Plaukiojančius arba plūduriuojančius fontanus tinka naudoti, kai vandens telkiniai (tvenkiniai) užima didesnį plotą ir fontaną norisi matyti kuo toliau nuo kranto. Tai pilnai paruošti naudojimui fontanai, nepriklausomai koks tvenkinio gylis ar dugnas. Plaukiojančius fontanus pagal jų galingumus ir jūsų poreikius galima naudoti įvairiuose telkiniuose.

Plaukiojantys fontanai

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Vandens fontanai, sienelės" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Plaukiojantys fontanai namų dekorui ir poilsio zonoms


Plaukiojantys fontanai gali būti puikus namų dekoro elementas ir atskirų poilsio zonų akcentas. Jie prideda elegancijos ir ramybės, kuriant gražų vandens srautų, plaukiojančių  ore,  efektą. Toks fontanas gali būti įrengiamas tiek vidaus patalpose, tiek lauke, sukurdamas ypatingą ir raminantį vizualinį įspūdį.

Šie fontanai gali būti montuojami terasose, sodo teritorijose arba vidaus patalpose, tokiu būdu suteikiant joms prabangos ir švelnumo jausmą. Jie gali būti įvairių formų ir dydžių, tad galima atrasti variantą, kuris idealiai tiks jūsų poilsio zonai ar namų dekorui, pridedant malonų vandens elementą į jūsų kasdieninį gyvenimą.


Kaip sukurti harmoniją su plaukiojančiais fontanais savo sode


Plaukiojantis fontanas yra aksesuaras, kuris pagražina tvenkinius, ežerus, parkus, kuriuose yra tvenkiniai. Itin įdomiai atrodo sutemus, nes apšvietimas suteikia fontanui ir jo aplinkai fantastišką išvaizdą bei sukuria nepakartojamą atmosferą

Sukurti harmoniją su plaukiojančiu fontanu savo sode gali būti įdomus ir raminantis procesas. Keletas patarimų kaip tai padaryti:

Pasirinkite fontano dizainą, kuris derės su sodo aplinka ir jūsų skoniu..

Raskite tinkamą vietą fontanui, kad jis būtų akcentas, bet ne per daug dominuojantis. Svarbu, kad fontanas būtų pastebimas ir padėtų sukurti malonų akimirkų ir raminančią atmosferą.

Fontaną galite papildyti žoline augalija ar akmenimis, kad sukurtumėte harmoningą aplinką. Vandens ir gamtos derinimas suteiks natūralumo pojūtį.

Apšvietimas gali būti puikus būdas sukurti dar jaukesnę atmosferą. Naktį šviesos efektai gali suteikti papildomos šilumos ir žavesio fontanui.


Kokie yra privalumai naudojant plaukiojančius fontanus?


Plaukiojančių fontanų naudojant gali suteikti tokius privalumus:

Estetinis poveikis: Plaukiojantis vandens fontanas sukuria įspūdingą vizualinį įspūdį, pridedantį elegancijos ir grožio jūsų sodo ar vidaus patalpoms.

Raminanti atmosfera: Vandens srautas sukuria raminančią garsinę aplinką, kuri gali padėti atsipalaiduoti ir sumažinti stresą.

Aplinkos švarumas: Plaukiojantys fontanai neleidžia vandeniui užsistovėti, todėl reikia mažiau tvenkinio priežiūros ir valymo.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.