Lauko suolas yra neatsiejama mūsų kiemo, sodo ar parko dalis. Kaip pasirinkti tinkamą lauko suolą, kuris atitiktų jūsų poreikius ir norus? 

Lauko suolų gamyba

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Lauko baldai" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Kaip pasirinkti tinkamą lauko suolą savo kiemui


Renkantis lauko suolą, reikia atsižvelgti ne tik į medžiagą ir stilių, bet ir į dydį, patvarumą ir komfortą. Žemiau pateikiami keli patarimai, kurių verta laikytis, renkantis lauko suolą.

Atkreipkite dėmesį į medžiagą ir stilių, kad jie atitiktų jūsų kiemo ar sodo dizainą.

Pasirinkite tinkamą dydį, atsižvelgdami į vietą, kurioje bus įrengiamas lauko suolas. Reikia užtikrinti, kad lauko suolas netrukdytų žmonių judėjimui ar kitokiai jų veiklai.

Atkreipkite dėmesį į patvarumą ir tvirtumą, kad lauko suolas ilgai tarnautų. Pasirinkite tvirtus suolus, kad jie nebūtų pažeidžiami stiprių vėjų ar smarkaus lietaus metu.

Patikrinkite, ar lauko suolas yra patogus sėdėti. Pasirinkite lauko suolus su pakankamu sėdynės plotu, kad būtų patogu sėdėti, taip pat galite patikrinti, ar yra patogūs atlošai ir ranktūriai.


Kokias medžiagas ir stilius pasirinkti lauko suolų gamybai


Vienas iš svarbiausių dalykų renkantis lauko suolą yra medžiaga. Turėtų būti atsižvelgiama ne tik į estetinius, bet ir praktinius reikalavimus. Populiariausios lauko suolų medžiagos yra mediena, metalas ir plastikas.

Medinis lauko suolas yra populiariausias pasirinkimas. Medis yra natūrali, šilta ir ekologiška medžiaga. Be to, medinis suolas yra tvirtas ir ilgaamžis, tačiau, kad apsaugoti nuo nepalankių oro sąlygų. jį reikia reguliariai prižiūrėti. 

Metaliniai lauko suolai yra tvirtesni ir ilgaamžiškesni už medinius. Jie yra lengvi, patvarūs ir mažiau reikalauja priežiūros, tačiau yra prastesni estetiniu požiūriu ir yra  per daug šalti.

Plastikiniai lauko suolai yra pigiausi ir lengviausi, tačiau yra mažiau tvirti ir estetiški.

Gaminant lauko suolus, be medžiagos, reikia pasirinkti ir stilių. Lauko suolai gali būti modernūs, klasikiniai ar rustikiniai. Kad lauko suolas harmoningai įsilietų į visumą.reikia atsižvelgti į kiemo ar sodo bendrą stilių.


Kaip išsirinkti lauko suolą?


Lauko suolas yra svarbus funkcionalus ir estetinis kiemo ar sodo elementas. Renkantis lauko suolą, svarbu atsižvelgti į medžiagą, stilių, dydį, patvarumą ir patogumą. Verta pasidomėti ir kainomis, bei galimomis akcijomis, kad galėtumėte pasirinkti tinkamą lauko suolą, atitinkantį jūsų galimybes, poreikius ir norus.



Lauko suolo gamybos kaina


Lauko suolų kainos labai skiriasi priklausomai nuo medžiagos, dydžio, stiliaus ir gamintojo. 

Jei norite sutaupyti, galite pasirinkti lauko suolą iš paprastesnių  medžiagų arba ieškoti akcijų. Gamintojai gali siūlyti nuolaidas tam tikriems modeliams arba tam tikrais sezonais, todėl verta pasidomėti, ar yra pasirinkto modelio akcija. Be to, lauko suolus galite įsigyti pigiau perkant iš didmenininkų ar tiesiogiai iš gamintojų, tačiau reikia atsižvelgti į galimas pristatymo ir kokybės problemas.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.