Lauko baldai yra neatsiejama bet kokio namo kiemo ar sodo dalis. Bet prieš perkant brangius lauko baldus iš specializuotų parduotuvių, galite pagaminti baldus iš pigių ir prieinamų medžiagų. Vienas iš geriausių variantų yra naudoti palečių medieną. 

Lauko baldai iš palečių

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Lauko baldai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Kaip pagaminti baldus iš palečių savo kiemui


Norėdami pagaminti baldus iš palečių, pirmiausia turite įsigyti kelias paletes. Šios medienos kaina paprastai yra gana prieinama, todėl ši medžiaga yra populiarus variantas baldų gamybai. Palečių gali būti įvairių dydžių, bet svarbiausia, kad jie būtų tinkamo dydžio jūsų baldams.


Idėjos ir dizainai lauko baldams iš palečių


Palečių mediena yra daugiafunkcinė ir labai prieinama medžiaga, kurią galite naudoti savo kiemo baldų gamybai. Palečių mediena yra tvirta ir atspari oro sąlygoms, todėl tai yra puikus variantas lauko baldų gamybai. Štai kelios idėjos ir dizainai lauko baldams iš palečių:

Palečių mediena virtuvės baldams. Galite pagaminti įvairius virtuvės baldus iš palečių medienos, tokius kaip stalai, lentynos ar virtuvės kėdės.

Palečių mediena terasos baldams. Palečių mediena yra idealus variantas terasos baldų gamybai, įskaitant stalus, kėdes, sofas ir krėslus.

Palečių mediena balkono baldams. Galite pasirinkti iš įvairių baldų variantų balkonui, tokius kaip stalai, kėdės ir patalynės spintos.

Palečių mediena sodo baldams. Palečių mediena taip pat yra puikus variantas sodo baldų gamybai, įskaitant stalus, kėdes, ir paaukštintus gėlių lovelius.

Palečių mediena lauko virtuvėms Palečių mediena taip pat yra naudinga lauko virtuvių baldų gamybai. Galite pagaminti stalus, kėdes ir kitus baldus, kad suteiktumėte savo lauko virtuvei jaukumo ir funkcionalumo.


Kodėl verta rinktis lauko baldus iš palečių?


Yra kelios priežastys, kodėl verta rinktis lauko baldus iš palečių.

Kaina. Palečių mediena yra prieinama ir nebrangi, o tai yra didelis pliusas, jei norite sutaupyti pinigų ir pagaminti baldus savo kiemui.

Atsparumas. Palečių mediena yra tvirta ir atspari nepalankioms orų sąlygoms, todėl tai yra puikus variantas lauko baldų gamybai. Jūsų baldai bus patvarūs ir ilgaamžiai.

Dizainas. Palečių mediena yra daugiafunkcinė medžiaga, kurios išvaizda ir spalva yra labai patraukli. Galite lengvai pritaikyti savo lauko baldus iš palečių bet kokiam jūsų kiemo dizainui ir stiliui.

Kūrybiškumas. Gamindami lauko baldus iš palečių, galite būti kūrybingi ir sukurti unikalius baldus, kurie atspindi jūsų asmeninį skonį ir stilių.

Ekologija. Palečių mediena yra draugiška aplinkai ir tvarus variantas lauko baldų gamybai. Jūsų baldai bus pagaminti iš antrinio medienos šaltinio, o tai yra puikus būdas sumažinti atliekų kiekį.


Lauko baldų iš palečių kaina


Palečių mediena yra prieinama ir nebrangi medžiaga, todėl lauko baldų iš palečių kaina taip pat yra palyginti žema. Kaina priklauso nuo jūsų baldų dizaino ir jų sudėtingumo lygio. Jei gaminate paprastus baldus, jų gamybos kaina bus dar mažesnė.

Palečių galite rasti medienos pirkimo ir pardavimo pasiūlymuose internete, taip pat vietose, kuriose parduodama mediena ir statybinių medžiagų parduotuvėse.

Galiausiai, jei esate patyręs stalių meistras, galite taupyti pinigus ir gaminti baldus iš nemokamų atliekų medienos.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.