Balkonas tai yra vieta, kur galime mėgautis savo laiko praleidimu, gėrėtis nuostabiu vaizdu ir tiesiog pailsėti. Tačiau, jei jūsų balkonas ilgai neremontuotas, tai gali būti ne tik pavojinga, bet ir neestetiška

Balkonų remontas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Balkonai, terasos" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Balkono remontas: kokiais būdais sutaupyti ir pasiekti geriausius rezultatus


Balkono remontas gali būti gana brangus procesas, tačiau yra keletas būdų, kaip sutaupyti pinigus ir pasiekti geriausius rezultatus. Štai keletas patarimų, kaip sutaupyti balkono remonto kaštus:

Atlikite dalinį remontą. Jei jūsų balkonas turi tik kelias sugedusias dalis, pavyzdžiui, plyteles, galite atlikti tik jų keitimą, o ne viso balkono remontą.

Pasirinkite tinkamą remonto laiką. Remonto darbai gali būti brangesni sezono metu, kai visi remontuoja. Būtent todėl, patariame remontą atlikti žiemą, kai kainos gali būti žemesnės.

Nusipirkite medžiagas patys. Jei turite patirties remontuojant, galite įsigyti medžiagas patys. Tai padės sutaupyti kaštus, kurie gali kilti, jei jūsų rangovas parduoda medžiagas.

Pasirinkite patikimą rangovą. Niekada nebandykite sutaupyti pasirinkę pigiausią rangovą, nes jo darbas  gali būti nekokybiškas ir tai sukels naujas problemas, kurias vėliau reikės taisyti.

Balkono vidaus remontas apima daugybę darbų, tokių kaip grindų ir sienų dengimas, langų ir durų keitimas arba taip pat apšvietimo įrengimas. Visi šie darbai reikalauja profesionalių žinių ir patirties. Balkono vidaus remontas padės jums sukurti jaukią ir patogią erdvę savo namuose.


Naujo balkono kūrimas: nuo idėjos iki įgyvendinimo


Naujas balkonas gali būti puikus papildymas jūsų namų interjerui ir išorės vaizdui. Bet kaip tai padaryti? Nuo idėjos iki įgyvendinimo, viskas priklauso nuo jūsų norų ir finansinių galimybių. Čia yra kelios pamatinės žinios, kurių reikia, kad jūsų naujas balkonas taptų realybe:

Nustatykite savo poreikius ir norus - ar norite, kad jūsų balkonas būtų nedidelis, kad tilptų tik keletas žmonių, ar jums reikia erdvesnio balkono su dideliu stalu ir kėdėmis?

Patikrinkite savo namo dokumentus - išsiaiškinkite, ar galite statyti balkoną, ar jūsų namo architektūra ir statybos yra tinkamos balkonui.

Susisiekite su specialistais - patarimai iš statybos ekspertų ir konsultacijos su architektais gali būti labai naudingi planuojant naują balkoną.

Nuspręskite dėl medžiagų ir dizaino - medžiagos, iš kurių statysite balkoną, ir jo dizainas gali turėti didelę įtaką kainai ir bendram vaizdui


Renovuojant balkoną: ką reikia žinoti apie medžiagas ir įrangą


Jeigu jau turite balkoną, galite apsvarstyti jo renovaciją. Kiekvieno projekto kaina ir reikalavimai priklauso nuo jūsų paties norų ir medžiagų pasirinkimo. Taigi, ką reikia žinoti apie medžiagas ir įrangą, jei planuojate atnaujinti balkoną?

Pirmiausia, reikia atsižvelgti į balkono tipą ir dydį. Tai lemia, kokios statybinės medžiagos bus tinkamos ir kokios įrangos reikės. Dažniausiai balkonų statybai naudojami metalas, mediena arba plastikas.

Metalinis balkonas: jei jūsų balkonas pagamintas iš metalo, tada geriausia naudoti specialius antikorozinius dažus, kurie apsaugo nuo drėgmės ir rūdžių. Taip pat svarbu pasirinkti tinkamą stogo dangą, kuri apsaugos balkoną nuo lietaus ir sniego.

Medinis balkonas: medis yra natūrali ir estetiška statybinė medžiaga, tačiau jis yra linkęs į puvimą ir dėvėjimąsi. Renovuojant medinį balkoną, reikia naudoti specialius impregnavimo ir lakavimo produktus, kurie apsaugo medį nuo vandens ir UV spindulių. Taip pat svarbu reguliariai prižiūrėti medinį balkoną, kad jis ilgiau išlaikytų savo originalią išvaizdą.

Plastikinis balkonas: plastikas yra tvirta, atspari drėgmei ir lengvai valoma medžiaga. Renovuojant plastikinį balkoną, reikia naudoti specialius valymo ir priežiūros produktus, kad jis išliktų švarus ir tvarkingas. Taip pat svarbu pasirinkti tinkamą stogo dangą, kuri apsaugos balkoną nuo lietaus ir sniego.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.