Lieknas, gražus bei stangrus kūnas – dabar tai ranka pasiekiama su Cello gelio įvyniojimu! Įvyniojimas Cello geliu atliekamas siekiant pakeisti kūno išvaizdą, apimtis, sumažinti celiulito požymius ar tiesiog pagerinti odos būklę.

Cello gelio įvyniojimas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Kūno oda" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Cello gelio kūno įvyniojimas: tobulas būdas rūpintis savo oda


Kompresiniam įvyniojimui kaip aktyvūs preparatai naudojami geliai, į kurių sudėtį įeina didelių koncentracijų fitoekstraktai arba eteriniai aliejai. Jie greitai įsigeria į odą ir nelieka ant odos, kaip pvz., naudojant dumblius, kuriuos būtina nuplauti.

Termoaktyvus anticeliulitinis įvyniojimas – tai ypatinga anticeliulitinė/ liekninamoji procedūra, skirta efektyviai kovoti su didesnėmis riebalų sankaupomis, įsisenėjusiu celiulitu, strijomis, padidėjusiomis kūno apimtimis. Procedūra tinka įvairioms probleminėms zonoms – talijai, viršutinei rankų daliai, pilvui, šlaunims ar kelių zonai, jei yra susikaupusių riebalų.


Gaukite šilkinį odos pojūtį su Cello gelio kūno įvyniojimu


Jau po kelių įvyniojimo su termoaktyviu CELLO geliu procedūrų oda tampa pastebimai stangresnė. Tai nauja tvirto ir sveiko kūno grožio paslaptis. Ši procedūra pagerina metabolizmą, medžiagų apykaitą, derinant įvyniojimo CELLO geliu procedūrą su limfodrenažiniu masažu ir sveika mityba – oda ne tik taps stangresnė, bet ir pasieksite išsvajotą kūno formą – grakščią figūrą!

Kokius netobulumus veikia įvyniojimo procedūra su termoaktyviu CELLO geliu? Pastebimai sumažėja arba visiškai išvyksta tokie trūkumai kaip: odos stangrumo ir elastingumo praradimas, vandens susilaikymas, limfedema, celiulitas, padidėjęs riebalinis audinys, dehidratuota oda, per didelis svoris ir ne vietoje besikaupiantys riebalai.


Ką suteikia Cello gelio kūno įvyniojimo procedūra?


Priemonėse esantys natūralūs eteriniai aliejai ne tik efektyviai sprendžia Jūsų kūno problemas, bet ir maloniai atgaivina, ramina, atpalaiduoja. Procedūros metu naudojamos natūralios kosmetikos priemonės. Gelio efektyvumas remiasi subalansuotu kiekiu didelės koncentracijos angliavandenių, turinčių intensyvų termoreguliacinį, angiotoninį ir riebalus skaidantį poveikį. Unikali preparato molekulinė struktūra – hemolimfodrenažo optimizavimo bei adipocitų alfa bei beta receptorių darbo normalizavimo pagrindas. Preparate esančios bioaktyvios medžiagos normalizuoja keitimąsi medžiagomis ir viso organizmo endogeninę pusiausvyrą. Pagrindiniai gelio ingredientai: cinamonas, kiparisas, gvazdikėlių pumpurai, eukaliptas, pipirmėtė, kadagio uogos, apelsinas, citrina, rozmarinas, nikotino aktyvioji medžiaga. odos mikrocirkuliacijos, priemonių veikliosios medžiagos žymiai geriau įsisavinamos ir pasiekiami žymiai geresni rezultatai.


Kiek kainuoja Cello gelio kūno įvyniojimo sesija?


Profesionalaus Cello gelio kūno įvyniojimo kaina gali labai skirtis priklausomai nuo paslaugų teikėjo, paslaugų apimties, terapijos trukmės ir pasirinktų papildomų procedūrų. Vidutinė kaina Lietuvoje gali svyruoti nuo 30 iki 50 eurų už vieną sesiją, tačiau tai gali smarkiai kisti atsižvelgiant į skirtingus masažo salonus, specialistų patirtį ir naudojamų produktų kokybę. Svarbu atkreipti dėmesį į kainos sudėtį ir tai, ar ji apima papildomas paslaugas ar produktus.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.