Ar esate susidūrę su problema, kad jūsų telefono baterija greitai išsikrauna? Ne visada lengva suprasti, kada reikia keisti bateriją, tačiau yra keletas požymių, kurie rodo, kad laikas ją pakeisti. Taigi, kaip vyksta telefonų baterijų keitimas ir kaip tai padaryti pigiau?

Telefonu baterijų keitimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Telefonai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Telefonų baterijų keitimas - kaip vyksta?


Telefonų baterijų keitimas yra procesas, kurio metu sena baterija yra pakeičiama nauja. Dauguma telefonų gamintojų neleidžia naudotojams patiems keisti baterijos, tačiau galite kreiptis į remonto paslaugas, kurios gali tai padaryti už jus.

Norint pakeisti bateriją, reikia žinoti, kaip jūsų telefono modelis atrodo iš vidaus. Naudodami specialius įrankius, specialistai atidaro jūsų telefoną, ištraukia seną bateriją ir įdeda naują. Tai nėra sudėtingas procesas ir trunka vidutiniškai keletą minučių.


Kada reikalingas telefono baterijos keitimas?


Telefono baterijos prarandai savo talpą, kad ir kaip ją priežiūrėtumėte. Daugelis žmonių mano, kad baterijos keitimas reikalingas tik tada, kai jos visiškai nustoja veikti. Tačiau yra keletas požymių, kad jūsų telefono baterija yra praradusi savo talpą ir ją reikia pakeisti:

Trumpas baterijos veikimo laikas: Jei pastebite, kad jūsų telefono baterija išsikrauna per trumpą laiką, tai gali reikšti, kad baterija yra sena ir reikia pakeisti. Tai yra ypač būdinga senesniems modeliams.

Greitas baterijos išsikrovimas: Kitas požymis, kad jūsų baterija reikalauja pakeitimo, yra greitas baterijos išsikrovimas. Jei pastebėjote, kad jūsų telefono baterija greitai išsikrauna, net jei jūsų telefonas nenaudojamas, tai yra aiškus požymis, kad baterija yra sena ir ją reikia keisti

Pasenęs telefonas: Jei jūsų telefonas jau senas ir jau kelis metus naudojate tą pačią bateriją, tai yra požymis, kad baterija yra pasenusi ir ją reikia keisti.


Telefonų baterijų keitimas pigiau


Vienas iš šių būdų pigiau pakeisti telefono baterią yra savarankiškas telefonų baterijų keitimas. Ssavarankiškas baterijų keitimas gali sutaupyti nemažai pinigų, tačiau reikia atsižvelgti į tai, kad tai nėra tinkamas sprendimas visiems. Jei žmogus neturi patirties ir žinių, tai gali sukelti dar daugiau problemų ir padidinti remonto išlaidas.

Dar vienas iš būdų sutaupyti keičiant bateriją yra kreiptis į parduotuves, kurios siūlo pigesnius baterijų variantus. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį į baterijos kokybę ir nekreipti dėmesio į labai pigias baterijas, kadangi jos gali greitai sugesti.


Telefonų baterijų keitimo kaina


Daugelis žmonių bijo kreiptis į profesionalus dėl telefono baterijos keitimo, kadangi mano, kad tai gali būti per brangu. Tačiau kaina priklauso nuo keleto veiksnių.

Vienas iš svarbiausių faktorių yra telefono modelis. Kuo naujesnis ir populiaresnis telefonas, tuo daugiau kainuos baterijos keitimas. Taip pat kaina priklauso nuo to, ar baterija turi būti specialiai užsakyta arba ar ji yra lengvai prieinama.

Kitas svarbus faktorius yra pasirinktas remonto centras. Skirtingose įmonėse kainos gali labai skirtis. Taigi rekomenduojama pasirinkti patikimą ir patyrusį remonto centrą, kuris siūlo priimtinas kainas.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.