Reklaminiai stovai yra reklaminės priemonės, kurių pagrindinis tikslas yra pritraukti dėmesį prie reklamuojamos informacijos arba prekės ženklo. Šie stovai gali būti naudojami įvairiose vietose ir įvairiems tikslams.

Reklaminiai stovai

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Reklamdariai Vidutinė rinkos kaina
Projektuojame, gaminame ir montuojame įvairiausių dydžių bei formų reklamą. Gaminame tūrinę reklamą, šviesdėžes, tentus, roll-up ir parodų stendus, informacinius ir reklaminius stendus, bei kitą lauko...
Visuose miestuose, Kiti miestai

Reklaminių stovų naudojimas parodose ir renginiuose


Reklaminiai stovai yra itin populiari reklaminė priemonė parodose, mugėse, konferencijose ir kituose renginiuose. Jie gali padėti jums pritraukti dėmesį, perteikti svarbią informaciją ir išsiskirti iš konkurencijos šiose situacijose. Štai kaip galite naudoti reklaminius stovus parodose ir renginiuose:

Stendo numeris ir pavadinimas: Pradžioje dažnai naudojamas stendas su jūsų įmonės pavadinimu, logotipu ir stendo numeriu. Šis stendas padeda dalyviams lengvai rasti jūsų vietą parodoje ar renginyje.

Prekės ženklo ir produktų pristatymas: Sukurkite reklaminį stendą, kuriame perteiksite jūsų prekės ženklo unikalumą ir pasiūlysite informaciją apie jūsų produktus ar paslaugas. 

Nuolaidos ir specialūs pasiūlymai: Jei turite specialių pasiūlymų ar nuolaidų, reklaminiai stovai gali būti puikus būdas juos paskelbti. 

Dinaminė reklama: Jei turite galimybę naudoti LED ekranus ar kitas dinamines reklamos priemones, galite rodyti judančius vaizdus, vaizdo įrašus ir interaktyvius elementus. 

Informaciniai stendai: Kita parodose ir renginiuose naudojama reklaminė priemonė yra informaciniai stendai, kuriuose pateikiama informacija apie jūsų įmonę, paslaugas, istoriją ir darbuotojus. 

Interaktyvūs stovai: Galite naudoti stendus su lietimui jautriais ekranais, QR kodais arba kitomis technologijomis, kurios leidžia lankytojams gauti daugiau informacijos, užsisakyti produktus ar susisiekti su jumis tiesiogiai.


Patarimai, kaip pasirinkti tinkamą reklaminį stovą jūsų prekei ar paslaugai


Pasirinkdami tinkamą reklaminį stovą savo prekei ar paslaugai, turite atsižvelgti į kelis svarbius veiksnius, kad jis būtų veiksmingas ir atitiktų jūsų tikslus. Štai keletas patarimų, kaip pasirinkti tinkamą reklaminį stovą:

Nustatykite savo tikslus: Pirmiausiai apibrėžkite, kokių rezultatų tikitės iš reklaminio stovo. Ar norite pritraukti dėmesį, informuoti apie produktą ar paslaugą, reklamuoti nuolaidas ar kitaip pranešti apie jūsų prekę ar paslaugą? 

Auditorijos analizė: Supraskite, kas yra jūsų tikslinė auditorija ir kokios jos ypatybės. Jei jūsų klientai dažnai lankosi parodose ar renginiuose, tai reklaminiai stovai gali būti veiksminga priemonė. 

Dydis ir forma: Pasirinkite stendo dydį ir formą, atsižvelgdami į vietą, kurioje jis bus eksponuojamas. Roll-up stovai yra nešiojami ir tinkami mažoms erdvėms, o dideli banerių stovai gali būti naudingi lauke arba didelio ploto erdvėse. 

Dizainas ir spalvos: Stendo dizainas turėtų atitikti jūsų prekės ženklo vizualinį identitetą. Naudojant prekės ženklo spalvas, logotipą ir šriftus, jūs sukursite vieningą ir profesionalų įvaizdį. 

Montavimo ir demontavimo patogumas: Jei dažnai keičiate vietą ar transportuojate stendą, verta pasirinkti stovą, kuris lengvai montuojamas ir demontuojamas. 

Kokybė: Kokybiškas stendas gali pasitarnauti ilgą laiką ir sukurti gerą įspūdį apie jūsų prekę ar paslaugą. 

Kainos analizė: Įvertinkite savo biudžetą ir pasirinkite stendą, kuris atitinka jūsų finansines galimybes..

Papildomi funkcionalumai: Jei pageidaujate dinamiškos reklamos, svarstykite galimybę naudoti LED ekranus, lietimo jautrius ekranus ar kitas modernias technologijas. Taip pat galite pasirinkti stendus su papildomais elementais, tokius kaip brošiūrų laikikliai ar lentynos.


Įvairūs reklaminių stovų dizainai ir jų taikymo ypatumai


Reklaminiai stovai gali turėti įvairius dizainus, kurie atitinka skirtingus tikslus ir situacijas. Štai keletas reklaminių stovų dizainų ir jų taikymo ypatumai:

Roll-up stovai. Roll-up stovai yra nešiojami ir lengvai surenkami. Jie paprastai turi išlenktą bannerį, kuris gali būti užfiksuotas ant specialaus rėmo. 

Taikymas: Šie stovai yra puikus pasirinkimas parodose, konferencijose ir prekybos centruose, nes jie yra lengvi pervežami ir montuojami. 

Banerių stovai.  Banerių stovai yra daugiafunkciniai ir gali būti įvairių dydžių ir formų. Jie turi horizontalų banerį, kurį galima išskleisti ir pritvirtinti prie specialios konstrukcijos.

Taikymas: Banerių stovai yra naudojami įmonių renginiuose, prekybos centruose, lauke ir kitose vietose, kur reikia didelio formato reklamos. 

Pop-up stovai. Pop-up stovai yra greitai surenkami ir gali turėti įvairias formas ir dydžius. Jie paprastai turi rėmo sistemą, ant kurios pritvirtinamas grafinis baneris.

Taikymas: Šie stovai yra dažnai naudojami parodose, prekybos centruose ir renginiuose, kur reikia greitai įrengti reklaminę priemonę. 

Lauko stovai. Lauko stovai yra specialiai sukurti atlaikyti oro sąlygas ir gali būti tvirtinami į žemę. Jie yra atsparūs vėjui ir kitiems lauko elementams.

Taikymas: Šie stovai yra naudojami lauke, pavyzdžiui, šalia kelių, prie įmonių pastatų arba specialiuose lauko renginiuose. 

LED ekranai. LED ekranai yra moderni reklaminė priemonė, kuri naudoja šviesos diodus vaizdo ir teksto pateikimui. Jie gali būti įvairių dydžių ir formų.

Taikymas: LED ekranai yra naudojami didelio formato reklamos ekspozicijose, miesto šviesos skiltyse, arenose ir kitose vietose, kur reikalinga dinaminė ir interaktyvi reklama.

Stovai su brošiūrų laikikliais. Šie stovai paprastai turi vietas brošiūrų arba leidinių laikymui kartu su grafika ir pranešimais.

Taikymas: Jie dažnai naudojami renginiuose, muziejuose, mokyklose ir kitose vietose, kur lankytojams siūloma papildoma informacija.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.