Balkonų renovacija yra puiki galimybė atgaivinti ir pagerinti savo namų ar buto išorinį vaizdą bei patogumą. Nepaisant to, kad balkonai gali būti įvairių dydžių ir formų, tinkamai juos atnaujinti galima pasitelkus kūrybingumą ir šiuolaikinius sprendimus.

Balkonų renovacija

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Balkonai, terasos" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Balkonų renovacija: nuo senų plytų iki modernių dangų


Balkonų renovacija yra svarbus žingsnis siekiant atnaujinti ir paversti savo balkoną jaukia ir patrauklia erdve. 

Vienas iš pirmųjų dalykų, kurį reikėtų atlikti renovuojant balkoną, yra senų plytų ar kitų dangų pašalinimas. Tai suteiks galimybę pradėti nuo švaraus ir lygaus pagrindo. Po to galite pasirinkti norimą dangą ar apdailą, atsižvelgdami į savo skonį ir poreikius.

Galimi dangos variantai gali būti: Medinė terasos danga - mediena yra šiltas ir natūralus medžiagos pasirinkimas. Galite pasirinkti medines lentas arba terasos plytų imitacijas, kurios suteiks jūsų balkonui natūralumo ir šilumos jausmą.

Kompozicinė danga: Kompozicinės dangos, tokios kaip kompozitinis medis ar WPC lentos, yra populiarus pasirinkimas, nes jos yra atsparios drėgmei, lengvai montuojamos ir lengvai prižiūrimos. Jos taip pat yra įvairių spalvų ir tekstūrų, todėl galite rinktis tai, kas geriausiai tinka jūsų dizainui.

Plytų ar granito danga: Jei norite modernaus ir aukštos kokybės efekto, galite pasirinkti plytų ar granito dangą. Šios dangos suteiks jūsų balkonui elegancijos ir išskirtinumo.

Renovuojant balkoną, taip pat svarbu atkreipti dėmesį į kitus aspektus, tokius kaip apšvietimas, baldai ir dekoratyviniai elementai. Galite įdiegti tinkamą apšvietimą, kuris suteiks jums galimybę mėgautis savo balkonu ir vakarais. Taip pat galite pasirinkti patogius ir stilingus baldus, kurie bus pritaikyti jūsų poreikiams.

Visų renovacijos darbų metu svarbu atsižvelgti į saugumą ir kokybę. Renovuodami balkoną, galite pasitelkti specialistų pagalbą, kurie padės jums įgyvendinti jūsų svajonės balkono dizainą.


Išnaudokite kiekvieną kvadratinį metrą: idejos mažiems balkonams


Kai turite mažą balkoną, svarbu išnaudoti kiekvieną kvadratinį metrą. Norint jį padaryti patogų ir funkcionalų, verta apsvarstyti keletą idėjų:

Patogūs ir kompaktiški baldai. Pasirinkite patogius ir kompaktiškus baldus, kurie užima minimaliai vietos, tačiau suteikia jums galimybę mėgautis savo laiko leidimu balkone. 

 Augalai vertikalioje aplinkoje. Nepaisant riboto ploto, galite pasinaudoti vertikaliąja erdve augalams sodinti. Specialūs pakabinami puodai arba vertikalios sienų sistemos padės jums turėti gėles ir žalius augalus ant savo mažo balkono.

Fotonuotraukų sienelė. Norėdami suteikti unikalumo savo mažam balkonui, galite sukurti fotonuotraukų sienelę. Tai puiki galimybė išnaudoti vertikalią erdvę ir prisiminti malonias akimirkas. Tiesiog pakabinkite keletą skirtingų nuotraukų prie sienos ar lubų.

Aptvarai ir apsauginės sienelės. Mažam balkonui gali praversti aptvarai ar apsauginės sienelės. Jie ne tik suteikia jums privatumą, bet ir apsaugo nuo vėjo ar per didelės saulės šviesos. Galite pasirinkti stiklą arba metalo konstrukcijas, kurios bus pritaikytos jūsų mažam balkonui.


Minimalistinės idėjos: kaip padaryti stilingą balkoną be pertekliaus 


Minimalizmas yra populiarus dizaino stilius, kuris pasižymi paprastumu, švarumu ir funkcionalumu. Štai keletas idėjų, kaip padaryti stilingą balkoną be pertekliaus:

Neutralių spalvų paletė. Pasirinkite neutralias spalvas, tokias kaip balta, pilka ar smėlio spalvos. Jos suteiks jūsų balkonui elegantiškumo ir švarumo įspūdį. 

Minimalistiniai baldai. Pasirinkite minimalistinius baldus, kurie turi švarias linijas ir paprastą dizainą. Galite rinktis klasikinius medinius baldus arba modernias metalinius kėdės ir stalus. Svarbiausia, kad jie būtų funkciniai ir tinkamai atitiktų jūsų poreikius.

Griežtai apibrėžtos linijos. Minimalizmo stiliui būdingos griežtai apibrėžtos linijos. Tai gali būti pasiekta naudojant metalines baliustrados, aptvarus arba net iš anksto apibrėžtas dekoratyvines detales sienose ar grindyse.

Natūralūs medžiagos. Natūralūs medžiagos, tokios kaip medis ar bambukas, puikiai dera su minimalistiniu dizainu. Galite naudoti medines grindis, bambuko kilimus ar medžio detales kad suteiktumėte šilumos ir gamtos jausmą savo balkonui.

Svarbiausia, prisitaikyti prie savo skonio ir poreikių bei išnaudoti galimybes, kurias suteikia jūsų balkono erdvė.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.