Lengvojo automobilio transportavimas yra paslauga, kuri leidžia automobilių savininkams perkelti savo automobilius iš vienos vietos į kitą be jokių rūpesčių. Tai gali būti labai naudinga tiems, kurie perkėlė arba nusipirko automobilį kitame mieste ar net šalyje.


Lengvojo automobilio transportavimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Edgaras Vaizgutas Vidutinė rinkos kaina
Automobilių pervežimas visoje Europoje
Visoje Lietuvoje
€ 10.00

Lengvojo automobilio transportavimas - kaip vyksta ir kas naudojasi paslauga?


Kaip ši paslauga veikia?

Automobilių paėmimas: Lengvojo automobilio transportavimo specialistas susisieks su jumis, kad sutartų dėl automobilio paėmimo vietos ir laiko. Tai gali būti jūsų namų kieme arba kitame patogiam taške. Jūsų automobilį atidžiai apžiūrės, apklaus ir paruoš. Tai svarbu užtikrinti saugų pervežimą.

Transportavimas: Po automobilio paėmimo jis bus saugiai užkrautas ant transporto priemonės ir vežamas į norimą vietą. Šioje stadijoje svarbu pasirūpinti, kad automobilis būtų tvarkingai užfiksuotas ir saugus pervežimui.

Pristatymas: Kai automobilis pasiekia savo paskirties vietą, jis bus atsargiai iškrautas ir jums bus pranešta apie pristatymo informaciją. Galų gale, jūs galėsite pasiimti savo automobilį.


Lengvojo automobilio transportavimo privalumai


Lengvojo automobilio transportavimas turi daug privalumų, todėl vis daugiau žmonių pasirenka šią paslaugą:

Ekonomiškumas: Lengvojo automobilio transportavimas gali būti ekonomiškas būdas perkelti automobilį, ypač jei jums nereikia jo naudoti kelionės metu. Jūs taupote kurą ir išvengiate nereikalingo automobilio eismo.

Laiko taupymas: Nepraleisite valandų ar net dienų sėdėdamas už vairo. Tai sutaupo jūsų brangų laiką, kurį galite skirti kitoms svarbioms užduotims.

Saugumas: Profesionalūs transportavimo specialistai atsakingai elgiasi su jūsų automobiliu, todėl galite būti tikri, kad jis atvyks nepažeistas.


Lengvojo automobilio transportavimo kaina


Lengvojo automobilio transportavimo kaina gali skirtis priklausomai nuo kelių veiksnių:

Atstumas: Kuo ilgesnis atstumas, tuo brangiau bus transportuoti automobilį. Tai suprantama, nes ilga kelionė reikalauja daugiau laiko ir resursų.

Automobilio dydis: Dideli ir sunkūs automobiliai gali kainuoti transportuoti daugiau nei maži kompaktiški automobiliai.

Transportavimo būdas: Skirtumas yra tarp atviro ir uždaro transporto. Atviras transportas yra pigesnis, bet jūsų automobilis gali būti veikiamas oro sąlygų. Uždaras transportas yra brangesnis, tačiau jūsų automobilis bus saugesnis.

Papildomos paslaugos: Kai kurie klientai pasirenka papildomas paslaugas, pvz., greitą pristatymą arba automobilio apsaugą, kurios taip pat gali paveikti kainą.

Norint sužinoti tikslią transportavimo kainą, geriausia susisiekti su transportavimo specialistais ir gauti individualų pasiūlymą.


Lengvojo automobilio transportavimas pigiau - Paslaugos24.lt


Paslaugos24.lt yra pripažinta lengvojo automobilio transportavimo paslaugų suradimo Lietuvoje portalas. Jis pasižymi profesionalumu ir patirtimi šiame versle. Kaip jie padeda jums sutaupyti lengvojo automobilio transportavimo kainoje?

Konkurencingos kainos: Paslaugos24.ltportalo klientai siūlo konkurencingas kainas už aukštos kokybės paslaugas. Jie siekia suteikti jums geriausią vertę už pinigus.

Efektyvumas: Su Paslaugos24.lt jūs gausite efektyvų ir greitą transportavimo paslaugų teikimą. Jie supranta, kad jūsų laikas yra brangus, todėl dirba, kad kuo greičiau pristatytų jūsų automobilį.

Papildomos paslaugos: Jie taip pat siūlo įvairias papildomas paslaugas, kad atitiktų jūsų poreikius. Tai gali apimti greitą pristatymą arba papildomą automobilio apsaugą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.