Plastiko frezavimas yra procesas, kur naudojant specialų įrankį (frezą), plastikinė medžiaga yra šalinama iš darbinio gabalo, kuriame kuriamas norimas produktas ar detalių rinkinys.

Plastiko frezavimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
UAB,Tvilis Vidutinė rinkos kaina
Įvairūs plastiko ir organinio stiklo gaminiai yra neatsiejama prekybinės įrangos dalis. Galime sukurti gaminį pagal Jūsų pageidavimus. Kainos ir terminai priklauso nuo užsakomų gaminių kiekio...
Vilniuje (Vilkpėdė)
€ 20.00/m2
UAB „INTERKAUF" Vidutinė rinkos kaina
PLASTIKO APDIRBIMAS - frezavimas, graviravimas, pjaustymas, termo lankstymas. VAKUUMINIS FORMAVIMAS - reklaminės produkcijos, nestandartinių gaminių. Reklaminė produkcija iš polimetilmetakrilato (PMMA), polivinilchlorido (PVC), polipropileno (PPP), organinio...
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB "JUODIŠA" Vidutinė rinkos kaina
Plastiko apdirbimas: Vakuuminis formavimas, Plastikine pakuotė, Terminalai, displejai, Elekroninės kainos, Gamyba nuo A iki Z, Vienetine gamyba, Serijine gamyba, Projektavimas ir gamyba.
Vilniaus raj. (Juodšiliai)
€ 8.00/m2
UAB "Plastena" Vidutinė rinkos kaina
Teikiamos paslaugos: CNC tekinimas; Lazerinis graviravimas; Lazerinis pjovimas; Plastikinių talpyklų gamyba; Plastikų formatinis pjovimas; Plastikų lenkimas; Plastikų tekinimas; Prekybos įrangos gamyba; Reklaminių - kanceliarinių detalių...
Kauno raj. (Garliava)
€ 1.00/m2
UAB "LITPOLSTAR" Vidutinė rinkos kaina
Naudojame pažangiausią liejimo technologiją, liejame gaminius, sveriančius nuo 1 – 1300 gr. Liejimui naudojame PP, PE, PS, POM.PC, ABS, PA ir daugelį kitų žaliavų. PRODUKCIJA:...
Vilniaus raj. (Maišiagala)
€ 1.00/m2
UAB "PLASTIKS" Vidutinė rinkos kaina
Stiklo plastiko gaminiai atsparūs cheminiam ir mechaniniam poveikiui, temperatūriniam pokyčiui, todėl plačiai naudojami automobilių, aviacijos, vandens transporto, laisvalaikio gaminiuose, paplitę įvairiose pramonės šakose.
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB "PLAGA" Vidutinė rinkos kaina
Teikiame plastikinių gaminių projektavimo, liejimo formų projektavimo ir gamybos paslaugas.
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB „SPELA“ Vidutinė rinkos kaina
Mūsų įmonė mechaniškai apdoroja plastmasę. Pagal pateiktus pavyzdžius ar brėžinius gaminame: krumpliaračius, sliekus, įvairias žvaigždutes, velenus ir t.t.
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB ANDARSA Vidutinė rinkos kaina
Paslaugos: Plastmasinių dirbinių gamyba. Pagal užsakovo pageidavimą gaminame ne daugiau kaip 500 g sveriančius plastikinius dirbinius. Kombinuotų plastikinių dirbinių gamyba. Gaminame detales, turinčias metalo elementų...
Vilniaus raj. (Zujūnai)
€ 1.00/m2
UAB ENTECH GROUP Vidutinė rinkos kaina
NESTANDARTINIŲ PLASTMASINIŲ DETALIŲ LIEJIMAS: Pagal individualius užsakymus liejame plastmasines detales. Galime lieti naudodami užsakovo liejimo formomis. PLASTIKO GAMINIAI AUTOMOBILIAMS: Plastiko detalės automobilių pramonei pagal užsakymus....
Vilniuje
€ 1.00/m2

Plastiko frezavimas: aukščiausios kokybės paslaugos jūsų projektui


Plastiko frezavimas yra paslauga, kuri gali būti pasiūlyta aukščiausiu kokybės lygiu jūsų projektui, būtent:

Teikėjai, turėdami patirties ir profesionalumo, gali garantuoti aukštos kokybės frezavimo paslaugas.

Naudojant naujausią įrangą ir technologijas, galima pasiekti didesnį detalumo lygį ir tikslumą gamybos procese.

Paslaugos gali būti pritaikytos pagal jūsų projektą ir poreikius, siekiant užtikrinti optimalų rezultatą.

Įsipareigojimas pasiekti aukščiausią galutinio produkto kokybę, atitinkančią jūsų projektui keliamus standartus.

Laiku atlikti darbai ir projektų pristatymas laiku, kad projektai vyktų sklandžiai.


Inovatyvus plastiko frezavimas: mūsų technologijos jūsų naudai


Inovatyvus plastiko frezavimas yra procesas, kuris pritraukia dėmesį dėl savo pažangių technologijų ir naudos klientams. Paslaugos teikėjai, remdamiesi inovatyviomis technologijomis, gali pasiūlyti:

Skaitmeninio dizaino naudojimą: Išnaudojant skaitmeninį dizainą, įmanoma kurti preciziškus ir kompleksiškus plastikinius produktus arba detalės.

Modeliavimą: Naudojant pažangią 3D modeliavimo technologiją, galima iš anksto vizualizuoti ir patikrinti produktų dizainą, optimizuojant gamybos procesą.

Automatizaciją ir robotizaciją: Integruojant automatizacijos sprendimus, frezavimo procesai tampa efektyvesni ir tikslesni, užtikrinant kokybiškesnį rezultatą.

Medžiagų pažangą: Naudojant naujausias plastikų ir medžiagų derinių technologijas, galima gauti unikalių savybių turinčių produktų.

Tvarios gamybos procesus: Siekiant mažinti atliekas ir energijos suvartojimą, inovatyvios technologijos padeda kurti tvarius gamybos procesus.

Inovatyvus plastiko frezavimas ne tik suteikia aukšto lygio tikslumą, bet ir leidžia naudotis naujausiomis technologijomis, siekiant patenkinti klientų poreikius bei užtikrinti produkto kokybę ir unikalumą.


Kur rasti profesionalias plastiko frezavimo paslaugas?


Profesionalias plastiko frezavimo paslaugas galima rasti:

Inžinerijos ir gamybos įmonėse: Daugumoje inžinerijos ir gamybos įmonių teikiamos plastiko frezavimo paslaugos, nes ten  dirba specialistai su dideliu darbo patirties ir žinių bagažu.

Specializuotuose technologijų centruose: Technologijų centrų arba specializuotų įmonių, kurios dėmesį skiria skaitmeninėms technologijoms, inovacijoms ir plastikų frezavimui taip pat galima rasti patyrusių specialistų.

Internetu: Paieška internete gali atskleisti įvairius plastiko frezavimo paslaugų teikėjus.

Verslo kataloguose ar žiniasklaidoje: Įvairiuose verslo kataloguose, kataloguose, pramonės žurnalų reklamose dažnai skelbiamos įvairios paslaugos, įskaitant plastiko frezavimą.

Profesionalių verslo partnerių patarimai: Verslo partneriai ar pramonės specialistai gali pasidalinti rekomendacijomis ir patirtimi, kur surasti profesionalias ir patikimas plastiko frezavimo paslaugas.


Kaip plastiko frezavimas gali pagerinti jūsų projektą


Plastiko frezavimas gali pagerinti jūsų projektą keliais būdais:

Detalumas ir tikslumas: Frezavimo procesas suteikia galimybę gauti detalius ir tikslius plastikinius gaminius ar komponentus, kurie atitinka jūsų projektui keliamus tikslus.

Individualūs dizainai: Frezavimas leidžia kurti unikalius dizainus, įgyvendinant įvairias formos ir sudėtingumo idėjas, suteikiant jūsų produktui ar projektui unikalumo.

Produktyvumas ir efektyvumas: Naudojant pažangias technologijas, frezavimo procesas tampa greitesnis ir efektyvesnis, leidžiant gauti daugiau detalių trumpesniu laiku.

Tvarus medžiagų naudojimas: Frezavimas leidžia efektyviau naudoti plastiką, sumažinant atliekų kiekį ir taip prisidedant prie tvarumo.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.