Plastiko poliravimas yra procesas, skirtas pagerinti plastikinių paviršių išvaizdą ir lygumą, siekiant gauti glotnų ir blizgantį paviršių.

Plastiko poliravimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
UAB "JUODIŠA" Vidutinė rinkos kaina
Plastiko apdirbimas: Vakuuminis formavimas, Plastikine pakuotė, Terminalai, displejai, Elekroninės kainos, Gamyba nuo A iki Z, Vienetine gamyba, Serijine gamyba, Projektavimas ir gamyba.
Vilniaus raj. (Juodšiliai)
€ 8.00/m2
UAB "Plastena" Vidutinė rinkos kaina
Teikiamos paslaugos: CNC tekinimas; Lazerinis graviravimas; Lazerinis pjovimas; Plastikinių talpyklų gamyba; Plastikų formatinis pjovimas; Plastikų lenkimas; Plastikų tekinimas; Prekybos įrangos gamyba; Reklaminių - kanceliarinių detalių...
Kauno raj. (Garliava)
€ 1.00/m2
UAB „NTA ir ko” Vidutinė rinkos kaina
Plastiko gaminiai: laivai, valtys, kateriai.
Kaune
€ 1.00/m2
UAB "PLASTIKS" Vidutinė rinkos kaina
Stiklo plastiko gaminiai atsparūs cheminiam ir mechaniniam poveikiui, temperatūriniam pokyčiui, todėl plačiai naudojami automobilių, aviacijos, vandens transporto, laisvalaikio gaminiuose, paplitę įvairiose pramonės šakose.
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB PLASTVIS Vidutinė rinkos kaina
Mūsų gaminiai: Pakabos (Įvorė siūlam L-180, Pakaba (G1002061/367); Statybai (izoliatorius, armatūros laikiklis); Tara (Indelis 50 ml., PET indelis 450 ml., Dangteliai); Kiti gaminiai (grėblys šienui,...
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB "PLAGA" Vidutinė rinkos kaina
Teikiame plastikinių gaminių projektavimo, liejimo formų projektavimo ir gamybos paslaugas.
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB „SPELA“ Vidutinė rinkos kaina
Mūsų įmonė mechaniškai apdoroja plastmasę. Pagal pateiktus pavyzdžius ar brėžinius gaminame: krumpliaračius, sliekus, įvairias žvaigždutes, velenus ir t.t.
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB "PLASTMA" Vidutinė rinkos kaina
Mūsų įmonė teikia šias paslaugas: Lieti gaminius iš plastmasės pagal individualius užsakymus. Lieti gaminius įpurškimo būdu. Komplektuoti bei surinkti. Dažyti. Pakuoti bei pristatyti gaminius.
Šiauliuose
€ 1.00/m2

Kaip efektyviai poliruoti plastiką?


Efektyvus plastiko poliravimas yra kruopšti procedūra, reikalaujanti tinkamų įrankių  ir jų naudojimo. Efektyvaus poliravimo žingsniai:

Valymas: Pradėkite nuo plastiko paviršiaus valymo, pašalindami dulkes, nešvarumus ir riebalus.

Grubus poliravimas: Naudojant šlifavimo padus, pradėkite šlifuoti paviršių, pašalindami didelius įtrūkimus ar subraižymus.

Smulkus poliravimas: Tęskite poliravimą smulkesnei šlifavimo padais ar specialiomis medžiagomis, kad būtų pašalinti smulkūs įtrūkimai ir sukurtas lygus paviršius.

Blizginimas: Baigiamasis žingsnis - naudokite specialius blizginimo produktus arba šlifavimo padus, siekiant suteikti paviršiui blizgesį ir minkštumą.

 Naudokite tinkamus poliravimo įrankius, tokius kaip šlifavimo padai, švitrinis popierius ir poliravimo komponentai. Būkite kruopštūs ir atidūs, vengdami per didelio spaudimo.


Kokios yra geriausios plastiko poliravimo technikos?


Plastiko paviršių poliravimas yra svarbus norint pasiekti tobulą išvaizdą. Yra keletas patikimų būdų poliruoti plastiką, kad jis būtų be įbrėžimų ir blizgus:

1. Šlifavimas. Šis metodas naudoja švitrinį popierius, kuris padeda išlyginti paviršių ir pašalinti įbrėžimus. Reikia pradėti nuo grubaus popieriaus, pereinant prie švelnesnio, siekiant gauti glotnesnį rezultatą.

2. Drėgnasis šlifavimas. Šlifuojant plastiką ir  naudojant vandenį arba specialų tepalą, sumažinti šilumą ir išvengiama šlifavimo medžiagos susikaupimo. Šis metodas leidžia gauti švelnesnį paviršių.

3. Poliravimo medžiagos. Poliravimo medžiagos naudojamos, siekiant pagerinti blizgesį. Jos pašalina smulkius įbrėžimus ir sustiprina plastiko išvaizdą bei blizgesį.

4. Poliravimo pasta. Poliravimo pasta naudojama norint sustiprinti blizgesį. Ji pasižymi aukštu abrazyvumo lygiu, todėl ją reikia atsargiai naudoti, kad nesugadintumėte paviršiaus.

5. Mikropluošto šluostės. Šios šluostės yra puikus būdas nuvalyti likusias daleles ar poliravimo medžiagas nuo paviršiaus, suteikiant galutinį blizgesį.

Nepamirškite atlikti išankstinio bandymo ant nedidelės srities, kad būtų galima įvertinti, kaip reaguoja plastikas į pasirinktą poliravimo metodą. Tai padės išvengti netikėtų problemų ar pažeidimų.


Ar galima patobulinti plastiko išvaizdą poliravimu?


Poliravimas yra puikus būdas pagerinti plastiko išvaizdą ir gauti norimą blizgesį bei lygumą. Skirtingi poliravimo metodai, tokie kaip šlifavimas, drėgnasis šlifavimas arba naudojant specialias poliravimo medžiagas ir įrankius, gali suteikti plastikui naują gyvybę.

Poliravimo procesas padeda pašalinti įbrėžimus, defektus ir dulkes, kurios gali būti ant plastiko paviršiaus. Jis leidžia atstatyti plastiko blizgesį, suteikia jam glotnų ir švelnų paviršių bei pagerina jo išvaizdą.

Svarbu atsiminti, kad sėkmingas poliravimas reikalauja atidumo, tikslių žingsnių ir tinkamų įrankių bei medžiagų naudojimo. 


Kaip pasirinkti tinkamą plastiko poliravimo produktą


Tinkamo plastiko poliravimo produkto pasirinkimas yra svarbus, norint pasiekti geriausius rezultatus ir išlaikyti plastiko išvaizdą. Čia yra keletas patarimų, kaip tai padaryti:

Pasirinkite poliravimo produktą, kuris atitinka jūsų plastiko tipą. Skirtingi plastikai reikalauja skirtingų poliravimo produktų.

Atkreipkite dėmesį į poliravimo produkto abrazyvumo lygį. Minkštesniems plastikams geriau tinka švelnesni produktai, kad būtų išvengta paviršiaus pažeidimų.

Pasirinkite produktą, kuris turi apsaugines savybes, pvz., nuo UV spindulių arba apsaugą nuo dulkių. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į gamintojo nurodymus dėl naudojimo saugumo.

Prieš įsigyjant, perskaitykite produkto atsiliepimus ir įvertinkite kitų vartotojų patirtį. Tai gali padėti suprasti produkto efektyvumą ir tinkamumą jūsų reikmėms.

Prieš naudodami poliravimo produktą visam paviršiui, patartina atlikti bandymą ant nedidelės srities. Tai padės įvertinti produkto veiksmingumą ir jo poveikį plastikui.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.