Fontanai su saulės baterija yra fontanai, kurie veikia naudodami saulės energiją kaip šaltinį, o ne elektrą iš tinklo. Šie fontanai yra aprūpinti saulės baterijomis, kurios sugeria saulės spindulius ir konvertuoja juos į energiją, kuri vėliau panaudojama fontano veikimui.

Fontanai su saulės baterija

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Vandens fontanai, sienelės" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Energijos taupymo paslaptys: fontanai su saulės baterija


Fontanai su saulės baterija yra puikus būdas taupyti energiją, būtent:

Šie fontanai naudoja saulės energiją, kuri yra nemokama ir aplinkai draugiška. Fontanai su saulės baterija yra autonomiški ir nereikalauja jungčių prie elektros tinklo. Tai reiškia, kad jie veiks net tada, kai elektros tiekimas yra neprieinamas arba brangus.

Saugoma  saulės baterijų energija  yra efektyviai naudojama, kad veiktų fontanas, net kai dienos šviesos yra ribota arba saulės šviesa nedidelė.

Naudojant saulės baterijas, nebereikia mokėti už elektros energiją, kurią paprastai sunaudoja fontanų veikimas.

Todėl šie fontanai su saulės baterija yra ne tik estetiškai patrauklūs, bet ir naudingi energijos taupymo požiūriu.


Kaip veikia fontanai su saulės baterija?


Fontanai su saulės baterija veikia pagal šį principą:

Saulės baterijos, įmontuotos į fontano dizainą, sugeria saulės spindulius.

Saulės baterijos konvertuoja sugautą saulės energiją į elektros energiją.

Elektros energija, gauta iš saulės spindulių, yra saugoma baterijoje arba akumuliatoriuje fontano sistemoje. Tai leidžia susikaupusią energiją panaudoti vėliau, net kai nėra tiesioginės saulės šviesos.

Saugoma energija panaudojama, kad veiktų vandens siurbliai arba kitos fontano dalys. Tai sukuria vandens srautą arba šniokštimą, kuris yra charakteringas fontanams.

Šis ciklas leidžia fontanui veikti naudojant nemokamą ir aplinkai draugišką saulės energiją be elektros tinklo prijungimo.


Kiek sutaupysite naudodami saulės baterijas fontanuose?


Kiek galima sutaupyti naudojant saulės baterijas fontanuose priklauso nuo kelių veiksnių, įskaitant fontano dydį, saulės šviesos intensyvumą ir saugomos energijos naudojimą. Tačiau naudojant saulės baterijas, galite numatyti šiuos sutaupymus:

Saulės baterijos nemoka už energiją, kurią gamina. Naudojant saulės energiją fontanui veikti nebus  elektros sąskaitų už fontano darbą.

Saulės baterijos yra ilgaamžės ir mažai priežiūros reikalaujančios. Padarius pradinę investiciją į saulės baterijas, jos gali tarnauti ilgą laiką be papildomų išlaidų.

Vis dėlto sutaupymo dydis gali labai skirtis priklausomai nuo vietos geografinių sąlygų, saulės šviesos trukmės ir intensyvumo bei fontano naudojimo dažnumo. Tačiau, apskaičiavus pradinę investiciją į saulės baterijas ir jų ilgaamžiškumą, ilgalaikėje perspektyvoje saulės energijos naudojimas gali sutaupyti nemažai elektros sąnaudų.


Ar saulės baterijos fontanams yra aplinkai draugiškas pasirinkimas?


Saulės baterijos fontanams yra ne tik ekonomiškas, bet ir aplinkai draugiškas pasirinkimas. Keletas priežasčių, kodėl saulės baterijos fontanams yra aplinkai draugiškas sprendimas:

 Saulės baterijos naudoja saulės energiją, kuri yra atsinaujinanti gamtos išteklių energijos forma. 

Naudojant saulės energiją kaip šaltinį, nereikia deginti daugiau angliavandenilių, kurie paprastai sukelia anglies dvideginio išskyrimą į atmosferą. Todėl mažėja šiltnamio efektą sukeliančių dujų išskyrimas.

 Saulės baterijos fontanams padeda mažinti elektros energijos naudojimą iš elektros tinklo. Tai mažina visą energijos gamybą ir suvartojimą iš tradicinių energijos šaltinių, kurie gali būti daug mažiau aplinkai draugiški.

Dėl šių priežasčių saulės baterijos fontanams yra vertingas pasirinkimas norint mažinti ekologinį pėdsaką ir prisidėti prie tvarios aplinkos formavimo.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.