Vakuuminis plastiko formavimas yra procesas, kuriame naudojama vakuumo sistema, kad būtų suformuoti plastiko gaminiai ar detalių formos pagal šablonus ar formas


Vakuuminis plastiko formavimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
UAB „INTERKAUF" Vidutinė rinkos kaina
PLASTIKO APDIRBIMAS - frezavimas, graviravimas, pjaustymas, termo lankstymas. VAKUUMINIS FORMAVIMAS - reklaminės produkcijos, nestandartinių gaminių. Reklaminė produkcija iš polimetilmetakrilato (PMMA), polivinilchlorido (PVC), polipropileno (PPP), organinio...
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB "JUODIŠA" Vidutinė rinkos kaina
Plastiko apdirbimas: Vakuuminis formavimas, Plastikine pakuotė, Terminalai, displejai, Elekroninės kainos, Gamyba nuo A iki Z, Vienetine gamyba, Serijine gamyba, Projektavimas ir gamyba.
Vilniaus raj. (Juodšiliai)
€ 8.00/m2
UAB "PLASTIKS" Vidutinė rinkos kaina
Stiklo plastiko gaminiai atsparūs cheminiam ir mechaniniam poveikiui, temperatūriniam pokyčiui, todėl plačiai naudojami automobilių, aviacijos, vandens transporto, laisvalaikio gaminiuose, paplitę įvairiose pramonės šakose.
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB PLASTVIS Vidutinė rinkos kaina
Mūsų gaminiai: Pakabos (Įvorė siūlam L-180, Pakaba (G1002061/367); Statybai (izoliatorius, armatūros laikiklis); Tara (Indelis 50 ml., PET indelis 450 ml., Dangteliai); Kiti gaminiai (grėblys šienui,...
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB "PLAGA" Vidutinė rinkos kaina
Teikiame plastikinių gaminių projektavimo, liejimo formų projektavimo ir gamybos paslaugas.
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB „SPELA“ Vidutinė rinkos kaina
Mūsų įmonė mechaniškai apdoroja plastmasę. Pagal pateiktus pavyzdžius ar brėžinius gaminame: krumpliaračius, sliekus, įvairias žvaigždutes, velenus ir t.t.
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB ENTECH GROUP Vidutinė rinkos kaina
NESTANDARTINIŲ PLASTMASINIŲ DETALIŲ LIEJIMAS: Pagal individualius užsakymus liejame plastmasines detales. Galime lieti naudodami užsakovo liejimo formomis. PLASTIKO GAMINIAI AUTOMOBILIAMS: Plastiko detalės automobilių pramonei pagal užsakymus....
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB " Plastmasės fabrikas" Vidutinė rinkos kaina
Plastmasės liejamo įpurškimo būdu gaminame įvairaus dydžio ir sudėtingumo plastmasinius gaminius iš HDPE, LDPE, PP, PS, PPS, HIPS, PA, PC, ABS, POM, TPE, TPU ir...
Vilniuje
€ 1.00/m2
UAB "Ronika" Vidutinė rinkos kaina
Stiklo plastikas formuojamas rankiniu, vakuuminiu arba dervos įpurškimo (RTM) būdu Rankiniu būdu gaminys formuojamas stiklo pluoštą, impregnuotą kompozitinėmis dervomis, keliais sluoksniais klojant į specialią formą,...
Kaune
€ 1.00/m2
UAB Mivija Vidutinė rinkos kaina
Plastiko apdirbimas: frezavimas, pjovimas, graviravimas, suklijavimas, termiškas lankstymas, poliravimas, apdirbimas smėliasrove, vakuuminis formavimas. Dirbame su medžiagomis: organinis stiklas, PVC putų plokštės, polistirolas, VIVAK, AXPET. Vakuminis...
Vilniuje (Naujininkai)
€ 1.00/m2

Vakuuminis plastiko formavimas: proceso privalumai ir nauda verslui


Vakuuminis plastiko formavimas suteikia daug privalumų verslui ir turi daug naudos:

Lankstumas ir individualumas: Leidžia gauti įvairių formų ir dydžių plastiko gaminius, pritaikytus konkrečiam verslo ar kliento poreikiui.

Greitis ir efektyvumas: Procesas yra greitas ir efektyvus, leidžiantis gaminti didelius kiekius ir optimizuoti gamybos laiką.

Mažesni gamybos kaštai: Nuo mažesnių medžiagų ir energijos išlaidų iki sumažintų atliekų, vakuuminis formavimas leidžia sumažinti gamybos kaštus.

Detalus rezultatas: Užtikrina aukštą detalumo ir formos tikslumo lygį, suteikiant detalius ir aukštos kokybės galutinius produktus.

Gamybos lankstumas: Gali būti naudojamas įvairioms pramonės šakoms, nuo automobilių pramonės iki medicinos įrangos gamybos.

Vakuuminis plastiko formavimas duoda verslo šią naudą:

Leidžia kurti unikalius produktus ir pritaikyti juos klientų poreikiams.

Suteikia galimybę gaminti didelius kiekius greitai ir efektyviai, mažinant gamybos išlaidas.

 Užtikrina aukštą produktų kokybę, pagerindama įmonės reputaciją ir klientų pasitikėjimą.


Profesionalus vakuuminis plastiko formavimas: kaip tai veikia?


Plastiko formavimo procesas:

Formos paruošimas: Pradžioje reikia paruošti formą ar šabloną, kuriame bus formuojamas plastikas. Tai gali būti metalinė forma arba silikoninis šablonas.

Plastiko dėjimas: Plastikas, dažniausiai termoplastinė medžiaga, yra dedama ant formos ar šablono, o po to šildoma iki tam tikros temperatūros.

Vakuuminė sistema: Įsijungia vakuumo sistema, kuri ištraukia orą iš formos ar šablono aplink plastiką. Tai padeda plastikui priglusti prie formos ir įgyti norimą formą.

Aušinimas ir išėmimas: Baigus formavimą, plastiko forma yra ataušinama ir išimama iš vakuuminės sistemos, siekiant gauti galutinį suformuotą gaminį ar detalę.

Procese yra naudojama tokia įranga:

Vakuumo kameros: Naudojamos sukurti vakuumą, kad plastikas įgytų formą.

Šildymo elementai: Leidžia šildyti plastiką iki tam tikros temperatūros, kad jis taptų plastiškas.

Vakuumo piltuvėliai: Skirtingos formos piltuvėliai, kurie prispaudžia plastiką prie formos, užtikrindami glotnų paviršių.

Profesionalus vakuuminis plastiko formavimas yra kruopštus procesas, kuris reikalauja tikslios temperatūros, vakuumo sistemos ir įvairių įrankių, siekiant sukurti aukštos kokybės plastiko gaminius ar detales.


Ar vakuuminis plastiko formavimas tinka jūsų projektui?


Ar vakuuminis plastiko formavimas tinkamas jūsų projektui, priklauso nuo jūsų konkrečių poreikių ir galutinio tikslo. Ši technologija gali būti naudinga, jei:

Reikalingas detalus plastiko formavimas: Jei jūsų projektui reikalinga detalumo ir formos tikslumas, vakuuminis formavimas gali tai užtikrinti.

Jums reikia daugelio identiškų gaminio kopijų: Ši technologija yra efektyvi, kai reikia gaminti didelius kiekius identiškų gaminio kopijų, kadangi ji leidžia greitai ir kokybiškai reprodukuoti vienodas formas.

Jūsų projektas reikalauja efektyvaus ir tikslaus formavimo: Vakuuminis plastiko formavimas gali būti naudingas, siekiant gauti aukštos kokybės, tikslias ir kokybiškas formas.

Tačiau prieš nusprendžiant naudoti vakuuminį plastiko formavimą, svarbu atlikti išsamų projektų ir technologijų analizę, kad būtų pasirinktas efektyviausias ir tinkamiausias procesas jūsų projektui.


Kaip veikia vakuuminis plastiko formavimas ir kokia jo nauda?


Vakuuminis plastiko formavimas - tai technologija, kuri naudoja vakuumo sukurtą slėgį, siekiant sukurti formą ar gaminį iš plastiko. Kaip tai veikia?

Plastikas yra paruošiamas ir padedamas ant formos arba šablono, kuris bus naudojamas norimam formavimui. Po to plastikas yra šildomas iki tam tikros temperatūros, kol jis tampa plastišku ir tinkamu formavimui.

Vakuumo kūrimas.  Vakuumo sistema sukuria slėgį aplink plastiką. Tai verčia plastiką priglusti prie formos, įgyti jos formą ir įgauti detalių reljefą.

 Atvėsus, plastikas išlieka suformuotas pagal formą. Jis yra aušinamas ir išimamas iš vakuumo sistemos.

Aprašytas plastiko formavimas duoda tokią naudą:

Leidžia gauti detalų ir tikslų formų atkartojimą, suteikiant įvairias formų gaminius.

Greitai gaminamos vienodos formos arba daug identiškų detalių, taip mažinant gamybos laiką ir išlaidas.

Medžiagos taupymas.  Naudojamas tik reikiamas plastiko kiekis, mažinant atliekų kiekį ir išlaidas.

Tinka įvairiems plastiko tipams, leidžia naudoti įvairias medžiagas ir gaunamas kokybiškas rezultatas.

Taigi, vakuuminis plastiko formavimas yra naudinga ir efektyvi technologija, leidžianti gaminti įvairius plastiko gaminius, atkartojant detalų ir tikslų formavimą bei suteikianti daug pranašumų gamybai.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.