs rezultatai


Klijai išdžiūną per  0.5s  su LED blakstienų  sistemos įrenginiu ( t. y.  specialia lempa). Plonas klijų sluoksnis užtikrina greitą ir maksimalų sukibimą ir natūralios blakstienos apgaubimą bei iš karto išdžiūvusį rezultatą. Blakstienos daugiau niekada nesulips, nes klijai džiūsta kitokiu principu bei nelimpa prie kaimyninių blakstienų. Tai žymiai palengvina blakstienų meistrų darbą. Klijai turi  itin mažą kvapo ir garų lygį (jo nejaučia nei klientas nei meistras). Tai nedirgina akių, nes klijai iš karto sudžiūna, o klijų garai nesuaktyvėja net ir po dušo ar sąlyčio su dideliu karščiu. Klijus galima pašalinti su specialiu valytoju kitaip tariant klijų tirpikliu.


Profesionalus LED blakstienų priauginimas: gražus ir ilgalaikis efektas


Šis priauginimas saugus klientui ir meistrui, nes klijai neturi stipraus ir toksinio alergeno ciano akrilato.

Šiuo priauginimu gali mėgautis ir prieš tai buvę itin alergiški klientai ir meistrai.

Pats priauginimas trunka kiek ilgiau nei įprastas (vidutiniškai profesionaliam meistrui prisideda +30/40 min. skaičiuojant nuo paprasto priauginimo)

Priežiūra tokia pati kaip įprasto priauginimo. Blakstienų nešiojimo taip pat pailgėja (jeigu procedūra atlikta kokybiškai).

Šiuo priauginimo būdu blakstienas galima  prisiauginti klasikine, volume bei mega volume technikomis. Priklauso nuo kliento pageidavimų.

Taip pat šis būdas šiek tiek brangesnis negu įprastasis blakstienų priauginimas.


Kaip veikia LED blakstienų priauginimas?


Tai naujos kartos priauginimas su skaidrios spalvos klijais (kurie yra skysto pavidalo) ir kuriems išdžiūti iki reikalingos stiprios konsistencijos ir prilipti prie natūralios blakstienos reikalinga LED šviesos spektro šviesa.


Kodėl verta pasirinkti LED blakstienų priauginimą?


Šią naują techniką rinktis dėl jos privalumų:

Tai saugi procedūra žmogaus kūnui ir akiai, nes šviesos spektras šviečia per apsauginį stikliuką ir spinduliuotė nėra kenksminga klientui arba meistrui;

Procedūra tinkama visoms klientėms ir nuo šiol net alergiškos klientės, kurios ilgą laiką turėjo alergijas bei akių uždegimus po įprasto blakstienų priauginimo – galės be jokio diskomforto eiti į blakstienų priauginimo procedūrą bei ilgiau džiaugtis priaugintomis blakstienomis.

Taip pat tai didžiulis pliusas specialistams, kurie negali dirbti su įprastais blakstienų priauginimo klijais, nes turi alergiją ciano akrilatui. Pasaulyje daug meistrų būtent dėl to ir baigia blakstienų priauginimo karjerą.

Šios sistemos klijai yra sertifikuoti ir veikia saugiai nepažeidžiant kliento akies obuolio arba akies voko.

Nebereikės ieškoti ‘gerai’ dirbančių klijų, nes su šiais LED klijais nebereikės žiūrėti į patalpos temperatūros bei drėgmės lygį. Taip pat klijų sunaudojama daug mažiau, nes vieno lašiuko pakanka 2 priauginimams (jei tai trumpas laiko tarpas iki sekančio kliento).

Sutaupoma laiko, nes dirbant nebereikia jaudintis dėl sukibimų. Sukibimai šioje technikoje tiesiog neįmanomi.

Darbo technikos (klasikinis blakstienų priauginimas ar volume) išlieka tokios pat kaip ir iki šiol. Dirbtinės blakstienos taip pat lieka tokios pat kaip ir įprastame blakstienų priauginime.

Su šia technikai išnaudojama dvigubai mažiau klijų ir jų galiojimo laikas yra ilgesnis.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.