Vaikų kirpimas yra plaukų kirpimo procedūra, skirta vaikams. Tai gali apimti plaukų trumpinimą, formavimą ar tiesiog paprastą kirpimą, siekiant palaikyti tvarkingus ir švarius plaukus.

Vaikų kirpimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Vyrų kirpimas" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Profesionalus vaikų kirpimas: patarimai ir stiliai jūsų mažiesiems


Profesionalus vaikų kirpimas yra rūpestingas požiūris į kirpimą ir jis sugeba sukurti  patogų ir tvarkingą stilių jūsų mažiesiems. Štai keletas patarimų ir stilių, skirtų vaikų kirpimui:

Atkreipkite dėmesį į vaiko pageidavimus: Svarbu įsiklausyti į vaiko norą ir pasirinkti stilių, kuris atitiks jų asmenybę ir poreikius.

Trumpi ir tvarkingi kirpimai: Trumpesni plaukai gali būti patogūs ir lengvai prižiūrimi, todėl toks stilius dažnai pasirenkamas vaikams, kurie yra aktyvūs.

Sluoksniavimas ir formavimas: Sluoksniavimas ar formavimas gali suteikti plaukams judrumo ir išraiškingumo, o tuo pačiu jie lengvai prižiūrimi.

Draugiška aplinka: Svarbu, kad kirpimo procesas vyktų draugiškoje ir malonioje aplinkoje, kad vaikas jaustųsi patogiai.

Patarimai plaukų priežiūrai: Pasitarkite su specialistu, kad sužinotumėte, kaip tinkamai prižiūrėti plaukus namuose, kad jie išliktų švarūs ir tvarkingi.


Kaip pasirinkti geriausią vaikų kirpimo saloną: gidas tėvams


Norint rasti geriausią vaikų kirpimo saloną, tėvai gali vadovautis šiais patarimais:

Rekomendacijos: Klauskite draugų, šeimos narių ar tėvų bendruomenių patarimų. Jie gali rekomenduoti puikų vaikų kirpėją ar saloną, kuriuos jie patys naudojasi.

Internetiniai atsiliepimai: Naršykite internete, ieškokite klientų atsiliepimų apie įvairius vaikų kirpimo salonus. „Google“, socialiniai tinklai ar plaukų priežiūros forumai gali suteikti naudingos informacijos.

Specialistų kvalifikacija: Išsiaiškinkite specialistų kvalifikaciją ir patirtį. Daugelis salonų skelbia savo kirpėjų profesionalumą ir patirtį.

Aplinka: Aplinka turi būti draugiška ir pritaikyta vaikams. Patogios vietos ir smagios kirpimo kėdės gali padėti vaikui jaustis patogiai.


Kiek kainuoja vaikų kirpimas?


Vaikų kirpimo kainos gali labai skirtis priklausomai nuo įvairių veiksnių, tokie kaip:

Salono vieta: Kainos gali skirtis priklausomai nuo to, ar tai yra prestižinis salonas miesto centre ar paprastesnis salonas priemiesčiuose.

Specialisto patirtis: Kainos taip pat gali svyruoti priklausomai nuo kirpėjo patirties, įgūdžių ir reputacijos.

Paslaugų apimtis: Kaina gali skirtis priklausomai nuo to, kokių paslaugų norite – tai gali būti paprastas kirpimas, plaukų plovimas, plaukų formavimas ar kt.

Bendrai Lietuvoje vaikų kirpimo kaina gali svyruoti nuo 10-20 eurų ir gali siekti didesnes sumas, ypač jei tai vyksta prestižiniuose salonuose ar jei norima ypatingų paslaugų. 


5 populiariausi vaikų kirpimo stiliai, kuriuos turėtumėte žinoti


Populiariausi vaikų kirpimo stiliai, kuriuos dažnai renkasi vaikai:

Trumpi plaukai: Trumpesnių plaukų  stiliai, tokie kaip "apvali galvutė", "garbanotas kirpimas" ar tiesūs kirpimai, yra patogūs, lengvai prižiūrimi ir dažnai pasirenkami aktyvių vaikų.

Pusilgis sluoksniavimas: Šis stilius su sluoksniavimu suteikia daugiau judrumo ir tekstūros, tačiau kartu išlieka tvarkingas. Jis yra universalus ir puikiai tinka įvairioms progoms.

Šukuosena su ilgais plaukais: Daugelis mergaičių mėgsta ilgus plaukus, kurie gali būti puikiai supinti į kasas ar šukuosenas su papuošimais.

Ilgos bangos: Tiesūs, ilgi banguoti plaukai gali suteikti mergaitėms elegantišką ir kartu laisvą ir natūralų stilių.

Neįmantrūs išskutinėjimai Kirpimuose, kuriuose dominuoja griežtos linijos, atsiranda neįmantrūs išskutinėjimai – juostelės, kurios pabrėžia kirpimo linijas arba dominuoja kaip atskiri akcentai. 


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.