Šiuolaikiniams žaidimų konsolėms, tokiose kaip Playstation, Xbox ar Nintendo, būdingas aukštas funkcionalumas ir patogumas. Tačiau šie privalumai yra naudingi tik tuo atveju, jei visos konsolių detalės yra veikiančios. Playstation pultelis yra viena svarbiausių Playstation konsolės priemonių, nes leidžia valdyti žaidimus ir valdymo konsolę. Kai pultelis sugenda, žaidimų konsolė tampa bejėgė,  ir pultelį  reikia nedelsiant remontuoti.

Playstation pultelių remontas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Žaidimų konsolės" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Playstation pultelių remontas - kas atlieka?


Playstation pultelių remontą atlieka specializuoti technikai arba patyrę remonto specialistai. Playstation pulteliai yra sudėtingi techniniai įrenginiai, kurie reikalauja profesionalaus požiūrio ir specializuotos įrangos.

Dažniausiai Playstation pultelių remontą atlieka įvairios elektronikos parduotuvės ar specializuotos įmonės. Prieš pasirinkdami remonto paslaugas, rekomenduojama pasidomėti technikos remontą atliekančių specialistų patirtimi ir atsiliepimais.

Remontą taip pat galima atlikti patiems, jei turite reikiamus įrankius ir žinote, kaip remontuoti pultelius. Tačiau, jei neturite patirties arba nesate tikri, ką darote, geriau kreiptis į profesionalus.


Playstation pultelių remontas - kada reikalingas?


Playstation pultelių remontas reikalingas, kai pultelis veikia netinkamai arba visiškai nustoja veikti. Kelios dažniausios pultelių remonto priežastys yra:

Sugedę laidai arba jungtys;

Sugedusi arba neveikianti baterija;

Sugedusi valdymo plokštė arba sensoriai;

Sugedęs arba suskilęs korpusas arba mygtukai.

Jeigu pultelis veikia netinkamai, rekomenduojama nedelsiant kreiptis į specialistą, kad būtų išvengta didesnių pažeidimų ir su tuo susijusių didesnių išlaidų.


Playstation pultelių remontas pigiau


Kai kurie žmonės galbūt bijo remontuoti savo Playstation pultelius, nes manoma, kad tai gali būti brangu. Tačiau, priklausomai nuo gedimo, gali būti pigiau atlikti remontą nei pirkti naują pultelį. Be to, yra keli būdai, kaip galite sutaupyti pinigų remontui. Vienas iš jų yra ieškoti akcijų ir nuolaidų, kurios siūlomos tam tikru metu.

Kadangi remonto kaina yra svarbus faktorius, daugelis remonto centrų siūlo akcijas ir nuolaidas savo paslaugoms. Todėl, norint sutaupyti pinigų, verta ieškoti pigesnių pasirinkimų ir sekti remonto centrų pasiūlymus bei akcijas.


Playstation pultelių remonto kaina


Playstation pultelių remonto kaina priklauso nuo gedimo pobūdžio. Pavyzdžiui, jei yra sulūžę pultelio mygtukai, jų remonto kaina bus skirtinga nuo tos kainos, kurią teks sumokėti už bevielio ryšio remontą. 

Playstation pultelių remonto kaina priklauso ir nuo pultelio tipo, pvz., Playstation 4 pultelio remonto  kaina gali skirtis nuo Playstation 2 pultelio remonto kainos.

Be to, remonto kaina gali skirtis priklausomai nuo to, koks servisas jį atlieka. Daugelis remonto centrų siūlo skirtingus remonto paketus, kurie gali skirtis remonto kaina ir garantijų sąlygomis. 

Taip pat yra tinklalapių, kuriuose galima rasti naudotų pultelių dalių ir atlikti remontą savarankiškai, tačiau tai gali būti rizikinga ir ne visada garantuoja gerą rezultatų.

 Todėl, norint sužinoti kainą, geriausia kreiptis į specialistus, kad jie galėtų pateikti tikslią kainos vertę.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.