Šiuolaikinėje rinkoje yra daugybė įmonių, kurios siūlo konsolių supirkimo paslaugas. Kas yra konsolių supirkimo paslauga? Kokie yra jos privalumai ir trūkumai, kaip tai veikia internete?

Konsolių supirkimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Žaidimų konsolės" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Konsolių supirkimas - kas superka?


Konsolių supirkimas yra paslauga, kuri leidžia parduoti savo seną konsolę ir gauti už ją pinigų. Daugelis įmonių, kurios siūlo šią paslaugą, turi specialią svetainę, kuri leidžia nustatyti konsolės vertę ir gauti pasiūlymą dėl jos pirkimo. Kai konsolė yra priimta, ją patikrina ir nustato jos būklę, ir tuomet atsiunčia pinigus.


Konsolių supirkimo privalumai ir trūkumai


Konsolių supirkimo privalumas yra tas, kad tai yra greitas ir patogus būdas atsikratyti senos konsolės ir gauti pinigų už ją. Pagrindiniai konsolės pardavimo  privalumai:

Pirmiausia, jūs gausite pinigus, kurie galės būti panaudoti kitoms reikmėms.

 Antra, jei nebenaudojate savo konsolės žaidimams, ji tiesiog guli be naudos. Parduodami ją, galite sutaupyti vietos namuose. Be to, konsolės supirkimo paslaugų įmonės paprastai siūlo patogias paslaugas ir greitą mokėjimą.

Tačiau yra ir trūkumų.

 Pardavę konsolę, jūs neteksite galimybės ja naudotis ateityje.

Jei konsolė yra sena, jūs už ją negausite daug pinigų.

 Be to, pasirinkus netinkamą konsolių supirkimo paslaugų įmonę, rizikuojate, kad jūsų konsolė gali būti sugadinta arba kad jūs negausite už ją pinigų.

 Be to, kai kurioms įmonėms reikalinga konsolės originali pakuotė ar priedai, kad galėtų ją priimti.


Konsolių supirkimas internetu


Naudotas konsoles galite pirkti-parduoti įvairiose vietose. Pavyzdžiui, galite apsilankyti specializuotose elektronikos parduotuvėse, kuriose siūlomos naudotos konsolės su garantija. Naudotos konsolės dažnai būna perkamos ir parduodamos skelbimų svetainėse ar internetiniuose aukcionuose. Taip pat galite susisiekti su žmonėmis, kurie superka naudotas konsolės per socialinius tinklus ar forumus.

Parduodant savo konsolę internetu, yra keletas būdų, kaip gauti didesnę kainą. Pavyzdžiui, galite palaukti, kol bus kokia nors konsolių supirkimo akcija arba bandyti derėtis dėl kainos su įmonės atstovais.


Konsolių supirkimo kaina


Konsolių supirkimo kaina gali skirtis priklausomai nuo konsolės amžiaus, būklės ir modelio. Taip pat kaina gali skirtis priklausomai nuo to, kurioje įmonėje parduodate savo konsolę. Pavyzdžiui, kai kurių įmonių supirkimo reikalavimai gali būti griežtesni, pavyzdžiui, reikalaujama originali pakuotė ar priedai, bet tuomet siūloma didesnė kaina. Kitos įmonės gali pasiūlyti mažesnę kainą, bet tada reikalavimai gali būti mažiau griežti.

Konsolių supirkimo įmonės nuolat organizuoja įvairias akcijas, kad pritrauktų klientus. Pavyzdžiui, jos gali siūlyti didesnę kainą  už jūsų konsolę, jei ją parduodate tam tikru laikotarpiu arba jei parduodate tam tikrą konsolės modelį. Todėl verta sekti įmonių naujienas ir ieškoti gerų pasiūlymų.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.