Reklama ekranuose  arba ekrano reklama, yra galingas įrankis šiuolaikinio rinkodaros specialisto arsenale, kurio verslai negali ignoruoti.

Reklama ekranuose

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Reklamos gamyba" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Ekranų reklamos galia: technologija, privalumai ir iššūkiai


Ekranų reklama nuėjo ilgą kelią nuo jos atsiradimo. Skaitmeninis amžius atnešė interaktyvius ekranus, kurie gali įkūnyti auditoriją kaip niekada anksčiau. Šiuos ekranus galima rasti prekybos centruose, oro uostuose ir net ant pastatų, todėl jie yra svarbi šiuolaikinės rinkodaros strategijos dalis.

Ekranų reklamos privalumai. 

Vizualinis įspūdis: Vienas pagrindinių ekranų reklamos privalumų yra jos vizualinis įspūdis. Dinaminis turinys, ryškios spalvos ir multimedijos elementai pritraukia dėmesį, palieka ilgalaikį įspūdį.

Tikslinė rinkodara: Ekranų reklama leidžia tiksliai nukreipti rinkodarą. Reklamos teikėjai gali rodyti turinį pagal demografiją, vietovę ir net dienos laiką.

Realaus laiko atnaujinimai: Skirtingai nuo tradicinės spaudos, ekrano reklamą galima atnaujinti realiuoju laiku. Ši galimybė leidžia verslams greitai prisitaikyti prie besikeičiančių rinkos sąlygų.

Ekonomiškumas: Nors pradiniai įrengimo kaštai gali būti didesni, ekranų reklama ilguoju laikotarpiu yra ekonomiška. Galimybė keisti turinį be naujo spausdinimo sutaupo pinigus.

Interaktyvumas: Išmanieji ekrano ekranai leidžia sąveikauti su turiniu, sukurdami pritraukiantį įspūdį auditorijai.

Iššūkiai ekranų reklamoje. Nors ekranų reklama siūlo daugybę naudos, ji taip pat kelia iššūkius, su kuriais reklamos teikėjai turi susidurti:

Šiame pasaulyje, perkrautame reklamomis, išsiskirti yra sunku. Reklamos teikėjai turi kurti turinį, kuris susilauktų jų tikslinės auditorijos dėmesio.

Ekrano reklamos gali susidurti ir su techninėmis problemomis, tokiomis kaip ekrano sutrikimai arba ryšio problemos. Svarbu turėti planą, kaip išspręsti šias problemas.

Reklamos blokavimas.  Kai kurie žiūrovai gali naudoti reklamų blokavimo programas, kurios gali trukdyti ekrano reklamos veiksmingumui. Būtina kurti patrauklų turinį, kuris apeina reklamų blokavimo programas.


Efektyvaus ekranų reklamos dizaino subtilybės


Efektyvios ekrano reklamos kūrimas yra kūrybingumo ir strategijos derinys. Štai keli svarbūs dalykai, į kuriuos verta atsižvelgti:

Pranešimo aiškumas: Užtikrinkite, kad jūsų pranešimas būtų aiškus ir trumpas. Žiūrovai turėtų nedelsdami suprasti reklamos tikslą.

Vizualinė hierarchija: Naudokite dizaino elementus, kad atkreiptumėte žiūrovų dėmesį. Svarbiausią informaciją paryškinkite.

Prekės ženklo suderinamumas: Palaikykite prekės ženklo suderinamumą spalvomis, šriftais ir iliustracijomis, kad sustiprintumėte prekės ženklo atpažinimą.

Animacija ir judėjimas: Naudojant dinaminį turinį, įsitikinkite, kad animacijos būtų sklandžios ir neperkrautos. 

Veiksmo raginimas: Įtraukite aiškų ir veiksmingą veiksmo raginimą, skatinantį žiūrovus atlikti norimą veiksmą, ar tai būtų pirkimas arba apsilankymas svetainėje.


Palyginimas: statinė vs. dinaminė reklama ekranuose


Pasirinkimas tarp statinės ir dinaminės ekrano reklamos priklauso nuo jūsų rinkodaros tikslų ir biudžeto:

Statiška ekrano reklama. Statinės ekrano reklamos yra fiksuoti vaizdai ar žinutės, rodomos ekrane. Jos yra ekonomiškos ir tinkamos paprastai informacijai perdavimui. Statinės reklamos tinka:

Prekės ženklo žinomumo didinimui.

Svarbios informacijos, pvz., kontaktinių duomenų, atvaizdavimui.

Trumpalaikėms pasiūlymams akcentuoti.

Dinaminė ekrano reklama. Dinaminė ekrano reklama apima multimedijos turinį, animaciją ir interaktyvius elementus. Ji tinka:

Prekės savybių ir privalumų demonstravimui.

Vaizdo kampanijoms vykdyti.

Žiūrovų įtraukimui ir pramogų teikimui.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.