Naudotos konsolės gali būti puiki alternatyva naujai konsolei. Jos dažnai yra pigesnės, tačiau jie turi savo privalumų ir trūkumų.

Naudotos konsolės

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Žaidimų konsolės" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Naudotų konsolių privalumai ir trūkumai


Privalumai

Pigiau: Naudotos konsolės dažnai yra pigesnės nei naujos konsolės, ypač senesni modeliai. Tai gali sutaupyti daug pinigų.

Atnaujinti modeliai: Kai kuriuose parduotuvėse jūs galite rasti atnaujintas konsoles, kuriose yra pakeistos ir gerokai pagerintos konsolių sudedamosios dalys.

Daug žaidimų: Naudotų konsolių parduotuvės dažnai siūlo didelį žaidimų pasirinkimą, įskaitant senus ir naujus žaidimus.

Nereikia laukti: Naujų konsolei įsigyti gali reikėti kur kas daugiau laiko, nei perkant naudotą konsolę, kuri yra jau parduotuvėje.


Trūkumai

Nėra garantijos: Naudotų konsolių pardavėjai dažnai nesuteikia jokių garantijų, ir tai yra rizikinga.

Gali būti defektų: Naudotos konsolės gali turėti defektų, kuriuos sunku nustatyti pirkimo metu.

Senesni modeliai: Naudoti modeliai gali būti senesni, o tai reiškia, kad jie gali neturėti tam tikrų naujovių, kurios yra būtinos naujesniems žaidimams.


Naudotos konsolės - iš kur įsigyti?


Naujos konsolės, tokių kaip PlayStation ar Xbox, dažnai būna per brangios, ypač jei norite žaisti populiarius žaidimus. Tokiu atveju galite apsvarstyti naudotų konsolių įsigijimo variantą. Tačiau, iš kur galima įsigyti naudotą konsolę ir kokia yra jų kaina?

Naudotas konsoles galite įsigyti įvairiose vietose. Pavyzdžiui, galite apsilankyti specializuotose elektronikos parduotuvėse, kuriose siūlomos naudotos konsolės su garantija. Naudotos konsolės dažnai būna parduodamos skelbimų svetainėse ar internetiniuose aukcionuose. Taip pat galite susisiekti su žmonėmis, kurie parduoda savo naudotas konsolės per socialinius tinklus ar forumus.


Naudotos konsolės pigiau


Vienas didžiausių privalumų perkant naudotą konsolę – mažesnė kaina. Nors visiškai nauja konsolė gali kainuoti šimtus eurų, naudotas konsolės galima rasti už žymiai mažesnę kainą.

 Naudotos konsolės pvz.,  naudotos ps4 konsolės kaina priklauso nuo įvairių veiksnių, tokių kaip būklė, amžius ir modelis. Tačiau net ir senesni modeliai gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie nori sutaupyti.

Jei ieškote naudotos konsolės pigiau, tuomet viena iš geriausių vietų yra internetas. Galite rasti įvairių svetainių, kuriose parduodamos naudotos konsolės už puikią kainą. 


Naudotų konsolių kaina


Naudotų konsolių mažesnė, nei naujų konsolių  kaina, yra vienas iš pagrindinių privalumų, renkantis šią alternatyvą. Kainos skirtumas gali būti nuo kelių iki šimtų eurų, priklausomai nuo konsolės modelio, būklės ir amžiaus. Taigi, jei norite sutaupyti pinigų ir tuo pačiu mėgautis žaidimais, naudotos konsoles gali būti puiki pasirinkimo galimybė. Naudotas ps4 konsoles taip pat gali būti rasti pigiau nei naujas, ypač jei renkatės senesnį modelį.

 Nepamirškite, kad kaina gali skirtis priklausomai nuo pardavimo vietos ar pardavėjo. Prieš perkant naudotą konsolę, patariame atidžiai perskaityti aprašymą ir įvertinti pardavėjo atsiliepimus, kad įsitikintumėte, jog renkatės gerą pirkinį.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.