Hidrolatai yra gaminami iš augalų, kai kuriais atvejais naudojant garų distiliaciją. Jie yra gaunami tuo pačiu metu, kai gaminami eteriniai aliejai ir tai yra subalansuotos, natūralios odos priežiūros priemonės.

Hidrolatai

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Kūno oda" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Platus hidrolatų panaudojimas: odos priežiūra, plaukų gydymas ir daug daugiau


Hidrolatai yra naudingi įvairiose kasdienės kūno priežiūros srityse, įskaitant odos ir plaukų priežiūrą. Štai keli hidrolatų panaudojimo būdai:

Odos priežiūra. Veido tonikas: Užpilkite hidrolato į purkštuką ir naudokite kaip švelnų toniką veidui. Jis gali padėti atgaivinti ir pamaitinti odą.

Drėkinimas: Hidrolatai, tokie kaip rožių ar levandų, gali būti naudojami kaip drėkinimo priemonė, suteikiantys odai minkštumą ir elastingumą.

Plaukų priežiūra. Plaukų purškikliai: Hidrolatai gali būti naudojami kaip natūralūs plaukų purškikliai, suteikiantys plaukams malonų kvapą ir švelnų drėkinimą.

Plaukų skalavimas: Po galvos plovimo galite naudoti hidrolatą kaip plaukų kondicionierių, padedantį išlaikyti plaukų minkštumą ir švelnumą.

Kitos panaudojimo sritys. Kūno drėkinimas: Purkškite hidrolatą ant odos po dušo, kad suteiktumėte odai švelnumo ir gaivumo.

Miegą skatinantys purškalai: Naudojami prieš miegą, tam tikri hidrolatai gali padėti sukurti raminančią aplinką.

Hidrolatai yra švelnūs, natūralūs ir daugialypiai produktai suteikiantys naudos ne tik odai, bet ir plaukams bei bendrai gerovei. 


Kas yra hidrolatai ir kaip jie veikia odą?


Hidrolatai, taip pat vadinami gėlių arba žolelių vandenys, yra gamtos produktas, kuris gaunamas  augalų aliejaus gamybos proceso. Jie susidaro iš augalų garų destiliato ir yra subalansuotas vandens ir augalo komponentų mišinys. Hidrolatai yra švelnūs ir natūralūs, todėl dažnai naudojami odos priežiūrai, net ir jautriai ar probleminei odai. Hidrolatų poveikis odai:

Drėkinimas: Hidrolatai suteikia odai papildomą drėgmę ir minkštumą, padeda išlaikyti odos natūralų drėkinimą.

Raminimas: Jie gali turėti raminamąjį poveikį, sumažinti paraudimą ir sudirgimą, ypač jautriai odai.

Apsaugos savybės: Kai kurie hidrolatai turi antioksidacinių savybių, kurios gali padėti apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų.

Regeneracija: Jie gali padėti odai atsigauti po saulės poveikio arba kitų aplinkos veiksnių.

Priklausomai  nuo augalo, hidrolatų poveikis gali šiek tiek skirtis, todėl svarbu rinktis hidrolatus, kurie tinkami konkrečiam odos tipui ir poreikiams.


Kur galiu rasti aukštos kokybės hidrolatus?


Aukštos kokybės hidrolatus galima rasti įvairiose vietose, todėl siūlau apsvarstyti kelias galimybes:

Vaistinės: Kai kuriose vaistinėse galite rasti patikimų prekės ženklų hidrolatus.

Gamintojų ar užsakovų tinklapiai: Daugelis kompanijų, kurios gamina aukštos kokybės natūralius produktus, parduoda hidrolatus savo internetiniuose tinklalapiuose.

Ekologinių produktų parduotuvės: Tokios parduotuvės dažnai siūlo aukštos kokybės natūralius produktus, įskaitant hidrolatus.

Aromaterapijos parduotuvės: Jose galite rasti platų hidrolatų asortimentą.

Ekologiškų produktų svetainės: Internetinės parduotuvės, bes specializuojančios ekologiškais produktais, dažnai turi platų hidrolatų pasirinkimą.

Didžiosios internetinės prekybos platformos: Populiarios platformos, tokios kaip "Amazon", taip pat siūlo aukštos kokybės hidrolatus iš patikimų prekės ženklų.


5 efektyvūs hidrolatų naudojimo būdai Jūsų odos priežiūrai


Štai keletas efektyvių būdų, kaip naudoti hidrolatus odos priežiūrai:

Tonikas veidu. Sudrėkinkite vatą hidrolatu (pvz., rožių ar levandų) ir lengvai valykite veidą. Tai suteiks minkštumo ir atgaivins odą.

 Drėkinimas.Lašelis hidrolato ant odos po skutimosi ar valymo procedūros padės nuraminti odą ir suteiks papildomą drėgmę.

Odos atgaivinimas. Įlašinkite hidrolatą į vandenį ir pasigaminkite veido kompresą. Tai padės atgaivinti odą ir sumažins odos paraudimą.

Akims skirtas kompresas. Sudrėkinkite medvilnės gabalėlį ar servetėlę hidrolatu ir atgaivinkime pavargusias akis.

Skalavimas po plaukų plovimo. Naudojant hidrolatą kaip plaukų skalavimo priemonę, jis suteiks papildomo minkštumo ir švelnumo jūsų plaukams.

Šie metodai leis jums pasinaudoti hidrolatais kaip švelniu, natūraliu odos priežiūros produktu, suteikiančiu naudingų savybių jūsų odai. 


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.