Gyvenant moderniame pasaulyje, vis daugiau žmonių siekia patogumo ir laisvės savo kiemuose. Vienas iš būdų tai pasiekti yra įsirengti terasą, kur galėsite mėgautis atvira erdve, leidžiančia džiaugtis gamtos grožiu. Terasų įrengimas yra puiki investicija į jūsų namų aplinką.


Terasų įrengimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Balkonai, terasos" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Kaip suteikti savo kiemui naują gyvenimą - idėjos terasų įrengimui


Suteikti savo kiemui naują gyvenimą gali būti tikras iššūkis, tačiau terasų įrengimas gali tai paversti realybe. Kiekvienas kiemas yra skirtingas, todėl, prieš pradedant įrengimo procesą, svarbu suprasti savo norus ir poreikius. Štai keletas idėjų, kaip suteikti savo kiemui naują gyvenimą įrengiant terasą.

Medinė terasa su baldais. Medinė terasa yra puiki idėja, jei norite suteikti savo kiemui natūralumo ir šilumos. Pasirinkę medinę terasą, galite ją papildyti komfortiškais baldais. Tai sukuria jaukią erdvę, kurioje galėsite pasimėgauti laiku su šeima arba draugais.

Terasa su įrengta grilinimo zona. Ar jums patinka grilis? Kodėl gi nepasinaudoti terasa ir įrengti savo asmeninę grilinimo zoną? Galite įsirengti grilio stovą, šalia grilio įsirengti maisto paruošimo zoną ir patogius sėdimuosius baldus, kad galėtumėte maloniai praleisti laiką gamtoje, kepant ir skanaujant maistą.

Terasa su baseinu. Jeigu jums patinka vandens pramogos, galite apsvarstyti terasos įrengimą su baseinu. Tai tampa puikiu atsipalaidavimo ir pramogų šaltiniu jūsų kieme. Galite pasirinkti mažą baseiną arba didesnį baseiną, kuris tiks jūsų poreikiams. 

Moderni minimalistinė terasa. Jeigu jūsų interjero dizainas grindžiamas moderniu minimalizmu, galite tokią estetiką perkelti ir į terasą. Pasirinkite minimalistinį dizainą, su švariomis linijomis ir paprastais formos sprendimais. Pasirinkite neutralias spalvas ir natūralius medžio arba metalo elementus. 


Kaip suprojektuoti terasą pagal savo poreikius ir interjerą


Terasos dizainas turėtų atspindėti jūsų asmeninį skonį ir poreikius. Kiekvienas žmogus turi savo viziją, kaip jis norėtų naudotis savo terasa. Štai keletas patarimų, kaip suprojektuoti terasą pagal savo poreikius ir interjerą.

Pirmas dalykas, į kurį reikia atsižvelgti projektuojant terasą, yra kiemo dydis. Jeigu kiemas yra nedidelis, svarbu rasti sprendimus, kaip išnaudoti erdvę maksimaliai. Galbūt tai reiškia kompaktiškų baldų pasirinkimą arba kūrybišką erdvės išnaudojimą.

Terasos dangos pasirinkimas yra labai svarbus, nes tai bus pagrindinė terasos dalis. Galite pasirinkti medieną, kompozitinį medienos pakaitalą, akmenį ar betoną. Atkreipkite dėmesį į dangos atsparumą oro sąlygoms ir priežiūros poreikį.

Svarbu turėti vietą terasoje, kur galėsite patogiai sėdėti ir poilsiuoti. Galite pasirinkti rataninius baldus su minkštomis pagalvėlėmis, šiltais pledais ir netgi pakabinamą kėdę. Tai sukuria malonią atmosferą ir leidžia mėgautis laisvalaikiu gamtoje.


Terasų dekoravimo idėjos: kaip sukurti jaukią aplinką savo kieme


Terasos dekoravimas yra kaip pats prieskonis, kuris suteikia jūsų terasai jaukumo ir asmeniškumo. Norint sukurti jaukią aplinką savo kieme, galite pasitelkti šias dekoravimo idėjas:

Augalai ir žaluma. Įterpkite augalus ir žalumą į savo terasos dizainą. Gėlės, medeliai ar net vertikali sodinimo sistema gali pridėti gamtos grožio ir atgaivinti terasos aplinką. Pasirinkite augalus, kurie tiks klimato sąlygoms ir terasos paskirčiai.

Apšvietimas. Apšvietimas yra svarbus terasos elementas, ypač jei norite naudotis terasa ir vakarais ar vėlyvą naktį. Galite pasirinkti įvairius apšvietimo sprendimus, tokius kaip žibintai ar šviestuvai. Tai sukuria romantišką ir intymią atmosferą.

Dekoratyviniai elementai. Dekoratyviniai elementai, tokie kaip židiniai, sodo skulptūros ar fontanai, gali būti puikus akcentas jūsų terasos dizaine. Jie gali suteikti unikalumo ir išskirtinumo jūsų kiemui bei terasai.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.